iggy_bus Posted September 17, 2006 Report Share Posted September 17, 2006 Dakle podignut je KGB Deathmatch server: 87.250.37.114:27018 Nema nekih extra modova, samo pure CS i Deathmatch. Enjoy ;) P.S. Link i dalje ide preko preduge rute pa je nesto visi ping ali to ce biti reseno vec u sledecem mesecu tako da strrpljenja sto se toga tice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 17, 2006 Report Share Posted September 17, 2006 To iggi kuco... to smo chekali... samo da ljudi igraju... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 18, 2006 Report Share Posted September 18, 2006 dobar je server, ponekad ume ping da skoči ali sem toga lepo radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 18, 2006 Report Share Posted September 18, 2006 igrao sam sada neshto malo,i primetio sam da daje neverovatno retardirane spawnove... kako god da ga ubijem stvara mi se iza ledja ili 2 coshka ispred mene... totalno debilno.,.. jel moze to nekako da se ispravi ili je jednostavno tako ? Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted September 18, 2006 Report Share Posted September 18, 2006 to iggi care DM sad ima prsti da nam se ukoce od 3 sata igranja DM-a :D Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 18, 2006 Report Share Posted September 18, 2006 Ping je boze moj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted September 22, 2006 Author Report Share Posted September 22, 2006 Ma nemojte obracati paznju na ping, server je beta test kako i pise u nazivu. Nemam nameru da proglasim gotov server dok ovi ne prebace link na telekom. Obecali su do kraja meseca. Ovo je cisto da vidim jel sve funkcionise. Kad rumuni iskopaju link ima da zabada :D jel tako cartman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted September 22, 2006 Report Share Posted September 22, 2006 sto pre to bolje . . .deki mogli bi da im banemo tamo a ??? Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 22, 2006 Report Share Posted September 22, 2006 Kad rumuni iskopaju link ima da zabada :D jel tako cartmanpa naravno,moramo da ih podupremo.... :D sto pre to bolje . . .deki mogli bi da im banemo tamo a ??? mogli bi marko...ja sam tamo s'vremena na vreme...cimni me pa idemo da igramo zajedno... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted September 22, 2006 Report Share Posted September 22, 2006 brate, nije poenta u pingu, ping 20 a server radi ko da je 150. meni stvarno nije jasno shta vi radite sa serverima pa se svi do jednog raspadaju. ok je to shto se trudite ali ako radite neshto ili radite kako treba il nemojte uopshte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted September 22, 2006 Report Share Posted September 22, 2006 rev citaj shta je covek napisao... uostalom nije toliko ocajna situacija ^^ Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted September 22, 2006 Report Share Posted September 22, 2006 udji sad kad je 12-13 igracha pa da vidish kakva je situacija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted September 22, 2006 Author Report Share Posted September 22, 2006 brate, nije poenta u pingu, ping 20 a server radi ko da je 150. meni stvarno nije jasno shta vi radite sa serverima pa se svi do jednog raspadaju. ok je to shto se trudite ali ako radite neshto ili radite kako treba il nemojte uopshte. Joj sto sam smoren od ovakvih likova. Pa pisem li ja bre naslovima tema ovde ili ljudima. Rekao sam da je link avcoma na telekom nakacen preko jednog hopa koji nekim provajderima (ocigledno tvom izmedju ostalih) smeta i ima gubitak itd. Sinoc sam bio kod drugara u BG (keen.) i usao sam u DM server na rez slot. Znaci bio sam 15. U isto vreme je na public bilo 22 igraca i igrao se CW sa 10 igraca. Znaci igram i LAN, ping 15-20, linija ravna. Objasni? Pa brate do pojedinih konekcija je. Ako se tebi svi serveri raspadaju menjaj konekciju jbg. Nemoj da pises takve izjave! Nije lepo. Ako je server shit ne moze nekome da radi kao lan a nekome da laguje. Nekima je visok ping a nema loss, nekima nizak ping a laguje. Pa link je shit, obecali su krajem meseca da ce biti na telekomu. Kome onda laguje nek se ne javlja...a serveri su podeseni max softverski. Psujem vise i ove sto im treba mesec dana da iskopaju 4 km kanala i postave opticki kabl :@ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 Meni i ako je ping 80 extra mi radi .....mislim ne zalim se .... a i navikao sam da mi lose radi ...tako da ... Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 shta je sa serverom, do juche oko 8 je radio i odjednom pufff nema ga, odnosno neradi ?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 privremeno down, brzo ce se podici Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 jel ima novosti, tachnije kad krece ponovo sa radom ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 jel ima novosti, tachnije kad krece ponovo sa radom ;) bice,polako !!! Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 (edited) sto bi svi rekli USKORO!!! :D Edited October 5, 2006 by rAAzek Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 koliko ima u srbiji dobrih cs servera ... panet kgb sbb tehnicom... nista mi vise ne pada na pamet ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 dobar panet sbb ? hmm ja bi rekao samo kgb Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 na tim mi je dobar ping... mada su panetovi admini "cudni" blago receno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted October 29, 2006 Author Report Share Posted October 29, 2006 na tim mi je dobar ping... mada su panetovi admini "cudni" blago receno kgb i sbb imaju isti ping jer su na istom linku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 na tim mi je dobar ping... mada su panetovi admini "cudni" blago receno blago recheno pojma nemaju o adminovanju,da se ne lazemo... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts