G!!! Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 "...Trapped behind Schumacher, Alonso the Renault team then took the decision to bring him in, despite not needing the fuel, rather than sit behind the Ferrari. It was decision that cost the team the race win as Ferrari immediately pulled Schumacher in for his second stop and the status quo was restored..." Neka mi neko objasni ovo... Odlucili su da ga uvedu cisto da ne bi visio iza Sumija? Pratim formulu vise od 10 godina, i davno nisam cuo za vecu glupost... ← mda.. sjajan izgovor... kakvi seratori... umesto da kaz bili su bolji ovaj put svaka im cast... blah... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 shumi, alonso, massa, kimi...jebote pit-stop:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 (edited) "Veljko izvini. Ja volim da pratim i ova privatna desavanja van treke... ovo je nova devojka Jeana T.-a..." :) A Veljko vise voli da prati tehnicke aspekte trke "To je upravo ova krivina posle ciljne ravnine, gde bolidi usporavaju sa 300 km/h na 90 km/h, zaustavna duzina 130m, duzina kocenja 2 sec, sila 4G i pritisak na kocnicu 100kg" :)))) LOL Mislio sam ako izvalim ova dva citata da ce me proci zelja...ali ipak...What the hell... Schumacher is back! Ferrari is the fastest car out there! Edited May 7, 2006 by Crash Override Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 svaka cast shu maheru i ferariju!stvarno je shumi pritiso onih par krugova sto je duze ostao na stazi i pokaza zasto ce njegovo ime pamtiti generacije i generacije. jebote jos cu da navijam za sumija protiv alonsa:D malo neopravdano su komentatori zapostavili kimija koji je poslednjih 10 krugova vozio brze od mase,a oni non stop pricali kako masa pritiska alonsa.al jebaga,simpaticna trka sve u svemu.iako meklaren jos uvek nije konkurentan ,cini mi se da cemo gledati veliku borbu ferarija i renoa.samo da se neko ne odlepi previse:) ali onaj aca "jacudalupamatimeveljkoispraviMOLIMTE" je Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 ali onaj aca "jacudalupamatimeveljkoispraviMOLIMTE" je ← Dok su trajale reklame:"Evo Veljko i ja pricamo... Zapravo Veljko vise prica, ja ga pitam..." O Boze!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 Aca je bar iskren, meni se svidja, kazhe lepo chovek da ne zna shta je forumula, nikad nishta slichno nije vozio dace sve od sebe a ne jebeni smarach Velja koji ne da zna sve nego CHITA MISLI chovek, uvek zna shta je koji vozach mislio... kako on to zna to ne zna ni on, a dok izgovori rechenicu od 10 rechi prodje pola trke: Sada je ... ummm ... dzenson batn .... hmmm, errrr .... preeestigao ...mmmm... filipea masu .... zbog, jel .... hmmmm ..... preko boksa ..... a naravno .... to je ... kao shto sam ja .... hmmm .... mmmmm ..... to i predvideo (a pritom misli na neka skroz dva razlichita vozacha, bog te pita shto je rekao ta imena)... Tad mi dodje da razbijem Tv, a kad krene da pricha o tehnichkim spesifikacijama motora, ili brzine kochenja u krivini, pri koliko obrtaja u minuti, koji obrtni moment pravi auuuu tad pandem u depresiju i prestane srce da mi radi od smora ... ako ga ne promene na B92, oticicu u IKOM i sve cu da ih pobijem zato shto skrembluju HRT2 u vreme trke Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 Najbolje je ipak shto je Alonso imao 1.2 sekunde prednosti ispred Shumija kad je otishao u box u kom je ostao 8.8 sekundi, zatim Shumi odveze najbrzhi krug i ima 24.x sekundi prednosti. Na sve to retard izgovori 'potrebno je 30 sekundi za ceo prolazak kroz box, ne verujem da tje Shumaher uspeti da bude ispred Alonsa prilikom povratka na stazu'... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 ^ upravo to sto lex rece.. upisao sam se od smeha kad je rekao da mu treba min 30 sec prednosti da bi izasao posle boxa ispred alonsa, mislim 30 sec eeej, i on ozadje 7.4 sekundi ispred alonsa a velja car kaze pa da to su te 2 sekunde koliko su mehanicari ferarija bili brzi :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 Aca je bar iskren, meni se svidja, ← ovaaaaj.....hmmmmm:) salu na stranu,aca koliko je iritantan dok komentarise ls sam,tolko je zabavan u kombinaciji sa veljkom:)totalne suprotnosti komentatora,a realno ni jedan ni drugi ne zadovoljava neke standarde(ko kaze milojko pantic dobija bonus pendulu u bulju) al dobro ne moze se porediti ls i f1,jer realno za f1 moras da imas dva komentatora.najcesce je veci deo trke dosadan,i mora neko da mlati praznu slamu:)al svejedno mi se cini da su oni sa hrta to kud i kamo bolje to radili ... Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 Dosadno, dosadno... Izgleda da cu krenuti da navijam za kobasichara poshto je reno malo smorio ove sezone. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 (edited) a nekada su trke bile zanimljive. ovu sam slushao onako iz off-a dok sam radio neke korisne stvari. Edited May 14, 2006 by urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Chudo niko ne komentarishe kvalifikacije juche... Izgleda da su svi bili na Adi i/ili pijani. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 ja chekam dal ce da se svi ispodpisuju da izbace uglyfacea iz drivers associationa...mislim, ako je stao namerno, a verovatno jeste, ondak treba da ga kikuju malo....jeste faca ali neke stvari ne sme da radi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 shto su mu uzeli? poshto je u pitanju monako, ko ima pol ima 50%zavrshen posao.preostalih 50%odlazi na mashinu:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 But Schumacher argued: "I had the feeling that I could improve. The last sector is crucial, so I was trying really hard. If you are punished for making a mistake, then I don't understand that." Schumacher said his engine stalled because it does automatically after a ten second delay. He suggested that many of those who condemned him as a 'cheater' have been long-standing 'enemies' of his success. "I am guilty if the crime is driving too fast and making an error." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 pederko jedan ko ga shljivi kad je stao na sred staze, da su tu nelson pike ili neki stariji mudonja dobio bi batine ovako mozhe samo da plache u prazno... Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Bedak... Ali nema veze, bar je baksuz Montoya zavrshio trku Drago mi za Kultarda! Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 da da kultard gj =) ali ukleto trece mesto, ko god dodje vrisne mu motor, a najjachi mi je bio kimi shto je otishao na cir na splav, ja sam mislio da ce u vodu da skochi i da se samoudavi Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Meni bilo cudno, posto su Finci poznati po tome da parkiraju pored staze i odu iza zbuna da placu... :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 dejvi boj je najvetja faca ever prvo je otkinuo shumaheru gumu, a onda je prezhiveo pad aviona...the man! =o) nemachki prenos trke je bio precious...kako im se digla patka za peto mesto sa kraja...uf =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 dosadna trka nisam video kako je šumi baš toliko sjebao kimija kroz boks, jel može neko objašnjenje? inače, počeli su i kod mene da gase hrt otkako b92 prenosi trke.. a onaj lik je toooooooooooliiiiiiiiiiiiiiko glup da to boli.. čak sam razmišljao da gasim zvuk, ali glupo mi je da gledam f1 a ne čujem motore :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 kimi se zalio na oversteer, tako da je sporije odvozao krug razlike u pit-stopovima: Q: The tactics of the second pit stop were obviously vital to your second place. MS: Yeah, we would have loved to do that at the first pit stop already, but it didn Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 inače, počeli su i kod mene da gase hrt otkako b92 prenosi trke.. a onaj lik je toooooooooooliiiiiiiiiiiiiiko glup da to boli.. čak sam razmišljao da gasim zvuk, ali glupo mi je da gledam f1 a ne čujem motore :/ne taj lik je odlichan, chekaj samo da se vrati ona budala iz nemachke. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 F1 je ponovo smor... Gledao sam mozda pola trke. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 ovo je bila ok trka Samo ono poslednje preticanje je takav hmmmmmmmmmmmmm da je to nevidjeno.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts