Kemp. Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Ispao sam malo iz fazona, nemogu sve da popamtim, pa me zanima ko igra Naxx i sta ste pobili unutra ^^ Imam par pitanja, pa bih da cujem i vasa misljenja. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 A mene interesuje dokle su stigli ameri i kinezi....jel ubishe oni onog leech-a shto nije leech king? Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted August 9, 2006 Author Report Share Posted August 9, 2006 Ne, 3 bossa nisu down Najjaci site : www.worldofraids.com, imas sve progrese tu Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Ja sam Jotunom (Haomarush) raidujem Naxx, ali ubili smo Anuba samo za sada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Ja sam Jotunom (Haomarush) raidujem Naxx, ali ubili smo Anuba samo za sada. Ajd' da pitam...ko ima najbolji progres, PvE wise, na Haomi? Gde igra Boki, poshto sam chuo da se Draken rasturio? Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted August 9, 2006 Author Report Share Posted August 9, 2006 Figl igra i AFGM ubili su jedno 8 bossova... Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 (edited) 3 bosa , spider wing Edited August 9, 2006 by StormScion Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Figl igra i AFGM ubili su jedno 8 bossova... ubili smo =) Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Drak'Thul - 9 komada :) Quote cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted August 10, 2006 Author Report Share Posted August 10, 2006 Najs, kolko dana raidujete? Da li igrate bwl i aq? Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaylee Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Ex-Preachers ima BWL na farm statusu, a od AQ-a mislim da samo C'thuna nisu ubili .. Ne znam da li se nesto promenilo otkako ne igram .. Quote Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Ajd' da pitam...ko ima najbolji progres, PvE wise, na Haomi? Gde igra Boki, poshto sam chuo da se Draken rasturio? No more nexus ima najbolji progres. Mislim da su ubili 5 komada. To je ex Noctum sa nesto ljudi iz ex Future-a. Boki je sada u Revelation-u. Nov guild nastao od ljudi iz raznih starih guildova. Dobri su... Mi u HyS-u od kako je Nef ubijen krenuli polako da cistimo AQ. Pa videcemo , mozda i Nax. krene uskoro... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiDrA Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 ubili smo =) Jebi Bizu! Sada smo na Thaddiusu. Quote Gidra Tauren Warrior @ Dunemaul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted August 10, 2006 Author Report Share Posted August 10, 2006 Aj da ponovim pitanje(za one koji su ubili nesto tamo) Kolko dana raidujete Naxx cisto? Jel ste imali neki priority da se warriori obuku prvo, tj da dobiju 4 set bonus? Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiDrA Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Aj da ponovim pitanje(za one koji su ubili nesto tamo) Kolko dana raidujete Naxx cisto? Jel ste imali neki priority da se warriori obuku prvo, tj da dobiju 4 set bonus? Samo Naxx raid-ujemo, a slobodan dan imamo petkom i subotom. Imali smo kao neki prioritet za warrior-e ali sada su kao "dovoljno" obuceni tako da ide sve prema DKP-u Quote Gidra Tauren Warrior @ Dunemaul Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Samo Naxx raid-ujemo, a slobodan dan imamo petkom i subotom. Imali smo kao neki prioritet za warrior-e ali sada su kao "dovoljno" obuceni tako da ide sve prema DKP-u pa nisu warr jedini u WoW-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted August 10, 2006 Author Report Share Posted August 10, 2006 I mi smo odlucili da prva 3 warriora dobiju po 4 itema iz seta zbog bonusa, tako da mi roguovi cekamo njih :) Mi smo krenuli pre neki dan ozbiljnije u naxx, evo bice od septembra full raidova i 4 day naxx nadam se. Ubili smo Anuba 3 puta , cak jednom sa 37 ljudi, lagan je. Al jednostavno moramo da obucemo dosta ljudi sa bwl/aq itemima, dosta starih je quitovalo, pa aj jovo nanovo. Al cinjenica je da me impresioniraju guildovi koji su nesto uradili u naxxu pogotovo preko leta, kad su generalno svi na odmorima itd... Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts