G!!! Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 hahahaa Lazovic i Marjan Markovic jbt...hahahaha ali kad cujem zasto nema Baste dodje mi da pojedem govno...jebo vas Dusan Basta...koji je to fudbal...krenem u prodor,otrese me gari ko slinu,pa posle trcim za garijem da ispravim gresku...i posle kao borben je hahahaha kad ga zalome odleti na zapadnu tribinu da deli autograme... decko je okej, mlad je i ima podlogu da se od njega napravi igrac.... ima okej kretnju u prostoru i osecaj za loptu, to sto se nekad zaleti kao vochic je samo neiskustvo... sve se da nauchiti ali osecaj za prostor teshko... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 chek chek,objasni mi koji osecaj za prostor?Stavi tomosa pored linije i celu tekmu shparta uz liniju,nema ga jebeno nigde drugde...ni da udje u sredinu da otvori prostor beku,ma tuga jbt...a i to mlad je govore za njega vec 5godina... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 mislim da ce napad pantelic/zigic biti pravi pogodak...sto se tice baste meni se cini da boljeg resenja od njega nema,ali aj sad smo svi pametni...bas me zanima kako ce funkcionisati ovakva ekipa,nazalost bez vidica ali kapiram da ce ga zvati cim se oporavi. Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 chek chek,objasni mi koji osecaj za prostor?Stavi tomosa pored linije i celu tekmu shparta uz liniju,nema ga jebeno nigde drugde...ni da udje u sredinu da otvori prostor beku,ma tuga jbt...a i to mlad je govore za njega vec 5godina... pa chovek igra ono sto mu se da da igra... kad si spoljni igrach gle chuda moras da trchish pored linije.... koliko se secam on je i pocheo u veznom redu a ne kao linijas gde je kasnije prebacen... u revansu protiv onih balvana u bg-u je igrao vise u sredini i dmah mu je igra drugacija, da ne kazem bolja mozda se uvredis :) jeste govore 10 godina da je mlad a tek puni 22. godine... decko nije extra talenat al je daleko od trecerazrednog igracha kako ga ti opisujesh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 pa chovek igra ono sto mu se da da igra... kad si spoljni igrach gle chuda moras da trchish pored linije.... koliko se secam on je i pocheo u veznom redu a ne kao linijas gde je kasnije prebacen... u revansu protiv onih balvana u bg-u je igrao vise u sredini i dmah mu je igra drugacija, da ne kazem bolja mozda se uvredis :) jeste govore 10 godina da je mlad a tek puni 22. godine... decko nije extra talenat al je daleko od trecerazrednog igracha kako ga ti opisujesh procitaj ponovo moj post...on se isto ponasa i kao vezni i kao bek...ceo zivot je uz tu liniju...kad igras vezu onda se odvajas od te jebene linije da bi oslobodio prostor beku,a on to ne ume...ako vec igra nek igra kao bek manje je stetniji tu...i ok...nije trecerazredni igrach...ali nije ni kvalitet za repku...a bogami ni za Zvezdu... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 ...ali nije ni kvalitet za repku...a bogami ni za Zvezdu...gresis,... Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 ^ OK,AKO TI TAKO KAZES ONDA JE SIGURNO TAKO Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 slushajte gruju i daleko cete dogurati :) al iskreno, mislim da je u pravu basta je konj, slab ko kita,a pokushava da se gura, dribling ko kita, a pokushava da dribla dobro je barem da je svestan da mu je pas ko kita, pa ni ne pokushava da doda.. Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 zanimljivo, sto li ga onda bajevic forisra i njegove centarshuteve na zigu... ah da pa bajevic je samo jedan od spamera na rur forumu a vi ste nashi uspehni treneri... chek... nesto.. zajeb...fuck.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 ^ OK,AKO TI TAKO KAZES ONDA JE SIGURNO TAKO pa to ti kazem:0nikad ne sumnjaj u moje misljenje:):D,jer ja sam uvek u pravu:D:D. ma ok,neki put sam malo pristrasan,ipak covek igra za cz:) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Basta je gay lepotan, to je jedino vazno :D Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 ^ sto jes jes, mada malo normalnije deluje uzivo nego na tvu :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 zanimljivo, sto li ga onda bajevic forisra i njegove centarshuteve na zigu... ah da pa bajevic je samo jedan od spamera na rur forumu a vi ste nashi uspehni treneri... chek... nesto.. zajeb...fuck.. nedostatak pravih resenja...eto recimo samo to... pa to ti kazem:0nikad ne sumnjaj u moje misljenje:):D,jer ja sam uvek u pravu:D:D. ma ok,neki put sam malo pristrasan,ipak covek igra za cz:) pa i ja navijam za CZ pa zato i govorim to sto govorim... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 dovidjenja mateja. fala bogu. Mateja ce i dalje igrati za reprezentaciju,al ne moze protiv Cheshke zbog Crvenog koji je dobio protiv Argentine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 E SIGURNO ZBOG TOGA NE IGRA PRIJATELJSKU TEKMU Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 (edited) Pa to je rekao Klemente, ja cuo na SOS-u :D Edited August 9, 2006 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 [roflmao] Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts