Jump to content

F1 2006

Guest

Recommended Posts

"...Trapped behind Schumacher, Alonso the Renault team then took the decision to bring him in, despite not needing the fuel, rather than sit behind the Ferrari. 

It was decision that cost the team the race win as Ferrari immediately pulled Schumacher in for his second stop and the status quo was restored..."

Neka mi neko objasni ovo... Odlucili su da ga uvedu cisto da ne bi visio iza Sumija?

Pratim formulu vise od 10 godina, i davno nisam cuo za vecu glupost...

mda.. sjajan izgovor... kakvi seratori... umesto da kaz bili su bolji ovaj put svaka im cast... blah...

fallout_table.gif

• 2 weeks later...
  • Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

"Veljko izvini. Ja volim da pratim i ova privatna desavanja van treke... ovo je nova devojka Jeana T.-a..." :)

A Veljko vise voli da prati tehnicke aspekte trke "To je upravo ova krivina posle ciljne ravnine, gde bolidi usporavaju sa 300 km/h na 90 km/h, zaustavna duzina 130m, duzina kocenja 2 sec, sila 4G i pritisak na kocnicu 100kg" :)))) LOL

Mislio sam ako izvalim ova dva citata da ce me proci zelja...ali ipak...What the hell...

Schumacher is back!

Ferrari is the fastest car out there!

Edited by Crash Override

svaka cast shu maheru i ferariju!stvarno je shumi pritiso onih par krugova sto je duze ostao na stazi i pokaza zasto ce njegovo ime pamtiti generacije i generacije.

jebote jos cu da navijam za sumija protiv alonsa:D

malo neopravdano su komentatori zapostavili kimija koji je poslednjih 10 krugova vozio brze od mase,a oni non stop pricali kako masa pritiska alonsa.al jebaga,simpaticna trka sve u svemu.iako meklaren jos uvek nije konkurentan ,cini mi se da cemo gledati veliku borbu ferarija i renoa.samo da se neko ne odlepi previse:)

ali onaj aca "jacudalupamatimeveljkoispraviMOLIMTE" je [roflmao]

salt wat fish fresh wat fish?

Aca je bar iskren, meni se svidja, kazhe lepo chovek da ne zna shta je forumula, nikad nishta slichno nije vozio dace sve od sebe a ne jebeni smarach Velja koji ne da zna sve nego CHITA MISLI chovek, uvek zna shta je koji vozach mislio... kako on to zna to ne zna ni on, a dok izgovori rechenicu od 10 rechi prodje pola trke:

Sada je ... ummm ... dzenson batn .... hmmm, errrr .... preeestigao ...mmmm... filipea masu .... zbog, jel .... hmmmm ..... preko boksa ..... a naravno .... to je ... kao shto sam ja .... hmmm .... mmmmm ..... to i predvideo (a pritom misli na neka skroz dva razlichita vozacha, bog te pita shto je rekao ta imena)...

Tad mi dodje da razbijem Tv, a kad krene da pricha o tehnichkim spesifikacijama motora, ili brzine kochenja u krivini, pri koliko obrtaja u minuti, koji obrtni moment pravi auuuu tad pandem u depresiju i prestane srce da mi radi od smora ...

ako ga ne promene na B92, oticicu u IKOM i sve cu da ih pobijem zato shto skrembluju HRT2 u vreme trke

Everytime I cross the line

I push the boundaries out a little...

Najbolje je ipak shto je Alonso imao 1.2 sekunde prednosti ispred Shumija kad je otishao u box u kom je ostao 8.8 sekundi, zatim Shumi odveze najbrzhi krug i ima 24.x sekundi prednosti. Na sve to retard izgovori 'potrebno je 30 sekundi za ceo prolazak kroz box, ne verujem da tje Shumaher uspeti da bude ispred Alonsa prilikom povratka na stazu'... :D

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

^

upravo to sto lex rece.. upisao sam se od smeha kad je rekao da mu treba min 30 sec prednosti da bi izasao posle boxa ispred alonsa, mislim 30 sec eeej, i on ozadje 7.4 sekundi ispred alonsa a velja car kaze pa da to su te 2 sekunde koliko su mehanicari ferarija bili brzi :P

fallout_table.gif

Aca je bar iskren, meni se svidja,

ovaaaaj.....hmmmmm:)

salu na stranu,aca koliko je iritantan dok komentarise ls sam,tolko je zabavan u kombinaciji sa veljkom:)totalne suprotnosti komentatora,a realno ni jedan ni drugi ne zadovoljava neke standarde(ko kaze milojko pantic dobija bonus pendulu u bulju)

al dobro ne moze se porediti ls i f1,jer realno za f1 moras da imas dva komentatora.najcesce je veci deo trke dosadan,i mora neko da mlati praznu slamu:)al svejedno mi se cini da su oni sa hrta to kud i kamo bolje to radili ...

salt wat fish fresh wat fish?

a nekada su trke bile zanimljive. ovu sam slushao onako iz off-a dok sam radio neke korisne stvari.

Edited by urgh

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

• 2 weeks later...

But Schumacher argued: "I had the feeling that I could improve. The last sector is crucial, so I was trying really hard. If you are punished for making a mistake, then I don't understand that."

Schumacher said his engine stalled because it does automatically after a ten second delay.

He suggested that many of those who condemned him as a 'cheater' have been long-standing 'enemies' of his success.

"I am guilty if the crime is driving too fast and making an error."

• 2 weeks later...

dosadna trka

nisam video kako je šumi baš toliko sjebao kimija kroz boks, jel može neko objašnjenje?

inače, počeli su i kod mene da gase hrt otkako b92 prenosi trke.. a onaj lik je toooooooooooliiiiiiiiiiiiiiko glup da to boli.. čak sam razmišljao da gasim zvuk, ali glupo mi je da gledam f1 a ne čujem motore :/

kimi se zalio na oversteer, tako da je sporije odvozao krug razlike u pit-stopovima:

Q: The tactics of the second pit stop were obviously vital to your second place.

MS: Yeah, we would have loved to do that at the first pit stop already, but it didn

Everytime I cross the line

I push the boundaries out a little...

inače, počeli su i kod mene da gase hrt otkako b92 prenosi trke.. a onaj lik je toooooooooooliiiiiiiiiiiiiiko glup da to boli.. čak sam razmišljao da gasim zvuk, ali glupo mi je da gledam f1 a ne čujem motore :/
ne taj lik je odlichan, chekaj samo da se vrati ona budala iz nemachke.

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

• 2 weeks later...