f4ts0 Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 (edited) Detaljan info. Na raspolaganju ce biti 40 racunara. Plan je da se takmicenje odvija u dva dela : po grupama i finalni deo. U grupama ce se igrati LM (dirigovani pick, kako ga vec ko zove). U finalnom delu ce se igrati ili LM ili TR na bo3 principu. Verzija Dote koja ce se igrati je 6.35b Uplata po ekipi ce iznositi 1000 dinara, uplate se vrse na dan turnira. Turnir se desava u Sava centru 26.08 leta gospodnjega. Turnir pocinje u 10:00. Pokusajte da se skupimo tada da krenemo polako. Nagrade : bice vrednih nagrada, bicete obavesteni, videcu i ja da izboksujem neki HW pride i tako. Plus naravno, sve pare od ufura idi u nagrade, i to za prva 3 mesta kao 50-30-20 posto od fonta Sem toga ovo je najveci turnir kod nas u svakom slucaju :) Pravila su standardna, evo ih jos 1-nom : Ogranicenja itema : -1 necro po timu -2 dagon po timu -2 meka po timu -2 eula po timu -2 ginsa po timu -1 refresher po timu Zabranjeno poolovanje, dozvoljena razmena ringova, maski i slicnih itema za regeneraciju healtha/ mane. Ako nekome ko ima void Edited August 25, 2006 by f4ts0 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
InaCCessible Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 (edited) Evo prijavljujem ekipu - SBS (Strength beyond strength) 1)Sauron 2)Abaddon 3)Kakarrot 4)InaCCessible 5)Cufta/Vuk Svidja mi se predlog za LM po grupma,predlazem polu finale na dve dobijene Team Pick, Finale TP na tri dobijene. Kontakt Abaddon (Predrag Jaric) - 064 471 60 59 Jedno pitanje; da li se igra -LMAP ili sam lm, posto nema smisla da se igra samo lm, jer mozez da biras sam tvoju stranu (niko ne moze da ti uzme tvog heroja, samo bez veze gubis gold i vreme) Zato predlazem da se igra -lmap tako je najveci balans. Edited August 16, 2006 by InaCCessible Quote Visit My Website Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 16, 2006 Author Report Share Posted August 16, 2006 (edited) LM kolko ja razumem podrazumeva da mozes da biras i scourge i sent. heroje. Tj nisam cuo za LMAP. Znaci da, moci ce da se ibira i sent i scourge. Takodje nema poente da se igra na 3 dobijene (prvi put cujem) jer to bi znacilo u najgorem slucaju 5 meceva u finalu. Ne verujem da ce iko pristati na finale koje traje 8 sati :) Poz Edited August 16, 2006 by f4ts0 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neltharion Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 (edited) Prijavljujem ekipu DEDA - (Zar je potrebno objasnjenje? Sta znaci Deus - Bog, Pa DEDA je DEDA majku mu njegovu! ) 1-jester 2-bloshet 3-FatBoySlim 4-dj_Rash 5-cHooPee Kontakt: - jester (Bojan) - 064/174-88-01 - bloshet(Vuk) - 064/307-40-98 - Mi smo za LM (ne -lmap) i bo3 je extra. P.S.Ozbiljni smo sto se tice prijavljivanja bez obzira sto nam se klan zove DEDA! Pozdrav @f4ts0 Zar bo3 nije Best Of 3?! Fazon zar se ne igra na 2 dobijene tj. max 3 partije Edited August 25, 2006 by Neltharion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
InaCCessible Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Kada se kuca samo -lm mozes da biras samo svoju stranu. -lmap biras obe strane. Mislim da je tako 95%, proverite. Ako neko 100% zna neka kaze. Ako je -lm samo jedna strana, da li ce da se igra lm ili LMAP?? Podzavam na dve dobijene finale na tri je mnogo... Quote Visit My Website Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 16, 2006 Author Report Share Posted August 16, 2006 lmap Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 Khm, bo3 = najbolji od 3 partije, stim sto ako jedna strana dobije 2 partije za redom, koja je poenta igranja 3ce :), bo2 je retardiran, zato sto se igraju samo 2 partije :), bo5 bi bio na 3 dobijene partije. Napomena: Ja menjam ime ekipe iz GI4L u GI5L (Ghost i 5 likova), nash lineup predstavljam Ja (Ghost), sa josh 5 likova, cija ce imena i nickovi ostati nepoznati do dana turnira iz samo njima poznatih razloga. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 18, 2006 Author Report Share Posted August 18, 2006 (edited) Ja moram da ubacim spam...prostom logikom dolazimo do zakljuccka da je bo2 logicki nemoguc. jer ako je 1-1 onda nema bo2. znaci pod bo3 se podrazumeva "na 2 dobijene" Edited August 19, 2006 by f4ts0 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikazuchi Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 Prijavljujem ekipu: Overkills Quote 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 Zaboravio sam danas da Ti kazem : Eli & co. su se prijavili za dotu.Moracu da ga ponovo pitam ali mislim da se zovu "Samar" i jos nesto :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 po mom misljenju treba raditi save game svakih 10 minuta ... cisto zbog regularnosti i sl. Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 Evo da prijavim vF zvanicno posto ce jagodinci da dodju u masivnom brojem naci cemo neke likove cisti radi zajebancije Evo fona: 063/632-946 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chudotvorac Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 (edited) Prijavljujem ekipu UGEAR igraci : Chudotvorac Dark Elf Pirtply Feandil Predator igra nam se team pick IGRA NAM SE ! 064/2230565 - Chudotvorac mi smo za igru po grupama i zavrsni turnir tj. liga - kup takmicenje Edited August 21, 2006 by Chudotvorac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soccer Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Pokusacu da prijavim ekipu NET+ Igraci : Exe Trifun Nox Pekar Vix evo fona od exe-a:0642377447 Mozda cek neko bane danas ili sutra da da kes u deus,ako nije kasno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 22, 2006 Author Report Share Posted August 22, 2006 Haha mozda me pustite oped da vam igram :) Donesite kes na dan turnira, nema potrebe da se cimate Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
FastAbuse Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 Prijavljujem ekipu JSR. Telefon: 064 1878918 - Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlust Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 Prijavljujem ekipu MN tel.0642978993 golub Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paradoks2005 Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 Dolazi FATAL ERROR. Ticke ima moj broj ako treba nesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 Inferno iz Vrbas Dolazi Quote Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 i sta bi na kraju koj mod se igra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zxcvb Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 ekipa iz foruma dolazi kontakt na 0643265267 stefan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIL[L]Er Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 Prijavljujem ekipu sa NBG ECLIPSE aka EcL 1)EcL]H4ppy5t4R 2)EcL]MicroShoW 3)EcL]mare 4)EcL]Bagzi 5)EcL]DeXteR Mozete nas kontaktirati na broj 064-329-0154 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 Prijavljujem ekipu [LL] (aka integralci - by Kojot ;)) 1) skali 2) trooper 3) milan 4) g 5) sauron kontakt: 063/7398162 (skali) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panta_esd Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 Ako broj ekipa nije ogranicen i ako sva mesta nisu vec popunjena zeleo bih da prijavim ekipu ESD (Ekipa S Dusu) iz Jagodine. Mi cemo u svakom slucaju doci u bg pa ako neka druga ekipa ispali racunajte na nas :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haqla Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 Meni samo nije jasno zasto ce se igrati -ap koji neverovatno smrdi...Ako se vecina ekipa slaze sa tim da se igra -ap onda ok,ali bilo bi bolje da svaka ekipa kad se prijavljivala da predlog koji mod da se igra.kod ap moda npr jedna ekipa se dogovori koje heroje da bira,napravi neki dobar kombo i 2-3 ta heroja bira protivnicka ekipa i onda se izbagujes oko pikovanja,ne znas sta da biras a imas samo 20 sekundi.Po meni je uvek bio najbolji team pick tj. -lm kao sto se igra u CAL ligi.Bilo bi najbolje da se sutra pre pocetka dogovorimo za mod... U originalnom postu pise da ce se igrati -lm a posle grupa ce biti bo3 -lm ili -tr,tako da ako je moguce da se edituje taj post i da se napise zvanicni mod koji ce se igrati znaci -lmap ili -lm i posle grupa dal ce biti taj team random ili sta.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts