Dušan_ Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Link Neki cheater ili... ? Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 haha de mu je fullgame listing? mao Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlooDMoney Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Mozda FlyingDutchman t.j. Axslav ali neverujem nije on bas toliko dobar... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Ceo klan su bulje sa negativnim score-om, tako da je lik verovatno kupio account pre nekoliko verzija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Aj kad je vec otvoren topic da pitam ko je Mechanical_Arm na evropi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted August 16, 2006 Author Report Share Posted August 16, 2006 ^ Zacard ja mislim, al nisam siguran... Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 da, zacard ima 90% sa elfom i igra sa Rusima (Tama) at Mechanical_arm je Deadman. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 koje smo ja i zhaba juce izuli iz gaca u 2v2 moram se pohvaliti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 tnx Hajli to sam i ja video na nekom sajtu al aj da bude siguran lol za zacarda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted August 16, 2006 Author Report Share Posted August 16, 2006 (edited) Na wcreplays su josh pre rekli da je Zacard, a secam se da je imao ikonicu od trola, a profil mu naknadno nisam gledao Edited August 16, 2006 by FistBorn Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Mozda ako je napocetku igrao sa orcom pa se ljudi nalozili da je zaccard ali da zaccard ima 90 % sa elfom nikad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 ili da Zacard igra na evropi sa 200 pinga, to je bash moguce. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 (edited) kad smo vec kod toga ko je ko, kakav je to klan FoP ... madjari neki il ? jos nesto ko je Piffle na north-u... ? Edited August 16, 2006 by Bullseye_So Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetarDa Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Mozda FlyingDutchman t.j. Axslav ali neverujem nije on bas toliko dobar... flying dutchman je bio grubby... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Own Maker Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 aka mikekn valjda na lorderonu ili azerotu :))))) samo pogledajte... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 aka mikekn valjda na lorderonu ili azerotu :))))) samo pogledajte... jel to mozda acc sa 7500-0 i sa svim ikonama, ako jeste to da znas neki admin namerno napravio iz zajebancije... mrzi me trazit sada ;q Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 to je taj lik... Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlooDMoney Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 flying dutchman je bio grubby... NE nije bio grubby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 kad smo vec kod toga ko je ko, kakav je to klan FoP ... madjari neki il ? jos nesto ko je Piffle na north-u... ? piffle su ToD i Creo - kao i GoingForHooters, FoP je madjarski klan, imaju 1 lika dobrog, ostali su otuzni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 Kol'ko ja znam ,a to nije mnogo da ne kazem malo ,fluying dutchman je bio grubby ,da cujemo sta kaze dr. zerox Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 i ja cu da dodam da je flying dutchman bio grubby, ko zna shta lupa ovaj bloodmoney Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 Od kad sam cuo za Axslava ne menja nik + covek igra random tako da ono... definitivno je grubby Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlooDMoney Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 Sta se palite kao oni korejanci na replays.net covek je lepo rekao u jednoj partiji na gnoll-u da je Axslav + je bio jako los sa orcovima i rekao da su mu oni slaba tacka...A i pogledaj score na tom acc zar to lici na grubby-ja? naravno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 Sta se palite kao oni korejanci na replays.net covek je lepo rekao u jednoj partiji na gnoll-u da je Axslav + je bio jako los sa orcovima i rekao da su mu oni slaba tacka...A i pogledaj score na tom acc zar to lici na grubby-ja? naravno na sledeci ovakav post cu te banovati zbog gluposti, poshto drugachije izgleda ne moze da ti se dokaze. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 shotting for hootters i piffle je 4k time tad najvise knownone vam je happy(ludi rus) mechanical arm vam je apm :) i ja cu da dodam da je flying dutchman bio grubby, ko zna shta lupa ovaj bloodmoney znam iz prve ruke jeste 100% bio grubby :) kao i eso.nl]psyche eso.nl]grubby grubby[is] sw-grubby- eso.nl]united u rocu :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts