Aca~ Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 Stigoh kuci, i cenim da je moja nagrada najvrednija :D (PES5).. Bilo je dobro drustvo, i sve vrh sem organizacije koja je mogla da se potrudi da obezbedi bolju nagradu makar za 1. mesto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 sta je dobio za prvo mesto mile? Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 tranzistor Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 ahahahah, ovaj hajli ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 laki, stalkujesh me po forumima, nije lepo :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 Ce biti repova ? Rece mi neko da se zalio na organizaciju, da li bi neko bio voljan da razjasni malo... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 procitaj Dota odeljak, obecane su bile nagrade, mp4 za prvo, mish za drugo etc a dali su neku robu koja sve zajedno vredi 500 kinti, plus su zabadale masine,etc Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts