Dreadlord Posted October 1, 2006 Author Report Share Posted October 1, 2006 (edited) aj neki report ... kako bilo itd... btw.. aj neki put da budu dzabe kokteli za muskarce da vidis kako ce ceo rur da se sjuri na zurku To sam i ja razmishljao da organizujemo :) Jel su bile medicinske sestre ? daj slike ako jesu :) Nisu, to je bilo samo za promociju tekile :) - sad su bili besplatni kokteli i bez ikakvih promocija. Paaaaaaa ispalilo je brda ljudi tj 95% ljudi sa spiska -/ ona poruka "ma dobro je da niko nije ispalio..." nije ciljana na RURovce, nego je ciljana na globalno sve/-, jer su se svi istripovali da je hladno za splav - shto i jeste tachno ako splav nije zatvorenog tipa kao i ovaj - gde je onda unutra toplo. Tako da je ovaj put posetjenost bila veoma slaba (duplo ako ne i troduplo manje ljudi nego proshli put) - jer su doshli ljudi samo koji su tu redovni gosti, zhive tu blizu ili su se shetali kejem pa smo ih mi usputno pozvali. Sve u svemu je prema proshlom put bila katastrofa, proshli skoro nije mogla da se dishe kolko je ljudi bilo a i atmosfera je bila vrh. Sad je bilo malo ljudi, pa nije bila neka atmosfera do negde 1:30 a onda se popravila atmosfera... Edited October 1, 2006 by Dreadlord Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Ma ja doshla sa ortakinjom oko 12-01 i neshto nas ishejtovao kelner kad sam trazila taj apsint, plus malo ljudi bilo, tako da smo ubrzo napustili splav :(( Quote oO Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 Trenutno najaktuelniji DJ Komercijalnog House - DJ Mikele hahahahahaha Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted October 6, 2006 Author Report Share Posted October 6, 2006 (edited) Ma ja doshla sa ortakinjom oko 12-01 i neshto nas ishejtovao kelner kad sam trazila taj apsint, plus malo ljudi bilo, tako da smo ubrzo napustili splav :(( Jebo ja sve po spisku odrali me, nisu shtiklirali na spisku da ste doshli. Mamu li im njihovu - treba li ste da mi se javite da intervenishem za taj apsint i za spisak... Ovo je bilo bruka malo ljudi, ko shto rekoh 95% ljudi je ispalilo - verovatno iz tripa da tje biti ladno i ne svesni da je splav zatvoren... Naravno ima svake subote, tako ima i sad 7. Oktobra Zamolio bih nekog moda da promeni ime topica na Zurka - Subota - House - zabtalitju datum poshto bi trebao stalno da se menja :D Edited October 6, 2006 by Dreadlord Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 Ovo je bilo bruka malo ljudi, ko shto rekoh 95% ljudi je ispalilo - verovatno iz tripa da tje biti ladno i ne svesni da je splav zatvoren... mnje od 95%, jer si iz nekog razloga meni poslao pm da si me stavio na spisak, a ja nisam imao pojma shta prichash pa me mrzelo da se iscimam da odgovorim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted October 6, 2006 Author Report Share Posted October 6, 2006 mnje od 95%, jer si iz nekog razloga meni poslao pm da si me stavio na spisak, a ja nisam imao pojma shta prichash pa me mrzelo da se iscimam da odgovorim Ma nisam tebe stavio na spisak, nego si ti bio uradio ono +3 -1 pa sam se istripovao i refleksno ti poslao poruku... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 Kad ce oliver da se otvori za besplatna pica za sve ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted October 6, 2006 Author Report Share Posted October 6, 2006 Nemam pojma, sinulo je meni par ideja na tu temu - videtju da ih lepo oformim i predochim... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts