Jump to content

Izadji iz sobe...

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nervira me. imam list i saraf ne znam sta cu sa njima.

kontam da cu zemlju uzeti iz saksije, vatru stvoriti pomocu sijalice a vodu iscediti iz llista i sl, al ono stojim zakucan

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

list stavis izmedju puknutih zica na phonu, moras dobro tu da iskliktas...., u solju moras da ubacis ono ulje sto kaplje ali moras da uhvatis onu kapljicu, toliko se secam ... mislim da sam ja ovo jednom uradio vec.....

znam da u onom ormanu imas telefon, i vesalicu za odecu :D koju koristis kao antenu za tv, toliko se secam :D ako se setim jos nesto napisacu

Edited by Pura.

aj evo resenje, ako sam popamtio sve...

upali svetlo (prekidac)

pokupi novcic (trece dugme od tva)

pokupi solju sa tv-a

klikni u cosak izmedju crvene knjige i police... trebao bi da se zoomira i pokupi bateriju

klikni izmedju dve leve noge tv-a i pokupi daljinski

klikci po saksiji dok ne pokupis list

klikni na prekid u kablu od telefona i zalepi list tu

klikni na belo sranje ispod desnog coska tv-a , sad odsrafi srafove s novcicem i pokupi kljuc... usput stisni na kabal, da ga ubacis u uticnicu

stisni na solju, i pokupi kapljicu koja pada

sa kljucem otvori ormar i pokupi vesalicu i jos jednu bateriju(gore desno na donjoj polici, treba da se zadubis jer je sitna)

sipaj ulje iz case po gornjoj fioci, otvori i uzmi telefon

ispod tva ces da vidis sraf, pokupi ga i zasrafi ga na prekid u zici od telefona

stavi telefon da se puni dok ne zasija zelena lampica

ubaci baterije u daljinski

stavi ofinger na tv kao antenu

upali tv sa daljinskim

podigni telefon, pa klikni s njim na tv

pokupi kljesta

uzmi antenu s tv,a i upotrebi kljesta na njima

sad klikni s leve strane ormana i pokupi metlu

obori saksiju sa metlom

sa kljestima skini prvo dugme s tv-a

klikni opet iza ormara i pokupi zemlju i vodu u posudicu

klikni na kovcezic na polici i ubaci zemlju i vodu

sad klikni na kljesta pa na metlu... dobices slamu

zajeban deo... klikni na steker od tv-a , iskljuci ga i upotrebi slamu na njemu. sad imas par sekundi da kliknes na kovceg i ubacis sibicu...

sad na kovcegu samo par puta klikni na beli deo

sad daj majstoru novcic koji imas kod sebe, pa pokupi drugi iz kovcega... radi tako dok ne dobijes sjeban novcic na kome je 5..

kad ga dobijes , upotrebi ga na drugoj fioci u ormaru, pa s kljucem klikni na sijalicu , i otvori fioku i uzmi magnet

s magnetom klikni na kutiju, pokupi novcic, daj majstoru i eto... pobegao si napolje