Jump to content

Klemente

shiki

Recommended Posts

hahahaa Lazovic i Marjan Markovic jbt...hahahaha

ali kad cujem zasto nema Baste dodje mi da pojedem govno...jebo vas Dusan Basta...koji je to fudbal...krenem u prodor,otrese me gari ko slinu,pa posle trcim za garijem da ispravim gresku...i posle kao borben je hahahaha

kad ga zalome odleti na zapadnu tribinu da deli autograme...

decko je okej, mlad je i ima podlogu da se od njega napravi igrac.... ima okej kretnju u prostoru i osecaj za loptu, to sto se nekad zaleti kao vochic je samo neiskustvo... sve se da nauchiti ali osecaj za prostor teshko...

fallout_table.gif

chek chek,objasni mi koji osecaj za prostor?Stavi tomosa pored linije i celu tekmu shparta uz liniju,nema ga jebeno nigde drugde...ni da udje u sredinu da otvori prostor beku,ma tuga jbt...a i to mlad je govore za njega vec 5godina...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

mislim da ce napad pantelic/zigic biti pravi pogodak...sto se tice baste meni se cini da boljeg resenja od njega nema,ali aj sad smo svi pametni...bas me zanima kako ce funkcionisati ovakva ekipa,nazalost bez vidica ali kapiram da ce ga zvati cim se oporavi.

vid'o sam deda mraza

chek chek,objasni mi koji osecaj za prostor?Stavi tomosa pored linije i celu tekmu shparta uz liniju,nema ga jebeno nigde drugde...ni da udje u sredinu da otvori prostor beku,ma tuga jbt...a i to mlad je govore za njega vec 5godina...

pa chovek igra ono sto mu se da da igra... kad si spoljni igrach gle chuda moras da trchish pored linije.... koliko se secam on je i pocheo u veznom redu a ne kao linijas gde je kasnije prebacen... u revansu protiv onih balvana u bg-u je igrao vise u sredini i dmah mu je igra drugacija, da ne kazem bolja mozda se uvredis :)

jeste govore 10 godina da je mlad a tek puni 22. godine...

decko nije extra talenat al je daleko od trecerazrednog igracha kako ga ti opisujesh

fallout_table.gif

pa chovek igra ono sto mu se da da igra... kad si spoljni igrach gle chuda moras da trchish pored linije.... koliko se secam on je i pocheo u veznom redu a ne kao linijas gde je kasnije prebacen... u revansu protiv onih balvana u bg-u je igrao vise u sredini i dmah mu je igra drugacija, da ne kazem bolja mozda se uvredis :)

jeste govore 10 godina da je mlad a tek puni 22. godine...

decko nije extra talenat al je daleko od trecerazrednog igracha kako ga ti opisujesh

procitaj ponovo moj post...on se isto ponasa i kao vezni i kao bek...ceo zivot je uz tu liniju...kad igras vezu onda se odvajas od te jebene linije da bi oslobodio prostor beku,a on to ne ume...ako vec igra nek igra kao bek manje je stetniji tu...i ok...nije trecerazredni igrach...ali nije ni kvalitet za repku...a bogami ni za Zvezdu...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

zanimljivo, sto li ga onda bajevic forisra i njegove centarshuteve na zigu... ah da pa bajevic je samo jedan od spamera na rur forumu a vi ste nashi uspehni treneri... chek... nesto.. zajeb...fuck..

nedostatak pravih resenja...eto recimo samo to...

pa to ti kazem:0nikad ne sumnjaj u moje misljenje:):D,jer ja sam uvek u pravu:D:D.

ma ok,neki put sam malo pristrasan,ipak covek igra za cz:)

pa i ja navijam za CZ pa zato i govorim to sto govorim...

gruja novi alen