Guest Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 TEHNO NIJE MUZIKA!!1!~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 :)naravno veliki brate. Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 Opushteno Stijo, oni koji tako misle neka nabave DVD gde Jeff Mills nastupa zajedno sa filharmonijom, pa neko posle dodju ovde da seru ako smeju !!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 27, 2006 Author Report Share Posted October 27, 2006 (edited) Nije u tome stvar, ja recimo ne volim tehno jer mi je prva asocijacija na tehno (ma koliko neka pesma dobra bila) one koko Edited October 27, 2006 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 ako su ti to kriterijumi po kojima odredjujes sta je dobra muzika onda stvarno:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 27, 2006 Author Report Share Posted October 27, 2006 Pa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 metal muzika je tu da povezhe ljude koji vole da idu sa masnom kosom okolo, pa im treba kohezivni faktor e, to je ta vrsta dijalektike jos jedna stvar mi zapada za oko, a to je da ljudi koji vole rok/metal imaju neprekidnu potrebu da dokazuju kako elektronika nije muzika. zasto je to tako, it's beyond me frustracije sto njihova muzika nije in...voleli bi oni da mogu da raspravljaju kako brdo shabana ide na njihove zurke pa kao JBT DA SI VIDEO LIK NADOGRADIO KOSU ALI VIDI MU SE U FACI DA NIJE TROO Opushteno Stijo, oni koji tako misle neka nabave DVD gde Jeff Mills nastupa zajedno sa filharmonijom, pa neko posle dodju ovde da seru ako smeju !!! bash tako...moze i Laurent Garnier Nije u tome stvar, ja recimo ne volim tehno jer mi je prva asocijacija na tehno (ma koliko neka pesma dobra bila) one koko Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 27, 2006 Author Report Share Posted October 27, 2006 (edited) a ovaj razlog je otprilike ko kad bi ja dosao i rekao "ja ne volim metal zato sto kad sam bio mali me je uplasio masnokosi vampir",pfff,ma daj... Pa realno, pola vas ovde ne voli metal zbog toga. A realno #2, nisam ni ja dok nisam čuo kako to actually zvuči. Edited October 27, 2006 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 (edited) e jebo muziku bez instrumenata. Iskreno ja to ne volim,i ne shavtam takvu ziku...ako se to uopste moze nazvati muzikom. Postujem ljude koji sve to rade i pustaju,sve je to lepo ali...nema dushu:)))) Elektronska muzika je tu da razdrma ljude koji bash i ne znaju da slusaju muziku.Neke ljude jednostavno zanima samo da se provedu za jedno vece i boli ih uvo da li ce to biti electro/house/mitar/seka,itd... I ja mislim da postoji muzika uz koju se ljudi lako vesele,mnogo lakse nego uz metal/rock/rep,ali me to podseca na prvobitnu muziku i ljude kojima je samo trebao ritam za pomeranje tela. Sta je poenta stvaranja muzike?nema poente,svako je svara iz drugog razloga,a nekada cak i bez razloga. Ima nas raznih,pa su ovakve rasprave cesto bez smisla. Ja sam izneo svoje misljenje i ima mnogo onih koji misle drugacije. E da,ljudi postujte tudja misljenja. Znaci , ja stvarno nemam problema sa razumevanjem tudjih misljenja , dokle god su ona realna , ali ti si se ovde toliko israo i onda rekao , postujte to.Mislim brate... Post ti je na nivou mog drugara iz Futoga koji slusa Grand i josh grdje stvari i onda za neki tehno/haus kaze kako udara u mozak i zaglupljuje , vrti jedan te isti ritam , moras da se drogiras da slusas , svi koji to slusaju su narkomani i sve ostale standardne opaske...Sta reci , a ne zaplakati... Edited October 27, 2006 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 pare su poenta zivota samim tim i stvaranja muzike sad sam procito nesto smesno :)) po rockdudu metal i rock nisu istu i metal ima dushu lol nekada se smorim pa ne znam ni shta da pushtam... pusti kosu lol a mozes i goluba lol :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 27, 2006 Author Report Share Posted October 27, 2006 Vidi, i darijan mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 pusti migšu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 sad sam procito nesto smesno :)) po rockdudu metal i rock nisu istu :)) Realno , i ja tako mislim , ja jako volim rock , metal ne volim , a razlike ima... Jos jedna glupa varijantica je ogranicavati se na jednu vrstu muzike i etiketirati se.Zato ne volim metal&metalce , jer su uglavnom (bar one koje ja znam (NE VUDU NE ODNOSI SE NA TEBE)) zatvoreni za ostale vrste muzike.I onda povuches jednu paralelu i skontas da i likovi koji slusaju samo Grand , su takodje jako zatvoreni za ostale vrste zike.Grandovci vichu Metalcima SEKTA , Metalci ovima raspali fenseri , a ni jedni ni druge ne shvataju koliko su u stvari JEBENO ISTI.Sto neko reche "druga strana istog novcica" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 27, 2006 Author Report Share Posted October 27, 2006 KO CEDA I RADIKALI!!ONE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 (edited) frustracije sto njihova muzika nije in...voleli bi oni da mogu da raspravljaju kako brdo shabana ide na njihove zurke pa kao JBT DA SI VIDEO LIK NADOGRADIO KOSU ALI VIDI MU SE U FACI DA NIJE TROOda,bash je tako...sigurno... Znaci , ja stvarno nemam problema sa razumevanjem tudjih misljenja , dokle god su ona realna , ali ti si se ovde toliko israo i onda rekao , postujte to.Mislim brate... Post ti je na nivou mog drugara iz Futoga koji slusa Grand i josh grdje stvari i onda za neki tehno/haus kaze kako udara u mozak i zaglupljuje , vrti jedan te isti ritam , moras da se drogiras da slusas , svi koji to slusaju su narkomani i sve ostale standardne opaske...Sta reci , a ne zaplakati...hmmm,steta sto imas problema sa razumevanjem mojih postova. Rekao sam da mi se elektronska muzika ne dopada.Jer,ponavljam tako se meni cini,ima neprirodan zvuk. Ne mogu nesto da kapiram kao muziku ako nema instrumenata. Ponavljam:Rekao sam da postujem sve to,i da nemam nista protiv da drugi to slusaju. Ja ne vredjam nikoga ko slusa tu muziku sve dok on ne vredja mene i moj izbor. Oni komentari oko kose su glupi i nemam zelju da ih komentarishem. .Zato ne volim metal&metalce , jer su uglavnom (bar one koje ja znam (NE VUDU NE ODNOSI SE NA TEBE)) zatvoreni za ostale vrste muzike.I onda povuches jednu paralelu i skontas da i likovi koji slusaju samo Grand , su takodje jako zatvoreni za ostale vrste zike.Grandovci vichu Metalcima SEKTA , Metalci ovima raspali fenseri , a ni jedni ni druge ne shvataju koliko su u stvari JEBENO ISTI.Sto neko reche "druga strana istog novcica"Osecam da se ovo odnosilo na mene. zato su takvi urbani likovi kao ti "cool".?Jer idu na splavove,ali i na drumbas??? I jos jedna stvar,da ne bude da sam zakoreli metalac,ja ne slusham samo metal i rock. Edited October 27, 2006 by rockdudbg Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 (edited) Osecam da se ovo odnosilo na mene. Odnosilo se na metalce koje znam.Tebe mislim da ne znam.Ali posto vidim da si se nasao u mom postu , onda i na tebe... zato su takvi urbani likovi kao ti "cool".?Jer idu na splavove,ali i na drumbas??? Kako volim kad mi neko odgovori onim sto ja nigde nisam spomenuo... Idem na ono sto mi se slusa , da li je to D'n'B da li Guns'n'Roses tribute da li retro '80 da li Rap da li psihodelija da li MTV hitovi da li Grand (OMG!!1) , jednostavno zavisi od raspolozenja.Ne vidim zasto je neko kul zbog toga , jedostavno mogu da nadjem uzitak u skoro svakoj vrsti muzike i svaka me ispunjava i dize na sopstveni nacin i cini me srecnim i to (kao i sve stvari u zivotu) radim iskljucivo zbog sebe , a ne da bih bio urban i cool kako ti kazes... hmmm,steta sto imas problema sa razumevanjem mojih postova. Rekao sam da mi se elektronska muzika ne dopada.Jer,ponavljam tako se meni cini,ima neprirodan zvuk. Ne mogu nesto da kapiram kao muziku ako nema instrumenata. Ponavljam:Rekao sam da postujem sve to,i da nemam nista protiv da drugi to slusaju. Ja ne vredjam nikoga ko slusa tu muziku sve dok on ne vredja mene i moj izbor. Oni komentari oko kose su glupi i nemam zelju da ih komentarishem. k. Edited October 27, 2006 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 27, 2006 Author Report Share Posted October 27, 2006 Zaista nema razloga da se raspravljate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 (edited) ne moze da skodi:)moze samo da koristi:) Edited October 27, 2006 by rockdudbg Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 hmmm,steta sto imas problema sa razumevanjem mojih postova. Rekao sam da mi se elektronska muzika ne dopada.Jer,ponavljam tako se meni cini,ima neprirodan zvuk. Ne mogu nesto da kapiram kao muziku ako nema instrumenata. Ponavljam:Rekao sam da postujem sve to,i da nemam nista protiv da drugi to slusaju. Ja ne vredjam nikoga ko slusa tu muziku sve dok on ne vredja mene i moj izbor. a skicanje pevaca Cradle of filtha je tako prirodno u picku materinu Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 au brate...INSTRUMENTI!!!!!!ALO! citaj "Ne mogu nesto da kapiram kao muziku ako nema INSTRUMENATA."Sad jasnije???? Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 au brate...INSTRUMENTI!!!!!!ALO! citaj "Ne mogu nesto da kapiram kao muziku ako nema INSTRUMENATA."Sad jasnije???? Znaci Live nastup Cece kapiras jer je imala instrumente?Nastup Sinana je ok jer ima "muziku" nastalu pomocu instrumenata?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 To je muzika?ima zvuk koji izlazi iz instrumenata.Sta je tu lose?Pitanje je kakav zvuk,ali zvuk. I sinan ima muziku.naravno.ali kakvu? Imam puno pravo na to da kazem da ja tako kapiram muziku. To sto se vama ne dopada je vasha stvar. i jos jednom:"Ponavljam:Rekao sam da postujem sve to,i da nemam nista protiv da drugi to slusaju. Ja ne vredjam nikoga ko slusa tu muziku sve dok on ne vredja mene i moj izbor."za svaki slucaj:) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 To je muzika?ima zvuk koji izlazi iz instrumenata.Sta je tu lose?Pitanje je kakav zvuk,ali zvuk. I sinan ima muziku.naravno.ali kakvu? Zato sto si upotrebio rec "kapiram" , kapiram=shvatam , kapiram muziku koja nastaje instrumentima=shvatam svu muziku koja nastaje instrumentima , dalje , Sinan&Ceca prave muziku pomocu instrumenata=Da ti kapirash tu muzki... Enivej , meni je malo glup taj nacin kako delish muziku.Ako ne nastaje instrumentima , ne svidja ti se , ko da ne gledash kakav utisak i trag ostavlja u tebi. Recimo ko moj drugar neki dan.Uzeo sam pljeskavicu i stavio Pavlaku,Kecap,Majonez , i on kao daj griz i ja mu dam i kaze "Uf al je dobro" , sta si stavio? , ja kazem sta, a on ce "Aaaa , odvratno , ne volim majonez"...Kapiras sta ocu da ti kazem :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 brate koja je fora da meshash pavlaku i majonez to nije troo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latino ^ Beat Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 (edited) au brate...INSTRUMENTI!!!!!!ALO! citaj "Ne mogu nesto da kapiram kao muziku ako nema INSTRUMENATA."Sad jasnije???? joooooooj brate ne znam te ali moram da se oglasim kada su ovakve glupe rasprave potegnute Pa dobro ,ako nije instrumentima ,pa kako mislis da nastaje elektronska muzika (verovatno oni didzejevi uzimaju neke sipke pa udaraju po nekim kantama da bi se proizveo zvuk) DA NE SPOMINJEM da se u tvojoj muzici oseca mnoooooogo elektronike Lepo rekao nigger lepo pogledaj Jeffa sa DVD-a pa nesto kazi I DA ONO NAJVAZNIJE:Ne diraj nase kada se ne razumes ,mi ne diramo tvoje. end glupo vise prepirati se. edit:gde je kruko kada zatreba : ) Edited October 27, 2006 by Latino ^ Beat Quote Monkey business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts