Jump to content

Nova South Park epizoda

Recommended Posts

zaglavilo ti se caps dugme ili shta ? Ako nisi igrao , ne mozesh u potpunosti da osetish ovu epizodu kao neki wow igrac ili neko ko je makar probao igru.

Tako je, reci ti meni. No, moglo je to i bolje.

Seven sixteenths of one inch:

keyboard4.jpg

That's the distance you'd have to move your pinky in order to not sound like an idiot. I know the burden of pressing shift to capitalize is a great one, but c'mon Turing, you can do better than that. I used to type emails in caps like yours, but then I decided that I didn't want a job mixing concrete.

Jedete govna sa tim "mora

dovoljno je da si igrao bilo koji kompetetivni mmorpg da bi razumeo u POTPUNOSTI ironiju epizode. ne mora biti bas wow. oni koji nikad nisu igrali tako nesto isto ce razumeti u cemu je caka ali nece imati taj personal touch in understanding, that's all.

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

Ne morash da igrash da bi razumeo , ali ti je neuporedivo bolje ako si igrao.

Recimo tu epizodu smo u isto vreme ja i drugar , koji igra wow 24/7 odgledali , meni je bila ok i smesna , ali njemu je nekako blize i mnogo mu je bilo smesnije.

na tako neshto sam mislio.

@Ivan_tm

smiri se malo... pre svega nisam rekao da ti nisi razumeo epizodu or smthing, moj komshija koji nije upalio wow dva puta bi razumeo. Poenta je da epizoda ostavlja bolji utisak na igraca .

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom