Bullseye_So Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 razocaran sam u elakeduck ;| , sranje mi sto ne igra satiini... finale human vs orca, i human dobija ;o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 A jebiga, nisam nasao kafu jutros :)), decko je ok odigrao, a ja sam isao na 3ceg heroja sa malo unita, a to bez grifona ne pali. Sta da vam kazem ljudi, prvi mi je put, dobro je i ovo, gledamo se za par dana! Poz :DD Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 top8 0 UDova - enough Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 Svaka cast . Vazno je da napredujemo polako ali sigurno . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 top8 0 UDova - enough pa da je korea dala sve njihove undedove cherry-reign sweet fov lucifer itekako bi ih bilo :)) ghoste :) macko svaka cast i dalje si do jaja prosao ;) bice bolje mada i ovo je dobro :)) sad gledajte SKY FIGHTHING uzima osecam :) osecam znaci :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 Bravo Gouste, i ovo je uspeh. Aj sad polako prema Beogradu, planirali smo roshtilj kod mene... Chekamo tebe i Domija da se vratite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 21, 2006 Author Report Share Posted October 21, 2006 Svaka cast na uspehu... sada cemo tek da vidimo koliko se pare trpaju u dzep, jer ovim prolaskom bi trebao da otvoris jos jedan slot... ajde nabi jos nekoga glhf.... josh jednom da ponovim, po milioniti, broj slotova nije vezan za uspeh, vec za pare, tj svaki slot se placa odredjenu kolicinu novca, bilo gde da se organizuje wcg. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 josh jednom da ponovim, po milioniti, broj slotova nije vezan za uspeh, vec za pare, tj svaki slot se placa odredjenu kolicinu novca, bilo gde da se organizuje wcg. to smo absolvirali :) da od kinte zavisi slot moze ghost biti prvi ako nas wcg organizacija smatra i ima mogucnosti da posalje samo jednog i dalje ce slati jednog :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 bravo MARKO woohooooohooooooo when i will heavy metalll aaaaaaaaaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 wtf ?! GJ Ghoste :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 (edited) sky dobio grubija sad se jedino nadam da moze hot da osvoji (tesko) il ce biti tod vs sky imba finale hot masovo season 4 i uigranije od deadmana sabio ciaru optusteno polufinale 3 humana a posle dodje tod i kenja human <<ud human << elfa ... Edited October 21, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xWooLf Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 (edited) finale: tod vs sky za 3. mesto: hot vs xyligan ako se ne varam...? sad sam gledao hot vs sky (hot pokusavao neke fast tech fore, pa je dobio po p*chci, druga partija je bila obecavajuca, ali ga pritisnuo kinez u bazi i *ebi ga) bila bi fora da sky opet dobije tod-a, pa da vidimo sta ce ove godine da izjavi kad izgubi :D Edited October 21, 2006 by xWooLf Quote ONE & ONLY: XWOLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 U pravu je hajli sky osvaja zna hajli sve :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 21, 2006 Author Report Share Posted October 21, 2006 samo sam se zajebao oko prognoze za ostala mesta, al jebiga Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 pa ne moze i jare i pare Kolko sam se ja zajebo za deadmana mada realno mislim da nije njegov dan(to nista ne ispravlja ) ali opet,,, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 bukvalno sam sve pogodio, od sad me zovite vodivota Zorka ^^ Niko ne moze da pogodi ko osvaja jer to zavisi od LS-a, a sudeci po kolicini srece, Sky 2-1 ToD , mada navijam za ToDa Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 bila bi fora da sky opet dobije tod-a, pa da vidimo sta ce ove godine da izjavi kad izgubi :D A sta je to rekao? nisam bio u toku :p imba hum, ja sam to uvek govorio-2 god za redom osvajaju wcg, mislim sta reci. . . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 bukvalno sam sve pogodio, od sad me zovite vodivota Zorka ^^ pa sto nisi sa nama podelio ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 posle ovoga idemo novi topic "human imba" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 Pa verovatno je podelio na jednoj od predhodnih stranica. . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xWooLf Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 (edited) sta je rekao pa u polufinalu prosle godine, kad je sky cepao toda, tod je stalno nesto srao te "imba staff", "it's easy when you have LS" i sl... ma seronja.... samo sto mu nije rekao "ja sam bolji al' si imao vise srece" znate vec Tod-a kakav je.... :D p.s. meni je licno kinez gotivan... ima simpaticnu facu.. bas ono azijatska njuskica... tod, em je ruzan, em je bahat i arogantan... kinez ne prica puno, ali zato bije... da skratim, voleo bih da pobedi... Edited October 21, 2006 by xWooLf Quote ONE & ONLY: XWOLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 a to sto je reko da ghost prolzai time je sve bukvalno pogodio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 21, 2006 Author Report Share Posted October 21, 2006 sta je rekao pa u polufinalu prosle godine, kad je sky cepao toda, tod je stalno nesto srao te "imba staff", "it's easy when you have LS" i sl... ma seronja.... samo sto mu nije rekao "ja sam bolji al' si imao vise srece" znate vec Tod-a kakav je.... :D p.s. meni je licno kinez gotivan... ima simpaticnu facu.. bas ono azijatska njuskica... tod, em je ruzan, em je bahat i arogantan... kinez ne prica puno, ali zato bije... da skratim, voleo bih da pobedi... pa sad..kinez ne prica puno jel ne zna engleski, i zato mi je skroz nesimpatican ko i vecina koreanaca, osim fova i lucifera koji znaju engleski. Jebiga, to je neki moj stav, al opet, pogledate ove ruse koji igraju u wc3l, abver,xyligan, deadman, cara, oni mnogo bolje znaju engleski nego ona klasichna ruska bagra, i normalno se ponashaju, dok koreanac na pitanje "where from" odgovara "ok", tuga ziva. Dalje, za proslogodisnje finale se skroz slazem sa todom, oboje okripuju lvl6 golema, sky dobije veliki heal pot,a tod dobije ono shareno govno za plus 6 int, mislim gde je tu balans.. Na WEG-u kad nije bilo tih predmeta i luck-a, tod je skyja unishtio 3-0, a sky posle plakao na svom blogu i kao izvinjavao se fanovima, budala. Prochitajte malo todov blog, gde pishe o ljudima koje kapira za ortake, sa kojima vezba, shta misli o igri, o svojoj formi i sl pa cete da skapirate da je on normalniji od vecine gosua, iako mozda deluje arogantno. A opet, arogantnost se dobija tako shto postajesh dobar, ko u sportu i sl. A shto se tiche stila igre, ToD je meni za gledanje mnogo zanimljivji, odlichno brani exp, napada na vreme, zna da se brani dok sky protiv elfa stalno fura t2 push, isto ko i svi noviji humani protiv orca, skroz smor za gledanje. @Zerox: da sve si pogodio i rekao sam sebi, do jaja :) @ Topic: Sky ce da uzme jer je bolji trenutno, mada ja navijam za ToD-a, jer je kralj Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
xWooLf Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 jos kad bi stavio linkove na todov i sky-jev blog i razjasnio kako si procitao sky-jev blog jer je verovatno na kineskom pretpostavljam da si koristio google-ov alat za prevodjenje... inace kad pomenu ruse, onaj huligan je isto jebach keve, stvarno je dobar, mislim to je vec poznata stvar ali nisam obracao paznju kako igra, kad sam video kako je razbucao tod-a (iako je izgubio u ukupnom skoru) moj respect za "ruju"... a sutra bi ipak trebalo sky da dobije.... my two cents... mozda konacno nauci engleski malo bolje :D Quote ONE & ONLY: XWOLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 21, 2006 Author Report Share Posted October 21, 2006 sve ima na sk-gaming.com, malo searcha i nacices. Imaju i prevodi sky-jevog bloga.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts