Atomic Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 Milion i po kanjon drift, milion obichan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 svaka cast Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 Molim vas treba mi pomoc nikako ne mogu da shvatim kada predjem lednu trku on mi recimo da nadogradnju motora ili kocnica ja udjem da vidim sta mi dao a ono mi stoji isto, kako kupujem nove delove manuelno ili ih on automatcki ubacuje nista mi nije jasno Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
strax_su Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 Ako je izashao patch za lan sto nisi stavio link.Verovatno nije ni izashao nego ti samo palis ljude Quote Mr.Raser: "Sliver is noob" Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 da li neko zna kako se otvararu kanjoni presao sam igricu ali sam ostao kratak za kanjone hvala unapred Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 da li neko zna kako se otvararu kanjoni presao sam igricu ali sam ostao kratak za kanjone hvala unapred ,. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 da li neko zna kako se otvararu kanjoni presao sam igricu ali sam ostao kratak za kanjone hvala unapred pa imas one obicne trke koje su driftovi u kanjonu i naravno kad vozis vs boss-ova...nema nekih posebnih kanjon staza koje se otkljucavaju kad se predje igra koliko sam ja primetio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 pa imas one obicne trke koje su driftovi u kanjonu i naravno kad vozis vs boss-ova...nema nekih posebnih kanjon staza koje se otkljucavaju kad se predje igra koliko sam ja primetio... nesto ima postoji jos po dve trke u carbon canjonu i ona dva sa strane ne znam meni su neke staze zakljucane u sve tri teritorije kada stisnem 1 za posed pokaze 3 staze od toga 1 zakljucana a kada sam u word mapi ta treca i ne postoji Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoxB Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 To su valjda trke sa bossovima ? Inace ako mislis da otkljucas kanjon tako da se slobodno vozis po njemu ko po gradu - to ne moze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 (edited) Stvarno su ovo fanatici a sta kazete covek za cas 5 miliona drift Samo me zanima koliko moze da napravi bez turba Edited January 8, 2007 by igorivan Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts