bolkonski Posted September 9, 2006 Report Share Posted September 9, 2006 Tzv. Resistance. Kao ima Web epizoda koje izlaze na Sci-Fi sajtu i koje objasnjavaju vremnsku razliku izmedju druge i trece sezone. Odgledao sam prve dve. Traju oko 3 minuta svaka. Sranje je kvalitet, a radi se o tome da ovi sto su ostali na New Caprica, organizuju pokret otpora sa mojim omiljenim likom na cegu, Colonel Tide. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 9, 2006 Report Share Posted September 9, 2006 Poslednja epizoda je kad flota pobegne a ovi okupiraju new capricu ? I onda krece treci serial ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 9, 2006 Report Share Posted September 9, 2006 (edited) Aha, bash fino, malo da se podsetim. Treca sezona pochinje 6 oktobra. edit: odgledah ove dve "webisode", shta znam bice cool, ali ovo po 2-3 minute je smeshno Edited September 9, 2006 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts