Jump to content

KGB Online CS 1.6 Server

iggy_bus

Recommended Posts

Banovan sam zbog pinga...

kad te kikuje server, budesh banovan neko vreme, pa te pusti za ponovo za 5 min, mozda je bug, mozda namerno, uglavnom tako radi.

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

meni od pocetka radi super...a ti medo ti igras iz france i sto ti je ping toliki nema veze...ako je ping mozda je latensi :D elem ja sam igra na nekom serveru sa francuzima ping mi je bio 60 ali je radilo besprekorno nema laga nema nista :D tako da ako ne laguje ne bitno koji je ping :D

a zvip ti si zivko znaci :D:D

Нема  будућности без истине.

@bilo koji admin servera... Samo sam kikovan ibanovan bez ikakvog upozorenja...sto...nick zivko-^...na serveru je io admin paloknica...

nisi kikovan bez razloga pa procitaj sta ti pise kad te kikuje!

Kikovan si jer si imao veci ping od 120. Tako sam podesio. Sad cu to promenuti na 180. Mislim da je 120 prestrogo.

ali problem je u tome shto svima laguje ... svima varira ping... ne znam da li postoji mogucnost da se server ili konekcija podesi kao na terri...

Server je vec podesen kao terra..ipak ja radim oba servera, samo sto je terra ISP direktno na telekomu a kgb ima jos 2 ISP-a pre posle telekoma.

Resenje je premestanje servera.

Juce sam dobio info da ce kgb link prebaciti direktno na telekom

lol tehnikom 2

no steam isiti modovi jednako radi malo manje ljudi ali i to ce se promeniti

a sto neprobate da podignete DM server to je zanimljivije nego pub i sad ce neki genije da kaze kako ide na pub servere da bi pricao sa ostalim igracima pa imate irc msn i brdo drugih gluposti za to a ostavite servere za igranje i kakve dodatne mape ?!?! ima 5 mapa ostale mozete i da obrisete pre par dana pokusavam da se zakacim na server da vidim ping kakav je kad pise da sam banovan tj STEAM je banvoan sa servera niko sa steamom nemoze da udje verujem da su sredili do sad al sve u svemu josh jedno djubre od servera nhf za one koji su se trudili da ga podignu i odrzavaju

nije h8, ali tvoj post je nerazumljiv, o cemu ti pricash i o kakvom dm serveru, prebacujesh se sa teme na temu, nevezano za topic i bez ijednog zareza/ tacke. Nisam od onih koji ce da pljuju nekog clana foruma zato shto nije odvojio neku rec ili stavio zarez, ali barem da moze da se cita. Moj post je bio reply na eyel-ov.

Edited by Immortalis

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

ne naravno da nije hate nego

no steam serveri tretiraju jednako sve steam usere ti. user id im je isti tako da kad banuuje admin jednog onda niko ne moze da udje

a u ostalom oko dm je cisto predlog da se nesto promeni a ne da imamo 2 tehnikoma ili terra kako se vec zovu ti serveri i dajte vec jednom steam

lol tehnikom 2

no steam isiti modovi jednako radi malo manje ljudi ali i to ce se promeniti

a sto neprobate da podignete DM server to je zanimljivije nego pub i sad ce neki genije da kaze kako ide na pub servere da bi pricao sa ostalim igracima pa imate irc msn i brdo drugih gluposti za to a ostavite servere za igranje i kakve dodatne mape ?!?! ima 5 mapa ostale mozete i da obrisete pre par dana pokusavam da se zakacim na server da vidim ping kakav je kad pise da sam banovan tj STEAM je banvoan sa servera niko sa steamom nemoze da udje verujem da su sredili do sad al sve u svemu josh jedno djubre od servera nhf za one koji su se trudili da ga podignu i odrzavaju

dm je deadmec pretpostavljam....pa ne znma mozda je to samo tvoja zelja..sigurno ima jos istomisljenika...ali to je recimo bilo na teri kao da bude serv dm recimo sat vremena po danu i cak se i od toga odustalo....i ovako nemamo mnogo servera kod nas...tako da kad bude bilo po 50 servera dobices tada tvoj dm :D a u medjuvremenu imas steam :D tako da imas dm koliko oces :D na raspolaganju :D

i sad bas ne znam kakva je kanter igra bez "prizivanja"-peckanja.....valjda je zato i i gras da se "prozivas"sa nekim preko puta

Нема  будућности без истине.

ne naravno da nije hate nego

no steam serveri tretiraju jednako sve steam usere ti. user id im je isti tako da kad banuuje admin jednog onda niko ne moze da udje

a u ostalom oko dm je cisto predlog da se nesto promeni a ne da imamo 2 tehnikoma ili terra kako se vec zovu ti serveri i dajte vec jednom steam

Steam_ID_Lan kako se na nosteam to tretira moze da se banuje ako admin ukuca amx_ban nick vreme. To se desava na nekim serverima ali na mojim serverima sam ja taj plugin preradio tako da amx_ban opcija ne postoji vec samo amx_banip, tako da ko zna sta se tebi desilo, mozda si klikno na pogresan server :D.

Server sad jeste "djubre" zbog linka ali ipak ima beta test u nazivu tako da se od vas ne trazi misljenje da li je dobar ili los vec kako se ponasa pa da se to sredi. Nije lako napraviti dobar server.

Sto se tice DM-a, cim srede link direktno na telekom nije iskljuceno i podizanje DM servera od 15 slotova.

NA kgb serveru jako smara ona skripta (ili Sta vec) sto prebacuje iz tima u tim...

Pazi sad ovo. Ima raznih igraca, i boljih i losijih. Iz mog trogodisnjeg online iskustva UVEK svi beze u jaci tim.

I kad igras a ono 20 : 3 za terore a ti si u CT i nema sanse da ubijes vise od 2-3 igraca smoris se ko baba. Znaci igra je nikakva, nema zeznaja, samo nerviranje.

PTB koji sam ja stavio na terru i kgb racuna sve to i kad neko sabija i mnogo doprinosi da jedan tim krene u vodstvo plugin ga posle par rundi prebaci u suprotan tim ili ga samo zameni sa nekim slabijim.

Inace plugin po defaultu radi tako sto te prebaci i dok si ziv pa ostanes bez oruzja, e to je smaranje. Ja sam bar ovo podesio da te prebaci dok si dead, pa ni ne osetis.

Znaci dok nije bilo plugina, smarao je konstantan debalans i admini su se mucili da sami prebacuju fragolovce koji nece sami da predju u slabiji tim, a mi admini smo vecinom da kazemo ok igraci pa cim po scoru odmaknemo od ostalih sami se prebacimo u drugi tim radi balansa.

Sa ovim pluginom sad niko ne treba da vodi racuna o tome.

Kad malo duze igras i sednes i razmislis plugin je vise nego koristan. A oni fragolovci kojima to smeta jer kao kad ih plugin prebaci onda ne mogu vise da love fragove...neka se zapitaju kakav im je skill...mada debilno je pricati o skilu na ffa serveru...:) nadam se da sam ti malo promenuo sliku o pluginu :D