Force Posted September 19, 2006 Report Share Posted September 19, 2006 WTF Svarcika je najbolji ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted September 19, 2006 Report Share Posted September 19, 2006 ' date='Sep 19 2006, 22:45' post='868416'] CHAK NORIS I STIVEN SIGAL SU KESE, BRUS VILIS JE SPASIO SVET ! ! ! ! 111 ! 1! 1 I onda je goga napunio 15 godina... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 19, 2006 Report Share Posted September 19, 2006 taj pacer bi polomio i tebe i Norrisa dok trepnes... Polizao bi muda i meni i Chaku,a nakon shto mu ovaj smrvi kichmu onda bi i svoja malo obradio... -Chuck Norris can dispel Divine Shield. - Chuck Norris can Resurrect all of your fallen units, only so that he can kill them once again (or twice, if they Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 19, 2006 Report Share Posted September 19, 2006 Kako samo smara taj Stiven Sigal, u svakom jebenom filmu mu ili ubiju zenu ili otmu cerku + sto tokom celog filma koji obicno skoro nikada nema povezanu radnju ne dobije jedan jedini udarac... ja ga gotivim jer sam trenirao isto sto i on xD a i sve sto radi u filmu skoro moze i u RL... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 ja ga gotivim jer sam trenirao isto sto i on xD a i sve sto radi u filmu skoro moze i u RL... Neizgledash mi bash kao da imash fizicke predispozicije za sport osim za hmmmm, pikado, bilijar, shah itd. :-X Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 kad te pwnuje osnovac znash koliko ima sati Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 Nema bas nesto ni za shah ^_^ Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 ' date='Sep 20 2006, 02:47' post='868484'] Neizgledash mi bash kao da imash fizicke predispozicije za sport osim za hmmmm, pikado, bilijar, shah itd. :-X zato si ti nas momak iz teretane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 realno najvise se treba plasiti onih koji "nemaju fizicke predispozicije"... nema ih ni lich :) p.s. jetset... slash je ostao ulogovan u igraonici :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 najvise se treba plashiti humora starcraftasha :D takodje jetset ^ ^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 (edited) najvise se treba plashiti humora starcraftasha :D takodje jetset ^ ^ i to sto kazes... i high templar nije video teretanu... cak je toliko slabasan da se tp-uje umesto da hoda... mada mi se nesto ne kaci sa njim :) opet sarma lupeta na mom nicku :) Edited September 22, 2006 by slash. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 Neizgledash mi bash kao da imash fizicke predispozicije za sport osim za hmmmm, pikado, bilijar, shah itd. :-X Nema bas nesto ni za shah ^_^ ROFL @-@ umro sam od smeha :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 21, 2006 Report Share Posted September 21, 2006 ' date='Sep 19 2006, 22:45' post='868416'] CHAK NORIS I STIVEN SIGAL SU KESE, BRUS VILIS JE SPASIO SVET ! ! ! ! 111 ! 1! 1 to je bio vin dizel G_G Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts