Jump to content

Preach&Varela

gruja

Recommended Posts

strashno...upravo udjosmo u kucu...i dalje pod dejstvom narkotika i alkoholika :))))))))))))))

jezivo sam se prekinuo...ortak koji radi u pivari doneo karton efesa...jebeni karton od 24flajke od 0.33...i iskusniji bi popadali a ne ja :)))...tamo nastavio da cepam lav i mohi nastavio mene da cepa tekilom...jebo mamu...koja voznja...i dalje ne verujem koliko sam se napio...100likova koji mi prilaze "BRATE IMAS EKSER???"...jbg,stvarno sam odavao takvom utisku...muzika,ona koju zelim...ona za kojom zhudim na zhurkama i koja polako izumire...jebeno fenomenalna voznja...prostor MEGA...akustika MEGA...zurka za 10+...jebo mamu kako nam je bilo dobro...

P.S.

BIO SAM PIJAN,NISAM JA KRIV :)))))))))))))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

COKO FEGETU IZ VIPA DAJ SLIKE SA VARELOM PA CU DA MONTIRAM MOJU GLAVU UMESTO TVOJE KAD ME NISI UVEO :))))))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

prostor (jebiga razumite me prvi put sam tamo) chista desetka. ekipa takodje nije bila losha, mada ujutru su me ubedjivali da je bilo mnogo banasha al meni se nije chinilo tako, cene okej, muzika suvishe klasichno tehno rendanje .. suvishe malo nadrogiranih ljudi za takvu ziku. jednostavno zato celo veche ima ukus dobre ali podgrejane vechere :))))

bilo svega, od garija iz NS-a "dzaba ti ako dodjesh strejt" do "sanjam o barutani" lol. tekila me izvukla donekle ;) izgleda je bilo losh bass jer mi ushi ne rade josh 100% kako treba.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

JOOOOOOOOOOOOOOJ KAKVA ZURKAA!!!

MAJKO MILA

Preach RAZBIO UZDUZ I POPREKO

mrzi me da kucam kako je sve bilo dobro, mozda kasnije opshirnije, za sad samo jedna slika:

varela1.jpg

E sad koliko god ja jadno ispao na ovoj slici, bitan je chovek sa desne strane, odnosno moje leve [:D]

GRUJO KAD CES TI OVAKO DA SE SLIKASH SA VELIKIM ZVEZDAMA OLOLOLO NJANJANJANJA NJAAAA NJAAAAA!!!

^

to i nije neka novost,realno :))

Preach je rising star,Coka i ja se dodirujemo na njega...

gruja novi alen

varela je bio mega na exitu, ovo sada mi je suvishe suvo bilo ili sam bio previshe str8 :)

brate,si bio na Preachu na exitu isto to veche?

Ja u 9 i 15 na Dance areni a on lik renda li renda... :))))

gruja novi alen