Jump to content

Konkurs: Budite gaming prodavac!

Lucky

Recommended Posts

Sigurno ste se zapitali zašto toliko igrate te video igre, i da li će se to ikada isplatiti? Evo prilike da sve te sate provedene na serverima zaista nekako iskoristite, zaradite, pa i roditeljima pokažete da sve to nije bilo uzalud. ComTrade Shop u saradnji sa vašim omiljenim sajtom, KlanRUR-om, organizuje konkurs za nove radne pozicije u CT Shop-u. Evo nekih osnovnih informacija:

"Zamisli da ti posao bude da se igraš... i da pričaš o igricama... i da savetuješ ljude koju igricu da kupe... i da kažeš koji je najbolji miš, a koja tastatura... i da pokažeš klincima kako se neka igrica igra... ComTrade Shop ti nudi ovakvu priliku!

Ako:

- Imaš završenu srednju školu.

- Nisi krivično gonjen.

- Imaš solidno znanje engleskog.

- Komunikativan si.

- Spreman si da širiš svoja znanja i stičeš nova iskustva.

Mi ti nudimo:

- Posao Gamer prodavca u ComTrade Shop-ovima u Beogradu i širom Srbije

- Dobru zaradu uz motivacioni sistem bonusa

- Mogućnost zasnivanja stalnog radnog odnosa

Svoj CV sa slikom (i Subjectom - Gaming prodavac) pošalji na jobs@comtradeshop.com. Dodji da se igramo!"

Sve te informacije možete pronaći i na specijalnoj stranici koju smo odredili za ovaj izuzetno interesantni konkurs, a nju možete pronaći ovde.

Cisto da spomenem, ako neko od vas poznatijih drugara, ima zelju da se prijavi i radi, neka mi se javne na e-mail ili PM, cisto da ja to znam, bice lakse za kasnije. Naravno, ukoliko imate neka dodatna pitanja mozete me pitati, ali oko samog obavljanja posla tesko da vam mogu odgovoriti, za to koristite ovaj prilozeni mail.

• Create New...