Highl1 Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 zato Agger ima sve to, i josh je mladji Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Agger je faca jbt bruka sam ga zagotivio ali opet ne verujem da je jos uvek bolji od Nemanje rangiram ga barem kao jednakog ali ne kao boljeg inace,za mene,kad smo kod defendera,i kad vec pljujem silno Pujola,evo vam ko hoce nek pljuje najbolji stoper na svetu mi je Ture bez premca Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 (edited) Daj i meni malo toga ne čemu si. © Edited May 28, 2007 by Laza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Ovu raspravu moramo da prenesemo na visi nivo...IDEMO U KAFANU!!! Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 joj, ja u sredu dolazim u srbiju, zhelim i ja u tu kafanu na raspravu ;)) Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Ovu raspravu moramo da prenesemo na visi nivo...IDEMO U KAFANU!!! E, al' ja ne pijem više. :( Ali dobro, ja ću piti svoj sokić od narandže, a onda ću da se smejem vama dok pijani, ili još verovatnije - trezni, hvalite Pujola. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 uvek za pivooO!!! ovaj gruja zna da pecne! taman kada smo se iskulirali od pujola, on nam dadne turea! ali ne, ne zelimo da se uvucemo u mrezu mladjanog nam rur drugara! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 10 najboljih golova LS 06/07 http://youtube.com/watch?v=vIn8eE__dOo&...ted&search= Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Ti bas volis youtube :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Ti bas volis youtube :) plcacaju me po kliku :) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Ovu raspravu moramo da prenesemo na visi nivo...IDEMO U KAFANU!!! samo da ne bude ko okupljanje za fudbal znam savrsenu kafanu u Beogradu(posto ne verujem da ekipa hoce da dodje u Pancevo :)) anyway,idemo u kafanu Mimi(iliti kod gazda Radeta) kod starog zeleznickog mosta,tamo ima i klope i pica,da se najedemo i napijemo za 300dinara :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 moze, samo dajte u neko skorije vreme, tipa pre 13-og juna npr. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 13-og juna npr. MOZE! Taman dolazim na Chemicals-e :) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 (edited) Kakve su to socijalne kafane i javne menze za 300din Edited May 30, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Generalno moze i u nedelju, prijavio sam se za PES na ESWC, a to ce sto se mene tice da traje kratko :) posle moz' da se utapa tuga u ljutu rakiju i da se raspravlja o kvalitetu gore spomenutih bekova uz obaveznu recenicu "da ti tvoj brat nesto objasni..." :) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 ;( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 ja ne mogu u nedelju, bicu ceo dan na eswcu, a u prethodnom postu stoji "pre 13-og" Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 ja ne mogu u nedelju, bicu ceo dan na eswcu Vidimo se tamo onda, prepare you self :))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 to vec radim, prepodne trening bez lopte, a popodne sa Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 samo da ne bude ko okupljanje za fudbal znam savrsenu kafanu u Beogradu(posto ne verujem da ekipa hoce da dodje u Pancevo :)) anyway,idemo u kafanu Mimi(iliti kod gazda Radeta) kod starog zeleznickog mosta,tamo ima i klope i pica,da se najedemo i napijemo za 300dinara :))) ne seri... ja tu kafanu znam kao "kod radeta" a ne kao mimi :D ja sam in nadam se! Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Kad promenis misljenje za Pipa mozee ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 nevah!!11!eleven onog dana kad promenim mishljenje o pipu znajte da su me obuzeli vanzemaljci, ili me je neko zamenio sa loshim duplikatom Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Pa šta je ovo sad ako nije loše? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 omg nadate se da cete ista uraditi na PES turniru tako sam se i ja nadao i dosao mi je klinja koji je jako visok i jako mrsav i ima one prve brchice jako tamne i ima nogu 52 i ima dzojstik neki svetlucavi ludi i stavio je slusalice u ushi i ja mislim da je tu on imao snimljeno kako treba da igra i sabio me jebote Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 omg nadate se da cete ista uraditi na PES turniru ma ko se nada? idem da odradim prvo kolo i da se ogovedim negde u blizini :) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts