coll Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 Novi patch 1.13 (pre-BC patch), nece imati 1.13 label ali to je to:) * New Talents and 41 talent tree's * New pvp system (no more rank's) Ovde mozete da pogledate novi pvp system: http://www.worldofraids.com/forum/viewtopic.php?t=1076 ... i jos blbue post koji to potvrdjuje: http://forums.wow-europe.com/thread.html?t...38259&sid=1 Ovo znaci da ce pre TBC, skoro svako da ima delove hw/gm armoura i oruzija koje hoce.... KOJI TEH SUCK. + ako ostave da se za pobedu dobijaju po 3x mark i da se u AV moze nabudziti oko 6k honoura ... katastrofa. Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 znaci lolovoz sa warriorom cu da nabijem gm oruzija a sve ostalo plavi itemi ali ne neverujem da ce biti smesno bas sigurno ce se smanjiti honor koji se dobija posto sad npr kad nekog ubijete dobijate honora u odnosu na rank onog koga ste ubili a posto nece biti rankova znaci fazon dobijace se 10 honora za jedan hk tako da mu to opet dodje isto sranje drugo pakovanje sigurno vremenski nista nisu promenili samo ovako prze ljudi kao wow vidi koliko malo honora ti treba za ovo / ono i samo ovoliko zastavica ajde da grindujemo svi :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 taman da uzmem hwl daggere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 sve ce to biti sranje ionako ce biti 3 x bolja oruzja u expanziji .. ali opet iznad moje glave ce da pishe grandmarshal ... sto je priceless Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 (edited) i iznad moje glave ce da pishe warlord high,shto je u principu isto kao i high warlord Edited November 1, 2006 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 1, 2006 Author Report Share Posted November 1, 2006 i iznad moje glave ce da pishe warlord high,shto je u principu isto kao i high warlord Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 i iznad moje glave ce da pishe warlord high,shto je u principu isto kao i high warlord i to sto je rekao ss je isto tacno tako da deco ogog svi da postanemo pve whores :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOWRENCE Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 .. ali opet iznad moje glave ce da pishe grandmarshal ... sto je priceless Hm, sta si hteo ovim da kazes ? Nisam bas upucen... Ovo znaci da ce pre TBC, skoro svako da ima delove hw/gm armoura i oruzija koje hoce.... KOJI TEH SUCK. Moje misnjenje je da je blizzard ovo uradio zato sto polagano gubi ljude... Brdo gildi se raspalo zbog TBC-a, svi kao cekaju TBC a sa ovim ce dosta njih imati razlog malo da igra, ako nista barem da oseti osecaj kako je to drzati HWL oruzja... Mene kao ex rank14 lika uopste netangira sto ce svi da imaju oruzja kao ja... Cak sta vise, extra mi je drago zbog ovoga, jer me je blizzard lepo izjebao za nova caster oruzja, sad cu lepo da ih imam, jebem im mater Quote neko mi je ukrao kriglu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 Kada izadje burning crusade vishe nece biti budzenja rankova kao do sada , ali ce ti pisati iznad glave koji si maximalni rank ostvario ... tako da mi sto smo bili grandmarshali ostajemo na neki nachin unikatni :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 nisam znao za to ali mi se mnogo svidja posto evo bas sam se danas rastuzio kad mi je proslo mojih 7 dana slave i gm naziv iznad glave :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 Moje misljenje to je ubaceno da bi mergovali wow i tbc zajedno :) Sta ovime hocu reci mozda smrdi ovo sto kazem ali.... Mora da usklade isti TBC honor sistem i talente sa obicnim wow-om da bi oni koji ne kupe tbc mogli da igraju sa likovima koji imaju tbc kako nebi bili sami na tom serveru. Besicly moci ce sve da rade sto i ovi sem da se lvl upuje 61-70 lvl, da ulazi u nove zemlje nove profesije team arena kao i jewelcraft novi recepti za stvari etc ;) Mozda sam upravu a mozda i ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 izvinte jesam ja tjorav ili ne mogu da nadjem te nove BC rank 13 i 14 iteme na ovim linkovima? btw...PLAVI bop iz BC, lik koji ga nosi je lvl 67, i imajte ozira da 3 zone u bc josh nisu otvorene t da je iz ~lvl 65 dungeona klik hir heloooou =o)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 u bc nema rankova ... Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 izvinte jesam ja tjorav ili ne mogu da nadjem te nove BC rank 13 i 14 iteme na ovim linkovima? btw...PLAVI bop iz BC, lik koji ga nosi je lvl 67, i imajte ozira da 3 zone u bc josh nisu otvorene t da je iz ~lvl 65 dungeona http://www.klanrur.rs/~rhhftp/kole/WoW/lol pole.jpg heloooou =o)))) ahhha, koji je ovo own , zamisli HC wow igraca sa tier3 kako prica "OMG I HAVE TO GET THAT BLUE!!!" . Ma ne ,nece oruzija biti mnogo jaca u bc :P Blizzard je kurva, realno... Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 Kole neradi link^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 radi ako uradish c/p ;oP aj sacu editujem za undeadove sa jeftiniim ulaznicama ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 moj je licni stav da ce high-lvl itemi(BWL+ dropovi) dobiti buff kako bi imali statove koje im po item-lvlu i pripadaju a opet u skladu sa TBC. ne bi me nimalo cudilo ako T2+ itemi budu imali req lvl 70 za one koji ih vec ne nose ili tako nesto.. sto se tice GM/HW oruzja/rankova, lepo je to, ali ja prestajem da igram za mesec dana. prestao bih i sada, ali mi je blizzard uvalio mesec dana free.. conspiracy, i say! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 to je tvoj stav , ali sam gotovor 90 % siguran da nece tako biti . Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 ne verujem ni ja,nego jel zna neko kada ce ovaj patch? da uzmem makar jedan dagger ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 Nece bar jos mesec dana 100% ako ne i vise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts