weasel Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 (edited) Pa ne verujem da su ostali ukucani mnogo bogatiji. Razlog najsiromasnijem treba dati pare mozda jeste shit a nebitno gde zivim pare mi ne trebaju imam sasvim dovoljno ;) Edited January 2, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 ja bash kapiram da ce lik prosto da se odseli u neku drugu drzavu (: Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 ^ gledala sam sinoc intervju s njim, rekao je da je dostav razmisljao o odlasku u inostranstvo. Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 decko ima mozga ;) koji master plan: "sabijem velikog brata, uzmem 100k jura i odselim se u negde ;)) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 najbolji koji mozes imati u ovoj drzavi. rekao je da ce sve pare potrositi na skolovanje tako da... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 ipak je glup? :) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 pa chim studira muz. akademiju ako ima 100k eur fala bogu da ce da ode i upishe Julliard ili nesto slicno, jos ako je talenat, to mu daje boost for life. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 pa fala bogu, neće sigurno da sedi u kafiću s ribom i da se čudi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 bio je upisao medicinu i muz paralelno, ocistio prvu na muz a preneo 2 da medic. i tad mu je keva umrla i onda je batalio ovo :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 pa chim studira muz. akademiju ako ima 100k eur fala bogu da ce da ode i upishe Julliard ili nesto slicno, jos ako je talenat, to mu daje boost for life. zar nije lakse otvoriti kafitj na banovom brdu / adi i valjati drogu ceo zivot? Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 i ja bih voleo da upishem akademiju,al kasno sam se setio:D ako otvori kafic,droga itd dobice metak u celo. Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 neće ako počne da se dru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 bio je upisao medicinu i muz paralelno, ocistio prvu na muz a preneo 2 da medic. i tad mu je keva umrla i onda je batalio ovo :/ koliko sam ja razumela ocistio je godinu sa oba faxa? Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Koji ste vi carevi... moze lock Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 moze Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 moze NE MOZE BRE1! Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 kako lock, nije fora da se otvara nova tema za drugi serijal :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 KAKO BRE DA SE NE OTVARA NOVA TEMA ZA NOVI SERIJAL?11 Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 pa nije vredan BB mesta u sql memoriji servera :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Ma sjebace sve pare za cirka 3 godine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 koliko sam ja razumela ocistio je godinu sa oba faxa? jeste prvu godinu na oba, a onda je posle batalio medicinu Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 sledeci serijal necu gledati... bicu u kuci... ne ne... ludji sam nego sto mislite... samo jos da sredim da me puste u kucu... posto kontam da to regularnim putem ne moze da se izvede :))) p.s. posle ove izjave ne gine mi ignore od vecine usera :)))) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Jel se zna kad ce drugi serijal? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 da strasno smo nestrpljivi :D HAHA :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 p.s. posle ove izjave ne gine mi ignore od vecine usera :)))) brate kad bi bio neki rurovac u bb-u ja bih gledao svaki dan naročito kojot aj prijavimo kojota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts