Mare-SOMBOR Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 inter - valensija.. prosti user za spance .. ima inter da ih nabuska 3:0 tamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 inter - valensija.. prosti user za spance .. ima inter da ih nabuska 3:0 tamo ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 valensija prolazi provereno.. Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 naravno, Vilja je bog Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 ronaldinjo je najbolji igrac na planeti, ali u duelu sa prosecnim klubovima. kada treba da pokaze zasto je najbolji, njega ne da nema, nego ne postoji, ne vidi se. opet su se moje tvrdnje obistinile. sta je uradio juce? tj prekjuce? jedno veliko NISTA! jebo vas zubati. mislim nemojte pogresno da me shvatite, nije da ga mrzim, cak mi je i on gotivac, ali se gnusam gada cujem da je ronaldinjo ovo, da je ronaldinjo ono.. e pa nije. kada pocne da igra onako kako svi to od njega ocekuju i kako on to realno i zna i moze da pokaze, ali protiv velikih ekipa, u znacajnim utakmicama, e onda cu mu skinuti kapu i reci da je najbolji. ovako, on mora jos mnogo da radi i znoji se da bi dostigao velicine kao sto su maradona, pele, krojf i ostali sa kojim ga trenutno svi porede, a ne bi trebali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 (edited) Zasto bi poredili ronalidnha maradonu,peleta pored toliko dobrih igraca koji "danas" igraju. A svoj kvalitet je dokaza mnogo puta jos u PSGu. Edited February 23, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 pa zato sto ga svi porede sa njima. ne znam ni ja sam zasto. dokazao kvalitet u francuskoj ligi protiv timova kao sto su azhaksio, troa, mec i ostali??? decko... cemu to? znam da ga gotivis, da ti je idol, ali daj mucni malo glavom i realno pogledaj na stvari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 (edited) mmmda Edited February 24, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 s maradonom je svakako sramotna poredba..posto tesko da ce mu iko ikad biti dorastao..zubati je extra ali ne toliko i imajte u vidu da ronaldinjo igra za barsu u kojoj igra jos 2-3 vanserijska igracha na svojim pozicijama ( pujol, deko, eto)..sto je fino jer ima neka ledja i podrsku ako lose krene..Maradona je posle barse i nekih bolesti koje je prelezo i nije igro godinu dana fudbal otiso da igra za jadni Napoli koji je tada bio kao naprimer sada sampdorija ili tako neki prosecan klub serije A. i uzo je 2 titule.preko zivih milana,intera,juvea..itd. Nek ronaldinjo ode da igra sad za Majorku naprimer, pa bi videli sta bi bilo...Ne kazem ni je, on je ful igrach..ali najbolji ikad - tesko a sto se tice valensije...ko je gledo celu tekmu, vido je sta se desavalo..inter ih je gazio ali jebiga..touch of class za vilju i jedan usercic iz kornera..a krespo u kurcu, nije onolko omashio izglednih prilika za celu karijeru...i totalno nisu imali srece, ibrahimovic pogodi stativu i lopta se odbije preko njega taman da je ne zakuca u gol...bice przenje revansh dao bih interu shanse samo zato sto za valensiju u revanshu ne igra mocni inspirator i kapiten david albelda..kralj sredine..mada ni ovima ne igra patrik, al ko ga jebe on je crnjara :) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 mmmda "ha ha ha" ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 Idiotski je uporedjivati sadašnji fudbal sa onim od pre 15, 20 godina. Stvari su se potpuno promenile. Sada bi Maradona bio toliko tučen na utakmicama da mu ne bi palo na pamet da radi onakve stvari. Fizikalije su postale dominantan faktor, bez toga nema ništa. Neki ovde pominju Ronaldinja kao nepotpunog igrača. Pa kompletna odbrana svakog tima se zasniva na njemu. Dovoljno je to što on uvek na sebi ima 2 igrača, ne mora ništa da napravi celu utakmicu. Druga je stvar što trenutno su u Barseloni nema nekoga ko bi napravio ravnotežu i to iskoristio. Ranije je to radio Etoo i gazili su, na ovaj ili onaj način. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 (edited) Idiotski je uporedjivati sadašnji fudbal sa onim od pre 15, 20 godina. naravno hajli kolko god mrzeo avatar toliko je i dobar :) Edited February 26, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 pa kad sam ja imao losh avatar, realno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 kolko sere ovu mrtvu barsu. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 ^ neverovatno i na kraju ce ih usrati, videcesh, dace neka dva usrana gola i proce... :( btw ovaj chelzi gubi kad god ih igram iz iksa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Ova barsa moze da slavi ako ovako ostane do kraja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Do jaja tekma, mada je liverpul zasluzio da da gol. Zao mi liona, ogromni su smekeri, ali je zato Valencia izbacila one purgere. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 (edited) Lyona mi vise zao nego barse :( nisam verovao da ce roma da prodje Liverpul zasluzeno . Edited March 6, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 do jaja tekma. vidim svi zhalimo lyona ;( realno zasluzhili su dalje da odu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 opsta tuca lololololo !!!! A drago mi je sto je Liverpool prosao dalje i ako nisam uzeo pare ... !!! Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 (edited) Lion je ^*&^876 ^%&^% mamu im *****, prodali me za 200e! Ped***! edit. Bio sam danas pussy pa ne stavih 1k na Barsu, znao sam da će biti 2 i to je bilo na tiketu koji je "dragi" Lion u****. Edited March 6, 2007 by Tauruss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 o kakvoj tuchi prichate? Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 o ovoj http://youtube.com/watch?v=_FestVFfjVE cigani oni zhabarski, najgori su, nadam se da ce seltik danas da rokne milan, da gledamo shto manje zabara u CL Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 do jaja tekma. vidim svi zhalimo lyona ;( realno zasluzhili su dalje da odu da, realno, tim koji odigra 0-0, 0-2 zasluzuje da prodje dalje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 INTER FOREVER <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts