G!!! Posted September 4, 2006 Report Share Posted September 4, 2006 ovo ce biti vredno probanja :) extra extra a naravno ochekujem i Silent heroes (zvanicni nastavak Soldiers Heroes of ww2) i Faces of war (nezvanican nastavak SHOWW2) plus ko je probao demo Joint Task Force zna da ce biti igra krajnje intrigantna... ajde batalite malo heroje V, smaraju i ubijaju ovaj deo foruma, probajte i nesto drugo :) poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 uh uh skidam demo pa javaljam na sta lici :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 izgleda interesantno...mada lighthouse je za hw:cat realno operisao u okvirima nametnutim od strane relica...nije to bila neka kreativnost na delu =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 5, 2006 Author Report Share Posted September 5, 2006 ali su izgleda mi ispekli zanat ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 Meni je hw:cat bio igriviji od klot hw-a, mada je hw vadila odlicna priča. Jedva čekam da probam igru, izuzetno mi nedostaje neka dobra space strategija (jo Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted September 9, 2006 Report Share Posted September 9, 2006 Sinoć sam je skinuo i probao malo. Prilično sa razočaran :( Interfejs je čudnjikav (nisam uspeo da provalim kako se skroluje mapa!!), ne osećam neku preteranu dubinu u igri, a taktičke bitke mi uop Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 9, 2006 Report Share Posted September 9, 2006 Njesra je demo, uzasan, obrisao sam ga i necu ga vishe nikad igrati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 9, 2006 Author Report Share Posted September 9, 2006 demo je je zaista ochajan :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 Zashta li sam ja cimao druga da mi skida ovo :( Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 12, 2006 Author Report Share Posted September 12, 2006 ok, priznajem i zvanichno igra je sranje :D ali chekamo Faces of War i Silent heroes i naravno Company of Heroes ajde bre, mrdnite malo, kao da ste go*no progutali :):) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 Ocu nesto ko Homeworld :((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 odigraj josh jedenom neki od HWova...meni je dvojka bila masno tezha od keca...mozhda jer sam omatoreo =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 13, 2006 Author Report Share Posted September 13, 2006 dvojka teza od keca? meni je bas bilo obrnuto :) mada kataklizma je bila naj naj.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 realno u kecu je sve islo na salvage do smrti bez po' muke, u dvojci su to balansnuli =o) a u katu si mogao sam da stancujesh multije sto je isto bilo imba + drednot... =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 omg kole:))...meni je bas kec bio tezi, tj cata mi je bila najteza...btw, kad smo vec kod homeworlda, zasto nekad ne bi probali da opikamo u lanu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 14, 2006 Author Report Share Posted September 14, 2006 i ja sam dvojku preshao zatvorenih ociju :) bas bi mogli da najave treci deo ili bar expanziju za dvojku :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 jeeee...pa na chemu sam ja to bio kad je dvojka svima sem meni bila teza =o)) btw ja sam u kecu masovno koristio fichr da pauziram akciju pa maximalno izmikrujem sve sto se izmikrovati da....a to u multiplayeru ne ide =o(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 ua kole cheater!1...zato znaci ne smete u lanu...plashite se mojih starcrafterskih 200apm!!1olol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 samo 200? lolnub!!1oen! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 eh da je 200...pa ja bih sabijao boxera i nadu zajedno:) ali stvarno bi mogli neki hw2 multiplay...secam se da sam odavno otvarao topic i samo se coka javio...ajde nemoj da ste sise:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 15, 2006 Author Report Share Posted September 15, 2006 sto? kao da je lose biti sisa :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 Super je biti sisa, nije vazno da li si desna ili leva, nikad nisi sam ,dobijas najvise paznje kad se setas gradom ,kad je hladno samo se pribijes uz drugu sisu plus uvek ti je zabavno svi hoce da se igraju sa tobom. Zakon je biti sisa. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 e jeste sise vala:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 Sve u svemu, MOO2 i dalje rulez! :) Igrica koja je 2003te izashla sa maksimalnom rezolucijom od 800 x 600 ?!?! Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 odigraj josh jedenom neki od HWova...meni je dvojka bila masno tezha od keca...mozhda jer sam omatoreo =o) U poslednjih 3 meseca preshao sam opet Homeworld, Homeworld:Cataclysm, Homeworld 2 , i idalje mi nije dosta :(( eh da je 200...pa ja bih sabijao boxera i nadu zajedno:) ali stvarno bi mogli neki hw2 multiplay...secam se da sam odavno otvarao topic i samo se coka javio...ajde nemoj da ste sise:) hahah, ja sam jedini bio za :)) Ja sam igrao HW2 u multiju, extra je fora, stvarno bi smo mogli jednom. Samo koja igraonica ima instalirano to ? :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts