bolkonski Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 Mrzi me da izvlacim, a trebalo bi da bude topik. Aj nek neko stavi nagrade i malo ih pojasni da vidimo dokle je stiglo covecanstvo. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 bar nisi tražio za seminarski :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=40386 ccc crni bole... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 8, 2006 Author Report Share Posted November 8, 2006 bratemili nije u redu, prosle godine si me pljunuo sto sam okacio na film forumu i sada tako, nije u redu. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 valjda znash da je Orhan Pamuk dobio nobelovu za knjizevnost Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 9, 2006 Author Report Share Posted November 9, 2006 Naravno da znam, ali nije to poenta. Napravio sam strasno glup topik, tako mi i treba kada me mrzi. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 ccc bole...ja ti napisao tekst, a ti mi kazes da te pljujem i ne volim...povredio si me:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 bole misli da svi koji pishu za njega da su ili deca od 4 godine ili ljudi retardirani toliko da obrnuta psihilogija i dalje pali kod istih i da cesh ti iz inata da sednesh i 2 dana kucash za njega sranjtza.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 9, 2006 Author Report Share Posted November 9, 2006 Prvo, Dule, kod mene zamena teza ne pali. Pusa. A ti Kole bolje otvori novi topik "Kako me je Bole prevario jer sam mala sisica" nego sto tu kakis. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 1. chovekovo je pravo fa kaki kako i koliko oce 2. tako i ti kakish jerbo ti nisi nikoga prevario 3. stavishe ti si mala sisica u celoj akciji ali kakve to veze sa nobelovim nagradama ima kad iako jesi materijal za nobelovu nagradu za najgadniju malu sisicu godine dotichna josh uvek nije ustanovljena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts