stalja Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 Koja laz od topika :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 odrichem se koka kole i mesa Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 a brizera?:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 evo ja se odrichem brizera ako se ti odreknesh jelenka. jel moze? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 iz koje ste zone sumraka vas dvojica pobegli? =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 kole, duga je to pricha chiji je sizhe - margi je konstruisao i inicirao izmedju mene i njega hejt koji je baziran na razlicitim drustvenim klasama kojima pripadamo a koji se ogleda u tome sta pijemo Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 Evo imas moju podrsku ja nsam cirkao 8 meseci jer mi je doktor zabranio i ono izdrazao sam iako su me rhh-ovci cimali svaki put da praznimo case ali ne karakter je presudio tak da mozes i ti. Sada opet cirkam i totalno je ok :) Izdao si Linusa i RAKIU. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 herye herye Posto mi nista nije lepo doneo u Quote Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 Ako, nemoj kad ne zna Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 Evo imas moju podrsku ja nsam cirkao 8 meseci jer mi je doktor zabranio i ono izdrazao sam iako su me rhh-ovci cimali svaki put da praznimo case ali ne karakter je presudio tak da mozes i ti. Sada opet cirkam i totalno je ok :) rurovci su takvi da ce ti tutnuti bukovskog pod jastuk dok budes spavao .... Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 koga boli kurac il ga pij il ga nemoj piti to je tvoj problem a ne ovde da nam pises Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 ja se odrichem wow-a .... evo vec unistaliram igricu , bacam diskove kroz prozor , brisem lika i brisem sva secanja iz mozga ... o ne ... cekaj ... pa ovo je real life ... kasnim sa jutarnjom dozom ... byby odo ja u aq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted August 26, 2006 Author Report Share Posted August 26, 2006 daki druze vrati se u izgnanstvo Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 sta se lozis zajebavam se boli me kurac oces svoje probleme i zivotne dileme deliti sa rurovcima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 I ja se odericem alkohola svake nedelje...i tako vec nekih 5 godina...i uvek kazem necu nikad vise, a ni manje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 Å to si tako opasan? novi opasach d&g ofkors Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 e to ti ne valja Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 good for you bro...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 procice te Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 kole, duga je to pricha chiji je sizhe - margi je konstruisao i inicirao izmedju mene i njega hejt koji je baziran na razlicitim drustvenim klasama kojima pripadamo a koji se ogleda u tome sta pijemo nene ti si konstruisao celu prichu samo shto si je fino uvio a ja sam je raskrinkao:) btw.moze, ali kad lashko bude koshtalo 30 din:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 (edited) margi, step up or shut up ne pijam ja ono sto pijem jer volim, nego zato sto ne mogu da objektivno, podnesem da pijem ono sto ti pijesh. Edited August 28, 2006 by iguana Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 olololo koji topik :) el sad treba da ti kazemo MOJNE BRATE, NEMOJ OSTAVLJATI ALKOHOL :D Quote Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 Jok, nek nauci da pije. 1. Umereno unosenje alkohola je zdravo, drasticno smanuje bolesti vezane za krvotok i pumpu. 2. Drzi se jednog pica kad izlazis. Pijes pivo, pij pivo NE dodavati rakiju, votku, vino, vermut, koktele. Mesanje se vrsi iza bara od strane profi lika a ne u tvom stomaku po tvom izboru. 3. Jedi, nisi riba da zivis na tecnosti. 4. Izbegavaj rurovce, ocigledno su najgori alkosi i mogu da te povuku u jos gore dubine. 5. Ako te bole bubrezi idi kod lekara, nemoj da cekas da ti se noge naduju toliko da patike moras da menjas. *licno iskustvo* 6. Uzdigni se iznad ljudi koji zele da te promene iz totalno sebicnih razloga. Niko ali niko osim tebe samog ti ne zeli najbolje *familija i to jedino uza se ne racuna*. Ljudi se menjaju, sta znas sta nosi sledece jutro. Odobravam ovako drasticne promene jedino ako: - ugrozeno zdravlje, sto je smesno, pre ces da umres ako pijes vodu sa cesme - izgubio si kontrolu, sto sumljam jer nije pisalo nista u novinama i nema topica na rur-u :) - vera, mada koga mi to lazemo :P cc Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 ne pijam ja ono sto pijem jer volim, nego zato sto ne mogu da objektivno, podnesem da pijem ono sto ti pijesh. nadji svoji pice bate, mojne ta gej reshenja :O ;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts