gruja Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 strashno...upravo udjosmo u kucu...i dalje pod dejstvom narkotika i alkoholika :)))))))))))))) jezivo sam se prekinuo...ortak koji radi u pivari doneo karton efesa...jebeni karton od 24flajke od 0.33...i iskusniji bi popadali a ne ja :)))...tamo nastavio da cepam lav i mohi nastavio mene da cepa tekilom...jebo mamu...koja voznja...i dalje ne verujem koliko sam se napio...100likova koji mi prilaze "BRATE IMAS EKSER???"...jbg,stvarno sam odavao takvom utisku...muzika,ona koju zelim...ona za kojom zhudim na zhurkama i koja polako izumire...jebeno fenomenalna voznja...prostor MEGA...akustika MEGA...zurka za 10+...jebo mamu kako nam je bilo dobro... P.S. BIO SAM PIJAN,NISAM JA KRIV :))))))))))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 "ja želim više trensa u svetu a san mi je da zabodem hofman i odem u barutanu" prelepo veče Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 13, 2006 Author Report Share Posted August 13, 2006 COKO FEGETU IZ VIPA DAJ SLIKE SA VARELOM PA CU DA MONTIRAM MOJU GLAVU UMESTO TVOJE KAD ME NISI UVEO :)))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 13, 2006 Author Report Share Posted August 13, 2006 Na stanici u Kovinu iscekivajuci konacno bus za Pancevo Hhihihih Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 prostor (jebiga razumite me prvi put sam tamo) chista desetka. ekipa takodje nije bila losha, mada ujutru su me ubedjivali da je bilo mnogo banasha al meni se nije chinilo tako, cene okej, muzika suvishe klasichno tehno rendanje .. suvishe malo nadrogiranih ljudi za takvu ziku. jednostavno zato celo veche ima ukus dobre ali podgrejane vechere :)))) bilo svega, od garija iz NS-a "dzaba ti ako dodjesh strejt" do "sanjam o barutani" lol. tekila me izvukla donekle ;) izgleda je bilo losh bass jer mi ushi ne rade josh 100% kako treba. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 smederevo ? znam da je tu trebao varela da bude... prostor jes extra i ozvucenje je extra al ni priblizno od onih famoznih 35 Kw ili 25 neznam kolko su najavljivali ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LoLxDlol_ Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 shmrc shmrc, volim kako to Kristi™ radi a nisam bio daleko 7a mene :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 JOOOOOOOOOOOOOOJ KAKVA ZURKAA!!! MAJKO MILA Preach RAZBIO UZDUZ I POPREKO mrzi me da kucam kako je sve bilo dobro, mozda kasnije opshirnije, za sad samo jedna slika: E sad koliko god ja jadno ispao na ovoj slici, bitan je chovek sa desne strane, odnosno moje leve GRUJO KAD CES TI OVAKO DA SE SLIKASH SA VELIKIM ZVEZDAMA OLOLOLO NJANJANJANJA NJAAAA NJAAAAA!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 respect... cak i lichite malko :) Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 pa da, a i skoro vrti dobro kao ja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 razocharao me je juche, mnogo je bolje preach radio. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 13, 2006 Author Report Share Posted August 13, 2006 ^ to i nije neka novost,realno :)) Preach je rising star,Coka i ja se dodirujemo na njega... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 varela je smarach prich je ok Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 varela je bio mega na exitu, ovo sada mi je suvishe suvo bilo ili sam bio previshe str8 :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Ovaj coka izgleda ko da je u reklami za colgate. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 14, 2006 Author Report Share Posted August 14, 2006 varela je bio mega na exitu, ovo sada mi je suvishe suvo bilo ili sam bio previshe str8 :) brate,si bio na Preachu na exitu isto to veche? Ja u 9 i 15 na Dance areni a on lik renda li renda... :)))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 AMAGAD :D Vutra? Ne skank. Vutra? Kao vutra. Vutra? DA VUTRA!!! joj bilo mega al smo se raspali :D Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Hahahah da da da :P nismo mogli se setimo to jutro kako je ishlo tachno :P Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 brate ja josh ne chujem full na levo uvo .. OGLUVEO SAM !!! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 varela je bio mega na exitu, ovo sada mi je suvishe suvo bilo ili sam bio previshe str8 :) bio si nedovoljno nadrogiran Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Brate ni ja :| zvukovi su mi onako tupi ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 meni se normalizovao sluh, a već sam počinjao da se brinem.. matori smo za prštanje pred zvučnikom, momci, prematori.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts