shoosh Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Papučo. :P you talkin' to me? Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 realno, sumnjam da bi nashao manje od 200e. ortak i ja smo kada smo bili na barsa - milan proshle godine smo platili 130e jednu i to smo do jaja proshli, poshto smo uzeli od milanovog navijacha. ovi sa barsine strane su prodavali od 250+. Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 pa dobro ali da sam znao da u februaru mozes da narucis karte od 60 do 80 jura to bih sigurno uradio,ovako profitiraju smrdljivci koje boli kurac za fudbal kao i uvek... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 tj. mahom grcka stoka.. jbt jos 5 dana..a onaj arsenal i barsa ko juce da je bilo.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Iskreno se nadam da ce ovaj put pehar doci u prave ruke ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 ne uzrujavam se previshe jer ako ima boga liverpul ce pobediti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 iskreno se nadam da ce Pera biti offline nakon toga 2 dana :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 kita, u chetvrtak sam ceo dan online, kako god okrenesh, zbog faxa Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Ako Milan ne pobedi, Pera je gej! Jesi vid'o koji zajeb? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 ne uzrujavam se previshe jer ako ima boga liverpul ce pobediti. bog je mrtav ;] ali ovo dovoljno govori o tvoje pouzdanje u pul, kad im treba bog da bi pobedili :] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 JOS MALO MANJE OD 24 SATA Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 za vikend buraz bio u engleskoj, kaze jebe im se za ls,otvaranje vemblija i fa cup je bio totalno number 1 totalno su flipnuli bili za tekmom o njoj su prichali prethodnih 10 dana neprestano a posle i analiza je poprilicno trajala.. no sad ce valjda ceo svet da se okrene ka atini..kako ovo pesnicki zvuci..:) nadam se da ce u ovo vreme steven krenuti da se raduje...eeeeeeee..:) p.s. kako se pricha karlo pod pritiskom patrona berluskonija zapocinje tekmu sa albertom u spicu..to ce biti uzrok njegovog kraha.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Kad se priča, onda mora da je tačno! I to je svakako siguran poraz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 daj jbt hocu Pipa u finalu koji crni Alberto koji crni jebeni faking Djilardino taj gol nije video od finala EP za mlade 2005te Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 daj jbt hocu Pipa u finalu koji crni Alberto koji crni jebeni faking Djilardino taj gol nije video od finala EP za mlade 2005te mojne se brines tu su kaka i gatuzo :P i sedorf naravno :D Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 cutiiii, liverpool > > > Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Brate Grujo, al' si glup. Znaš i sam da Pipo nije ni za kitu ako ne uđe 8-10 minuta pred kraj. :) Lepo pusti Đilardina da upropasti sve, i ovako će Sedorf i Kaka da izbuše Reinu, a potom će Pipo da kruniše sve 30 sekundi pred kraj. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 izbushice mu rupe na gatjama dok mu budu duvali karu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Pipo ako da gol u finalu ja mislim da cu da zaplacem :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 (edited) izbushice mu rupe na gadjama dok mu budu duvali karu :)))))) Ali koji je ovaj Anćeloti car. :) Edited May 23, 2007 by Ivan_tm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 slazem se, matori je odlichan trener, i gotivim sve igrache Milana, i bedak shto ce Maldini bez trofeja u penziju, osim ako ih ne krene sledece godine Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 podice njega Paolo vecheras... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 nesto se i meni cini da ce tako biti.. jednostavno zele revans za pretproslu godinu. sada, drugo je sto ja zelim da liverpul osvoji :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Eto meni ohrabrenja. :) Koliko pratim ovaj sportski forum, uglavnom ne bude po Menadžerovom. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts