Force Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 Poz svima sada sam instalirao non-steam i interesuje me kako da poboljsam ping i mislim uopsteno da mi bolje radi na netu sada kada sam isprobao cs onako ping mi je 100-150 i secka ko lodo znaci a imam adsl 256/64 kako god i samo da mi napisete komande koje vi koristite za ping i da bolje uopsteno radi cs da i koliki rate da stavim na ovaj protok. Znaci sve napisite sto ima veze sa vezom Unapred zahvalan . PS; Samo bez spama i ostalog plz i da mi ne kaze idi na google i te fore ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 moji rate-ovi za 64 rate 16000 updaterate 50 cmdrate 50 interp 0.1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 24, 2006 Author Report Share Posted September 24, 2006 da i pise mi kada hocu da se konktujem invalid cd-key na servere wtf is that ? i samo mi pisite za adsl 256/64 komande da mi bolje radi .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 mora da pokušavaš da preko steam uđeš u non steam server, e pa ne može. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 24, 2006 Author Report Share Posted September 24, 2006 ma iskljucen mi je steam :)) Da pre nego sto sam instalirao najnoviji patch hteo je da udje na sve servere nase Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 onda serveri nisu patchovani te si se zajebo. kupi steam. i stvarno bi neko mogao da se iscima i da napravi sticky, nema svrhe da svako ko dobije neku broadband konekciju postavlja ista pitanja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 25, 2006 Author Report Share Posted September 25, 2006 Pa sto nije neko stavio nisam ja kriv nisam nikada od kuce igrao cs 1.6 .Samo mi kazes gde da kupim steam , posto u ns-u nema nigde znaci nigde i za bg nisam siguran a kreditnu nemam . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 Набави кредитну картицу... шта друго да ти кажем... :) Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 25, 2006 Author Report Share Posted September 25, 2006 Dobro sada jel moze da mi kazete sve sto znate u vezi sa igrom ili da mi po ko zna koji put kupi steam pametuje neko a nema kod nas , mislim ako zamolim nesto odma sto ovo sto ono ne uradis a niko konkretno da napise , i mislim secka mi do jaja kada igram a nije do pinga , kada kazem secka milim onako zastajkuje kada trcim,pucam i nisanu treba sata da se suzi kada cucnem znaci strasno jedva igram na netu. Aj sada plz neko ako zna neka napise . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 meni je net 128/128 rate 25000 cl_cmdrate 101 cl_updaterate 101 ex_interp 0.01 i divnog li cuda ne kuje mnogo --- ping 50-80max Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 to je mnogo za 128 upload :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 ma meni dobro tako radi ?! malo sam preterao to stoji .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 pa ti si stavio kao da igras u lanu :D a i decko ima adsl a vi mu govorite vase rate za kabl.... ako ti dobro radi onda ne menjaj..ali mozda ne znas da moze jos bolje da ti radi :D kad bi smanjio :D a ti sto oces stim da kupis obrati se na ovaj mail iggy@panline.net Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 ma smanjivao sam prvo sam stavio rateove na max a onda postepeno smanjivao za 1000 rate a po 5 cl_cmdrate i cl_updaterate i nekako mi najvise odgovara kada su visoki ovaj moj provajder je iznajmio link od telekoma i njega podelio samo shit sto svi mi euronetovci imamo isti IP :(((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts