Crash Override Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 (edited) A kako to tacno utice na kicmeni stub? :) Edited September 30, 2006 by Crash Override Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 hm , malo sqpo posto moja ogromna bulja samo stala u dvosed a da dajem 155 e za to pffff :) mozda kad budem bio milijoneer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 Bogamu pravo je zadovoljstvo videti nekog ko postuje taj lik i delo. upravo skidam torent od 12 gb...bitje za par nedelja :) hmm hocesh mi udeliti to dobri choveche? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 Imam Ale ja sve od Monty Pithona @topic humz, ovo zaista obetjava, al me plashi da chim bih seo na to da bih se komirao i da bi me probudili tri meseca kasnije... Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 Ne kapiras ti vudua, on sedi na drvenoj hoklici, radi 25 sati na dan za 1 dinar, uci 26 sati, doruckuje kamenje i otrov, zivi pokraj puta u kutiji za cipele i svako jutro ga ubiju. :) Dodatak : svako jutro taj krvavi dinar mu ukrade kreator i ubaci u moj tjup sa zlatom :) :) Jedino zbog ovog Igora jo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 ja na exitu osvojio svoj, i bole me kurac :D a nerealno je skupo u radnjama. Quote Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AyS^ Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 ne trudi se da je napravis sam,treba ti extra jaka tkanina,tipa ona ko za shator + mnogo dobar shav,mora da bude do jaja izdrzljivo.imao je kgb na wcg-u bas te bag-ove i skakali smo po njima itd i preziveli su sve :) e imas da kupis kod kineza "isti" takav koji posle desetak sedelja/skakanja krenu da se odvajaju neki delovi i posle nekog vremena krene da ispada stiropor :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 :) Jedino zbog ovog Igora jo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 Strasna stvar i neverovatno je kolko je prosta, a tako funkcionalna. Elem, Truja je uzeo za KGB lazy-je za 6200 po komadu. Iste takve ima i Pevac ovaj novi kafic, pa mozemo odande da maznemo. Slika moja u glavi, zid, plazma, 2 lazy beda i naravno sony i fudbalica. MNMMm, jedva cekam da uradim tako moju dnevnu sobu, soon... :) Jedino zbog ovog Igora jo Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 I ja, majkemi :) Ma ne seri bre. :) a zbog mene ? :( Pa, ranije i bih, ali sada ima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 super je stvar,samo shto nemam pare :D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 Ma znam da je to to,nego pitam jel te u BB pravila ova "firma" lazybag ili su od nekih drugih ljudi kupili? A mene, ko jebe? Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted October 1, 2006 Author Report Share Posted October 1, 2006 ne znam brate nisam video etiketu Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts