Banzai Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 Kada kilcknem da se connectujem na BNet pise mi "Unable to validate game version. Please reconnect to Battle.Net. or apply the current game patch manually". Da li je to nova verzija ili sta vec? I da li se ovo i vama dogadja sada? Quote Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VuNda* Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 Srbija rodjace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 Ako koristis CD crack nece ti hteti , procitao sam to negde na blizzardovom forumu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted September 13, 2006 Author Report Share Posted September 13, 2006 Ok ali zanima me da li je to izasla nova verzija ili nije i da li je bilo restart laddera? Quote Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 Ne i ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 koristis neki 3rd party program koji ti blokira ulaz na bnet, APM master ili keycraft etc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 ja imam isti problem i bash sam hteo da postavim topic sa tim pitanjem, a u medjuvremenu sam naishao na ono shto mi treba. shto se mene tiche ne koristim ni jedan 3rd party programcic, imam instalirane ove verzije patcha: - War3TFT_120d_120e_English (ovo sam prvo instalirao) - war3tft_120e_english full I negde sam na procitao da mi treba ovaj programcic da bi mi radio Europe BNet : - w3battle_120e sve to instalirano kako treba i opet mi javlja "Unable to validate game version. Please reconnect to Battle.Net. or apply the current game patch manually". shta da mu radim, kojom mukom da ga mucim :) pomagajte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dramatic Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 Ja imao isti problem jutros ali reinstalirao war i posle reinstala radilo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 e do ku**a ja slomio diskove, gde sad da nadjem .!. mrzi me da skidam sa neta, nacicu od nekog ortaka, valjda ce proraditi dok ne nadjem cdove za reins. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bitch Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 Ima leka.. treba ti 1600 din... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 ili mini-image iz sticky topica. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 svaka chast highl1. ljudi imate sticky topic malo potrazite nije teshko. to ce vam resiti sve probleme oko jebenog nocd crack patch shita i ostalih sranja. Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
malleus_kovin Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 nek mi neko odmah objasni sta treba da uradim,reinstalirao sam i nece.Ne razumem se mnogo ne odgovaraj te u kratkim crtama, nego opsirnije jer u igraonici sam i na sve racunare ista poruka istovremeno!POZ ZA ONOG KO POMOGNE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted September 14, 2006 Author Report Share Posted September 14, 2006 Highl1 posto ti znas u cemu je fora mozes li nam dati link.. Ja sam ga reinstalirao i samo sam bacio verziju nemam nikakve te 3bla programe Quote Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 imas u sticky topicu.... koristi mozak. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 koristim ja taj mini-image odavno ali opet nece a nemam diskove za reinstal, hoceme neshto ove nedelje ..... ne ide mi [:(!] jel moze neko da mi napishe koji patch(evi) su mi potrebni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 Ja sam isto koristio no-cd crack, ali po Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 i radi bez ikakvog cracka kulca palca.....?..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 da Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 O Boze, ovaj Highl1 spamuje forum po ceo dan i noc :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 aco, oces da odmorish malo ?:) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 ako mu ukines RUR otici ce na forum uvoznika psenice tako da i nece puno plakati :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetarDa Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 da li moze neko ponovo da postavi link sa image file-ovima. ovaj u stickiju mi ne radi posao.nece da mi skine fajl hvala unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts