Jump to content

BC Talents

47@mission

Recommended Posts

Ne srecan sam sto cu imati avenging wraith 30 % incresed dmg <333 imba ... totalna imba stvarno , sve su uradili sto je paladinu trebalo ... previshe je imba ima da nerfuju koliko je dobro uradjeno to sam siguran , samo je pitanje koliko ce da nerfuju :D

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Ne srecan sam sto cu imati avenging wraith 30 % incresed dmg <333 imba ... totalna imba stvarno , sve su uradili sto je paladinu trebalo ... previshe je imba ima da nerfuju koliko je dobro uradjeno to sam siguran , samo je pitanje koliko ce da nerfuju :D

Samo to?

Nema taunt-a?

Edited by salac

mislis prot warr...

i meni se svidjaju talenti mnogo su to dobro odradili lepo cu i ja mortal strike + death wish + recklessness pa cemo da vidimo ko ce da prezivi ashkandi's wrath

http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om

Paladins are gay

Blizzard loves paladins

Therefore, Blizzard is gay

Samo to?

Nema taunt-a?

Ima i tount i krhs novih magija :

Taunt radi po principu bacish na nekog igracha i sledeca 3 lika koja krenu da ga udare su tountovani na tebe , dobra stvar je sto im prekida swing , tj taj igrach sa tim blessingom kako sada stvari stoje ne primi udarac .

Ima crusader aura 20 % incresed mount speed for party

Ima seal of blood - bolesno dobra dps stvar ali samo za hordu

ima seal of vengance - za tanking seal

Ima taj avenging wraith koji je prilichno imba

Ima neki pasivni skill spiritual attunement : 10 % heala koji primish ide ti u manu , ne radi na svoje healove ali radi na sve healove koji padnu na tebe or prijateljskih meta .

Onda promenili su Judgement of justice tako da sada kada ga bacish na nekoga on my limitira movement speed na 100 % ili ti rogueu ne radi sprint nista itd .

I Talent COnsecration sada vishe nije talent nego je dat kao magija :)

To je sve sto se tiche magija :

talenti su ovde :

U princimy stvari kako sada stoje bice super , svako davanje vishe od 35 poenta u jedno stablo te cini PVE orjentisanim 100 % , dok stvari za pvp su uglavnom oko nekih kombinacija 31 / 30 . Ovaj 41 poen talent u retributionnu je teshko govno za PVP ali samo pogledaj koliko je dojaja za raid od 25 ljudi i koliko je superioran aurama od OOMkina i feral druida , on daje 2 % critical na sve ljude u raidu za sve i magija i phisical osobine , sto je poprilichno imba . Takodje i protection i holy 41 point talenti su pure pve skills za odrzavanje agroa i spamovaanje holy lighta etc .

Sve u svemu , super , 25 man instance ce verovatno imati 3 paladina max jedan healing paladin 1 za offtanka ili aoe tanka , posto jedino sto paladin tankeri rade dobro jeste aoe tanking i u tome su jedinstveni , i jedan paladin retribution da se pravi da nanosi dmg i da drzi taj judgement za 2 % spell / melee crit chance i onu auru da svi primaju 6 % povecan healing u grupi .

blah smorio sam

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

zakljucak: paladini su za nubove.

+20% PARTY MOUNT MOVESPEED... hmda.

jedva cekam 10pally vs 10pally WSG ... samo ce da dodaju flagove i pale shtitove... ili ce da se kidaju ceo dan ... sreca pa mi za mesec dana istice account

http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om

Paladins are gay

Blizzard loves paladins

Therefore, Blizzard is gay

1. post "jebacu vas mojim ashkandijem" (koga naravno necu imati josh bar 2 meseca)

2. post "jebem ti wow i super sto mi za x dana istiche nalog"

zakljuchak - sasuke get a clue and stick with it...

gm claymore > asscandy :D

gm claymore (kao i gw greatsword) je nesto tako ruzhno da moj RP warr to ne bi uzeo u ruke ni pod razno...kao ni zin i tako josh neke blizardove retardarije...bre nek stave prst na chelo..u retardiranpm kabalu lvl 1 lik ima oruzhje koje bolje izgleda od lvl 60 epic geara iz wowa...

Ti nisi normalan , ovo je ruzno ? http://img.photobucket.com/albums/v240/Sto...2506_225613.jpg i ovo je ruzno http://img.photobucket.com/albums/v240/Sto...0806_163740.jpg ????!!!! rofl ajde da razumem da kazesh da su nista posebno po izgledu , ali ruzni ?!

... ti machevi su najlepshi machevi u igri za mene ... ubedljivo znachi 10 x je claymore lepshi nego onaj hordashki 2 hand mach i 1 hand mach i to je jednino sto i jeste lepshe . Znachi prvi put cujem od kada znam za te macheve da su oni ruzni , ali bukvalno prvi put se nekom ne svidjaju kako izgledaju ... o gospode lolness.

Elem nebitno , cisto da ne skrecemo sa teme ... za ove koji su videli ove prve talente i spellove koje je izbacio blizzard , napravili su prve zvanichne manje izmene danas , npr nema vishe paladin reckoning bombing da radi , dosta manjih promena kod magea isto tako ima , ko hoce neka se cima po forumuma :)

Edited by StormScion

Jedan guildic je lepo primetio da ce svaka klasa imati po jednog membera koji ce ici duboko u neku od grana u BC.

Necu sada da smaram sa shamanskim komboima, sta/kako/gde, koga interesuje ima na sajtu, uglavnom stoji da ce elemental shaman boostovati spell dmg, ench shaman melee dps, a resto shaman ima dodatno poboljsan heal i kao 41 point talenat - earth shield (neka vrsta reaktivnog bubblea).

A da.....tu je i bloodlust, odnosno gay naziv 'heroism' za one koji se nalaze na pogresnoj strani :P

Jedan guildic je lepo primetio da ce svaka klasa imati po jednog membera koji ce ici duboko u neku od grana u BC.

Necu sada da smaram sa shamanskim komboima, sta/kako/gde, koga interesuje ima na sajtu, uglavnom stoji da ce elemental shaman boostovati spell dmg, ench shaman melee dps, a resto shaman ima dodatno poboljsan heal i kao 41 point talenat - earth shield (neka vrsta reaktivnog bubblea).

A da.....tu je i bloodlust, odnosno gay naziv 'heroism' za one koji se nalaze na pogresnoj strani :P

[:D]

sex, drugs and bio food!

Dobro je sto su stavili shamana i na drugu stranu pa smo zato dobili neke imba buffove, inache bilo bi dobili nerf WF-a (JOSH JEDNOM) prebacili bi nas na Cloth usere ili mozda i Unarmored (Jedini u igri?)

Stavili bi 2h weapons kao 31 talent point u enh ... i ko zna sta sve.

A sada ce biti vrlo prosto

"Shaman + Dual Wield = IMBA :D"

(Bilo je krajnje vreme da dobijemo nesto korisno)

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

da lichno ja bi voleo 41 shaman u enchantment u grupi , deluje bolesno onaj buff za grupu za vishe ap + dual wield 10 % hit chance itd ... ima super stvari :D