Ph0r3w3r0 Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 One Simple Room (: click game.. trazhi stvari po sobi i izadji iz nje.. Quote Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
zure Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 brate kako klikam ko lud ali nista :((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 presho sam ko svinja Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 nervira me. imam list i saraf ne znam sta cu sa njima. kontam da cu zemlju uzeti iz saksije, vatru stvoriti pomocu sijalice a vodu iscediti iz llista i sl, al ono stojim zakucan Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura. Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 (edited) list stavis izmedju puknutih zica na phonu, moras dobro tu da iskliktas...., u solju moras da ubacis ono ulje sto kaplje ali moras da uhvatis onu kapljicu, toliko se secam ... mislim da sam ja ovo jednom uradio vec..... znam da u onom ormanu imas telefon, i vesalicu za odecu :D koju koristis kao antenu za tv, toliko se secam :D ako se setim jos nesto napisacu Edited August 12, 2006 by Pura. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 uf... trebalo je malo mozganja i buljenja , al samo presao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 necu da morim mozak...... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 Pronasao sam resenje alt f4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 http://www.gamegarage.co.uk/play/crimson-room/link/ Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 Sve je super dok ne dodje do kliktanja po celom ekranu u nadi da ces nabosti jos jedan (nevidljivi) korisan item. Nema logike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 spojio sam telefon, upalio tv, dobio broj za majstora, oslobodio belu bravicu, ne mogu da dohvatim metlu, i ne znam sta cu dalje :P Ajd javicu kasnije kad nadjem vremena za ovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 popravio sam daljinac, spojio zice na telefonu i zaglavio se opet se sve svodi na pixel hunt Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 spojio sam telefon, upalio tv, dobio broj za majstora, oslobodio belu bravicu, ne mogu da dohvatim metlu, i ne znam sta cu dalje :P Ajd javicu kasnije kad nadjem vremena za ovo. Ispravi vesalicu klestima i dohvati metlu... Zavrsio sam je u cugu za sat vremena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 (edited) kako ste ormar otvorili? edit: n/m, nashao sam kljuch :) mater im pokvarenu, gde ga sakrishe Edited August 12, 2006 by Jose Jimenez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 Otvorio sam kovcezic, nasao magnet i o5 stao :( E jbg da sam pogledao ovde ustedeo bih 1/2h.Anywayz nervozni thx ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 evo jos jedno.... ovo cak ima autosave :) http://www.gamegarage.co.uk/info/motas/ Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 ma kakvi. sta treba uraditi sa sarafom? Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 Otvorio ormar, stavio chiviluk na tv, shta sad treba da odradim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 ma kakvi. sta treba uraditi sa sarafom? shrafom napravish kontakt na prekinutoj telefonskoj zhici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 realno, smor je. kad sam posle silnog razbijanja glavom krenuo random da klikcem i sluchajno nadjem drugu bateriju, smorio sam se ko pas. na kraju je ispao obichan pixel hunt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 zar se ne pravi kontakt sa novcicem ? i kako da izvadim sraf iz stekera i cime Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 dajte neki hint... jel moze nekako da se rotira kamera? prosto ne znam gde da kliknem - imam smao jednu bateriju u daljincu, popravio sam tel. zicu i imam kanticu punu ulja Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 aj evo resenje, ako sam popamtio sve... upali svetlo (prekidac) pokupi novcic (trece dugme od tva) pokupi solju sa tv-a klikni u cosak izmedju crvene knjige i police... trebao bi da se zoomira i pokupi bateriju klikni izmedju dve leve noge tv-a i pokupi daljinski klikci po saksiji dok ne pokupis list klikni na prekid u kablu od telefona i zalepi list tu klikni na belo sranje ispod desnog coska tv-a , sad odsrafi srafove s novcicem i pokupi kljuc... usput stisni na kabal, da ga ubacis u uticnicu stisni na solju, i pokupi kapljicu koja pada sa kljucem otvori ormar i pokupi vesalicu i jos jednu bateriju(gore desno na donjoj polici, treba da se zadubis jer je sitna) sipaj ulje iz case po gornjoj fioci, otvori i uzmi telefon ispod tva ces da vidis sraf, pokupi ga i zasrafi ga na prekid u zici od telefona stavi telefon da se puni dok ne zasija zelena lampica ubaci baterije u daljinski stavi ofinger na tv kao antenu upali tv sa daljinskim podigni telefon, pa klikni s njim na tv pokupi kljesta uzmi antenu s tv,a i upotrebi kljesta na njima sad klikni s leve strane ormana i pokupi metlu obori saksiju sa metlom sa kljestima skini prvo dugme s tv-a klikni opet iza ormara i pokupi zemlju i vodu u posudicu klikni na kovcezic na polici i ubaci zemlju i vodu sad klikni na kljesta pa na metlu... dobices slamu zajeban deo... klikni na steker od tv-a , iskljuci ga i upotrebi slamu na njemu. sad imas par sekundi da kliknes na kovceg i ubacis sibicu... sad na kovcegu samo par puta klikni na beli deo sad daj majstoru novcic koji imas kod sebe, pa pokupi drugi iz kovcega... radi tako dok ne dobijes sjeban novcic na kome je 5.. kad ga dobijes , upotrebi ga na drugoj fioci u ormaru, pa s kljucem klikni na sijalicu , i otvori fioku i uzmi magnet s magnetom klikni na kutiju, pokupi novcic, daj majstoru i eto... pobegao si napolje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 hvala malo je glup kraj sto nista ne saznas Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 (edited) sine glawa me zabolela ne mogu jbnu metlu da uzmem Edited August 13, 2006 by _Gotti_ Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts