KadOnoJa Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 (edited) Samo gde ste sigurni da ima I koliko mu je cena da me ne prevare Edited October 18, 2006 by KadOnoJa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 Pogledaj u "Platou". Cena 1600-1800 dinara, mada verovatno negde ima i jeftinije... Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 (edited) 1500 je valjda bilo je u piramidi do skoro Edited October 18, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patjenik Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 Kao sto reche ovaj pre mene, imas u platou . tachna cena je 840, tj ako kupujes i ROC i TFT puna cena ti je 1680.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KadOnoJa Posted October 18, 2006 Author Report Share Posted October 18, 2006 Na koji Plato mislite posto nisam iz BG-a? Jel to ono iznad igraonice Plato? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patjenik Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 (edited) KadOnoJa Posted Today, 19:59 Na koji Plato mislite posto nisam iz BG-a? Jel to ono iznad igraonice Plato? da da; bas taj.. Edited October 18, 2006 by Patjenik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WrVoX Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 u jbt ne znam za koji ce ti orginal ? ? bar kod mene niko ne kotisi nego skupimo pare za jedan pa ga rezemo preko alcohola!! samo treba da se nameste neka sranja i nareze ti orginal disc TT nego tebi je sigurno optreban cd-key a ovde u Boru je oko 600-700 jedan a ako uzmes oba cini mi se oko 1000 din mnogo je jeftino nego u bg-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 nego tebi je sigurno optreban cd-key tri bambija dajte coveku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 hahaha....Cista desetka....hahahah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DontFear Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 hahaha....Cista desetka....hahahah Joj shto ti je avatar jezivo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WrVoX Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 ae dajte bambi sad :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 Imas kod nas u Novom Sadu u novom comtrade shopu cena je 649 dinara TFT bash sam juce bio i gledao i njakao malo onu sony 3 ku ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-3 Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 Joj shto ti je avatar jezivo :) tebi je avatar gay. Quote Free Hot Asian Girls Nude Pics Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 (edited) hmm omasen topic ftw Edited November 9, 2006 by Mare Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Imas kod nas u Novom Sadu u novom comtrade shopu cena je 649 dinara TFT bash sam juce bio i gledao i njakao malo onu sony 3 ku ;) svaka ti chast shto si probao sony 3 koji josh uvek nigde u svetu nije lansiran (za pochetak japan, za bozic katolichki amerika, a evropa u martu) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Imas kod nas u Novom Sadu u novom comtrade shopu cena je 649 dinara TFT bash sam juce bio i gledao i njakao malo onu sony 3 ku ;) i jel dobra ?:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 u jbt ne znam za koji ce ti orginal ? ? bar kod mene niko ne kotisi nego skupimo pare za jedan pa ga rezemo preko alcohola!! samo treba da se nameste neka sranja i nareze ti orginal disc TT nego tebi je sigurno optreban cd-key a ovde u Boru je oko 600-700 jedan a ako uzmes oba cini mi se oko 1000 din mnogo je jeftino nego u bg-u Ozbiljno a koja je zastita na disku mislim originalu Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 I ne nervira te ubacivanje diska, zujanje istog u CD drajvu, grebanje, drndanje ionako jadne kutije itd.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Tacnije u americi ce moci da se kupi 17 novembra. Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 ' date='Nov 10 2006, 19:02' post='893784'] Tacnije u americi ce moci da se kupi 17 novembra. probaj da sipas odozgo! Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 I ne nervira te ubacivanje diska, zujanje istog u CD drajvu, grebanje, drndanje ionako jadne kutije itd.? Bash mi je zhao shto ti zuji CD-drajv i shto ti grebe discove, kod mene je sve kul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 lol, grebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 svaka ti chast shto si probao sony 3 koji josh uvek nigde u svetu nije lansiran (za pochetak japan, za bozic katolichki amerika, a evropa u martu) Jbga nisam znao mislio sam na onaj mali valjda onaj sto moze u dzep da stane jbga zajebao sam se nisam znaoo :) valjda je naziv psp , ispravite me ako gresim . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts