Silencer Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Applying Brilliant Mana Oil to ANY weapon will remove its enchantment upon log or zoning. This is an issue new to this morning, 08/15/06 and has been tested. The bug is 100% repeatable. Here are the steps: 1) Have any weapon with an enchantment. Benediction with +55 healing for example. 2) Apply Brilliant Mana Oil to Benediction through the trade window 3) Logout or Zone 4) Log back in. 5) +55 Healing enchantment has been REMOVED. DO NOT USE MANA OIL until this issue is fixed, guys. Yes, this has been reported on the bug forums, but as no one reads those.. you guys need to know that this issue exists. ------------------------------------------------------------------- Preuzeto sa: http://forums.worldofwarcraft.com/thread.a...p;p=1&tmp=1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 (edited) opet ponavljam jebem ti popisani blizzard znaci nadam se da ce stvarno da obustave BC i da se zatvore p***a im *** edit: evo jedne tuzne istine posto je vecina ljudi koja igra wow navucena i stoga ne moze da prekine moraju da cute i trpe jebene bagove a blizzard je to izvalio i sada izdrkava kurac na narodu kao sto je uvek i radio... mislite da ih boli kurac sto cete vi da otkazete account ako ga otkazete? lol imaju 99999999999999 preostalih ljudi da igraju!!! isto vazi i za burning crusade. niko ne voli kombo shammy i pally ali oni ce opet kupiti BC i jesti govna kada vide elf pally i draenei shaman samo zato sto im se igra jebeni wow e ja necu tako krajem septembra istice acc i necu nijedan blizzardov proizvod da uzmem vise picka im materina popisana pobacena Edited August 17, 2006 by Sasuke-kun Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 ok , super . Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
hawk Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 ok , super . to sto kazes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 Tako je Sasuke ja da sam na tvom mestu sad bih otvorio prozor i lepo skratio muke sebi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 1. - mana oil je ionako za trule bogatune, nighfin chooorba je za tr00 likove =oD 2. - roflmao za choveka koji nije igrao igru par meseci i kivan je na blizard ni on ne zna zbog chega =oD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 2. - roflmao za choveka koji nije igrao igru par meseci i kivan je na blizard ni on ne zna zbog chega =oD Ja kapiram da je za tih par meseci mogao da vidi koliko je dobra igra i da razvije emocije, a opet nije igrao dovoljno dugo da se skroz navuče, izgubi kriterijum i da bude spreman da proda du Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 lurdusami ti si ubo... al ne krivo mi je sto se izdrkavaju na ljudima jednostavno nije u redu, milioni sirom sveta hrane njihove buduce praunuke a oni tako Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 Iskreno kakav god da je blizzard ipak oni rade najbolje igre koje mozemo igrati na PC-u, njihove igre se igraju godinama za razliku od nekih igara koje predjes za 5-8 sati i posle 2 dana zaboravis da si i igrao uopste.Tako da Blizzard ROX! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 Sasuke ti koji toliko visish po blizardovim igrama si tipichan primer choveka koji misli da mu game developeri nesto duguju...to je podsvesni mehanizam koji nastaje iz toga da si ulozhio toliko vreme, emotivno se vezao za njihov proizvod i onda osecash da je to nesto tvoje, nije, njihovo je i realno ljudi se ne izdrkavaju nego dodaju novi feature, potkrade im se bag i sta je sad frka? brate sta je enchant za bilo koga? ne zavisi mi zhivod od njega...tih 300 golda nafarma svako za par sati opusteno ide zhivot dalje... a moja primedba je da nisi igrao toliko da otkrijesh ono sto je najvishe za osudu u wowu tako da te tvoje izjave deluju prazno, detinjasto i preterano... i da ponovim ono sto sam rekao vec na drugom jednom topicu, mislim bash ovde na wow subforumu, citat jednog pametnog nemca kog sam upoznao pre 2 meseca: "retji bilo kome "prodao se" je najveca glupost, niko u modernom zapadnom svetu ne radi nista bez ochekivanja novca iza svega toga." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 Kole /agree sa prvim delom Bob! /poluagree. Mislim, jesam spalio milione sati na Blizzove igre, a neke od njih su mi u top 6, ali nekako...čini mi se nepravedno da jedan tako moćan developer ponese tu titulu pored pokojnog Looking glassa ili stare Black Isle/Troika ekipe. Mislim, jesu to patuljci, ali patuljci sa par večnih besmrtnih bisera, tako da...blah. /ramble off... Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 gresis kole meni da ukinu sutra acc boleo bi me kurac... Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 chemu onda takve nekontrolisane bujice emocija? =o) uglavnom ok, ti si cool sa svim te nema razloga za onakve ispade vishe jel? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 odjedanput su mi se rodile emocije. Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 Btw, za sada smo na US serverima. Ni jedan primer do sad primecen na EU serverima... Ali ipak, nemojte da budete prvi :P Ko zna na kome se zalomi :P Koristim bar 5x mana oil svaki raid, i dalje imam enchante! :P Quote cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 hmmm cudi me zasto evropski serveri rade neuporedivo losije nego americki? Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 hmmm cudi me zasto evropski serveri rade neuporedivo losije nego americki? Zato sto ti zhivish u evropi (gistro) i ceo svet je protiv tebe realno! Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 hmmm cudi me zasto evropski serveri rade neuporedivo losije nego americki? Ne rade loshije nego internet infrastruktura je loshija u Evropi nego u Americi a samim tim sto internet infrastruktura u Srbiji je raspad svima za nijansu loshije radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts