killYg0r Posted December 27, 2006 Author Report Share Posted December 27, 2006 gz lol i ja isto dingnuo veceras oko 11,ali sam zakasnio tako da gun dobijam tek sutra u 01.00 ajde dajte pvp build za mene i killygora ,markshamship do silencing shoot-a i survival do imp wing clipa k btw smeshan mi je lik do jaja atm,imam manje od 500ap i 11,3 chance to crit/3300 hp itd :D ali polako ja sam ovo uzeo http://www.wow-europe.com/en/info/underdev...000000000000000 i ja isto imam 3.3k hp-a ljude ubijam samo u grupi, od pozadi puckam po 100 dmg-a :D:D:D:D:D:D:D:D za 2 dana kad savijem hxxbow tek pocinje neki malo bolji dmg Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 lol novi termin u wowu - PvP whores :D ljudi koji mogu da igraju 3 sata dnevno i da uzmu sta god hoce iz pvpa :D doesn't that hurts you, killy? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
posmatraci Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 pitanje - ima li shaman ista osim stormstrikea da bije? ili je samo dual WF/FT/RB enchant pa udri? Ja sam napravio ovaj build i razbija u pvp-u. Znaci, ako hoces da meljes probaj ovo. PVP Build Shamy Shaman ima bruka stvari, a glavna je Earth Shock koji prekida cast (znaci slatko se smejem kada casteri krenu da muljaju i posle Earth Shocka im bude muka), pa Stormstrike, pa Earthbind Totem sa kojim ne dozvoljavam da mi bilo ko pridje, a sa strane Fire totem i Grace of Air Totem za agility i pored toga neko brzo sekirce i dobar stit. Uvek ukljucen Flametongue Weapon, Lightning Shield posle svaka 2 napada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 (edited) Ako se dobro secam JoW vraca 70 i kusur mane kada procuje sto u kombinaciji sa SR i ap-om od ~1500 (sa BS-om, crusaderima i sl. sranjima) znaci mnogo shockova. Medjutim shockovi su toliko mana uneficient da nikada nece biti moguc konstatan spam. Evo najjaci ES ce biti 545 mane (on naravno uvek sledi iza SS-a) tako da CD od 5 ili 6 sec ne utice previse. Osim toga agro ce sugurno biti najveci neprijatelj enh shamana. Jbga, nema agro modifier-a kao kod fury warriora, nema vanisha kao kod roga, melee grupa hoce agi/wf a ne tranq totem itd. Paladinski BoS bice od pomoci, ali sudeci po tome kako sada lako preuzimam agro i koliko moram da pazim da ne bacam shockove ubedjen sam da razlika izmedju 5 i 6 sec CD-a u pve-u ne znaci nista (a cak ES koristim jako retko zbog agro komponente koja i dalje postoji na live serverima). Neki ljudi ulazu poene u reverberation zbog toga da bi bili sigurni da ce moci 2 puta da bace ES u 12 sec koliko traje SS debaf, ali prokleti rogovski/hanterski otrovi su nature dmg tako da nema sanse da SS potraje duze od par sekundi. Sto se tice elemental shamana opet tesko je da ce dobiti mesto u dps casterskoj grupi. . Ili ajmo ovako - DW saman radi oko 85% rogovskog dps-a, plus str/agi totemi + 10% AP baf znaci da je bolje imati enh samana u melee grupi nego jos jednog roga/fury warriora. Elemental saman nikada ne moze da se priblizi magovskom DPS-u onako kako enh saman moze da se priblizi dps-u rogova/fury warriora, niti da tu razliku nadoknadi bafovima kojim bi postao 'must have' u casterskoj grupi. Na kraju krajeva enh saman za bafovanje grupe mora DA BIJE za razliku od elemental samana koji ce najkorisniji da bude tako sto ce da pobaca toteme i hiluje a ne da castuje boltove i radi dps. Najveci problemi sa kojima ces se sresti kao elemental saman su - sustained dps, mana regen, CoE/CoS i novi talenti/jace magije koje su dobili ostali casteri u TBC-u. Ajmo redom: Sve casterske DPS klase imaju bazicne magije koje vracaju manu osim samana (lockovi life tap, magovi evocation, oomkini innervate, shadow priestovi su takodje u TBC dobijaju nesto slicno) dok saman ima samo mana tide totem koji se nalazi duboko u restoration grani i samim tim je nedostupan elemental shamanu. Da te podsetim - za magove je evocation a druide innervate bio ono sto je mana tide totem samanu, s'tim da su ove dve klase dobile to kao bazicne spellove u raznim patch-evima. Ovaj problem su trebali da rese unrelenting storm (mana regen/5 sec u vrednosti od 10% intelekta) i water shield, ali po beta testerima to nije drasticno promenilo situaciju - elemental saman i dalje jako brzo ostaje bez mane, a kad nema mane nema ni DPS-a. CoE/CoS debafovi je jos jedna bitna stvar i debafovi koje vole svi casteri, ali oni se ne odnose na minor magic schools (nature/holy) -> ostajes uskracen za 10% dmga koji ce da prave magovi/lockovi/shadow priestovi. U TBC-u casteri dobijaju talente koji im dodatno pojacavaju spell dmg, dok kod samana toga nema; jedino je resto saman dobio cross-tree talenat kojim se spell dmg pojacava za 10% intelekta, tek toliko da bi mogao nesto i da ubije u pvp-u ili dok se grinda. Btw grupa sa elemental shamanom, oomkinom i recimo 3 maga je klimava, po meni je bolje izbaciti samana, ostaviti oomkina kao bafera i staviti 4 maga u grupu. Tako je to kad moonkin forma bafuje grupu bolje nego ToW i uz to oomkin ima dps isti kao elemental saman a pored toga i innervate (govorim o TBC-u). Osim toga casteri ce uvek radije videti resto shamana i mana tide totem nego elemental samana i ToW. Za critove si u pravu, nema casterske klase koja moze da nabudzi vise crita od shamana. Iako je ten storms generalno sranje neko vreme sam nosio 5 delova samo zato sto sam sa set bonusom imao 30% sanse na spell critovima (jako zabavno u kombinaciji sa CL-om). Uff....ala sam oduzio......ae poz. Extra ... najzad imam nekog da diskutujem na vishe intelektualnom nivou :P za razliku od ovih trolovaca . Pazi judgement of wisdom koji paladin debuffuje na bossa ima 50 % flat shanse da procuje i da te napuni 74 mane ... dakle shansa sta god da ti bacish na njega , shock udarac stormstrike FIERY ENCHANT JBT procuje judgment of wisdom :P tako da ce ti se deshavati da dobijesh u sekundi 6-7 x 74 mane itd . E sada SR je zasnovan na Attack poweru ti cesh u raidu da imash bolesta attack power ... imacesh blessing of might kings itd ... i ti ako si dual wield udarash kao lood imash bolesta attack power ... dakle ti se scaleujesh sa opremom dok tvoji shockovi ne scaleuju sto se tiche mane ... njihova mana je fixna . Zato sam i uzeo i smanjio mana required sa 550 na nekih 460-470 mane kroz talente :P + imam clear casting ... + takodje ti cesh imati Blessing of wisdom i mana tide totem :PPP + sto shaman dobija novi spell da pokupi sve toteme i vrati mu se pola mane ... itd itd . Tako da mislim da izmedju cooldowna 2 SR mocicesh da popujesh jedan potin i da nastavish da spamujesh bez problema evo gledaj screan i gledaj combat log ... ako ja kao paladin mogu a uradim ovo na svakih par sekundi ( da bukvalno par sekundi ) sta mislish sta cesh ti da radish sa wind furijem i dual wieldom + flurrry :PPP http://smg.photobucket.com/albums/v240/Sto...2706_231347.jpg DO NOT UNDERESTEMATE LIGHT SIDE OF THE FORCE :ppp Elem pazi foru bre ... sobzirom na manje instance paladina necesh moci da imash mnogo u raidu ... iz tog razloga warriori nece moci da dobiju jebeni bos ... druga stvar ne znam da li si primetio ali SPIRIT WEAPONS reduce threat za 15 % od tvog oruzja ... iz tog razloga bice opustenicija ... dakle fury warriori ( ako ih i bude lichno ih smatra big waste u raidu ) nece imati BOS i nemaju takav talent ( samo defautl smanje agro u bereserker stanceu ) imace problema sa agroom mnogo vishe nego ti . Elem da ... slazem se i u pravu si za elemental shamana ... mada opet trebalo bi tu da prodje malo bolje gledaj film http://manage.hosted.filefront.com/live.ph...;/fileinfo.html Ovo je film snimlje sa PLAVO opremljenim shamanom ... dakle shaman u plavoj opremi ... ne vidim da ima problema sa manom A to je ipak KARAZAHAN ... i on dpsuje i to uopste nije problem sobzirom da ima pola plavih itema lvl 60 ... dakle veruj mi morash da imash vere u shamana i paladina jer su u izuzetnoj simbiozi i neverovatno se dobro dopunjuju . + provali ko je tank :PPPP paladin :PPPP elem u instancama za 25 ljudi ti jednostavno ne mozesh da ponvedesh 4 maga ... hibridne klase ti dobijaju na znachaju .. lepo povedesh elementa shamana oom kina i 2 maga i locka i gg no re :P da li znash da ti dajes toj grupi 3 % crit 3 % hit oom kin daje 5 % crit i paladin daje 3 % crit ... to je flat 11 % crit bez bilo cega drugog ... totalna imba bre :P Razumem da nece moci da pravi neki imba dmg ... ali mislim da ce da pravi pristojan dmg i daje dobre buffove . Uostalom sa ovim healom ti mozesh opusteno i da bacish heal itd . btw earth shock i josh rockbitter ... sklonili su im ono da prave velik agro . Sto se tiche enchanta ... ja sam noob ali za pve bi stavio crusader main hand i 15 strenght off hand ... zbog vishe mane ... samo cekash crusader da procuje i onda bacish shamanistic rage i gg no re :P btw josh jedna stvar .. upravo ono sto je rekao salac ... ti imash ench shamana koji ima blood lust koji je totalna imba itd ... ne treba ti 4-5 rogueova ... tako ti ne treba ni 4-5 magova bolji je josh jedan shaman da povezesh blood lust itd ... To nadoknadi za njegov lack of dps . Edited December 27, 2006 by Ayreon Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 (edited) Ja sam napravio ovaj build i razbija u pvp-u. Znaci, ako hoces da meljes probaj ovo. PVP Build Shamy Shaman ima bruka stvari, a glavna je Earth Shock koji prekida cast (znaci slatko se smejem kada casteri krenu da muljaju i posle Earth Shocka im bude muka), pa Stormstrike, pa Earthbind Totem sa kojim ne dozvoljavam da mi bilo ko pridje, a sa strane Fire totem i Grace of Air Totem za agility i pored toga neko brzo sekirce i dobar stit. Uvek ukljucen Flametongue Weapon, Lightning Shield posle svaka 2 napada. gl ... sa tim buildom ces da zivish u pvp 0.3333 sec ... earth shield ftw za pvp elem salac ... flame shock 500 mane trazi rank 7 na lvl 70 ... ima najbolji dps ... ako vec imash problema sa manom samo ga castujesh svakih 12 sec i to je vishe nego dovoljan dps + dobija bonuse od coe ... a po meni imba combo bi bio flam shock pa frost shock ( dok traje dot ) pa cim sem se zavrshi dot onda frost shock itd itd ... vrlo lep kombo Edited December 27, 2006 by Ayreon Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
salac Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 Extra ... najzad imam nekog da diskutujem na vishe intelektualnom nivou :P za razliku od ovih trolovaca . Pazi judgement of wisdom koji paladin debuffuje na bossa ima 50 % flat shanse da procuje i da te napuni 74 mane ... dakle shansa sta god da ti bacish na njega , shock udarac stormstrike FIERY ENCHANT JBT procuje judgment of wisdom :P tako da ce ti se deshavati da dobijesh u sekundi 6-7 x 74 mane itd . E sada SR je zasnovan na Attack poweru ti cesh u raidu da imash bolesta attack power ... imacesh blessing of might kings itd ... i ti ako si dual wield udarash kao lood imash bolesta attack power ... dakle ti se scaleujesh sa opremom dok tvoji shockovi ne scaleuju sto se tiche mane ... njihova mana je fixna . Zato sam i uzeo i smanjio mana required sa 550 na nekih 460-470 mane kroz talente :P + imam clear casting ... + takodje ti cesh imati Blessing of wisdom i mana tide totem :PPP + sto shaman dobija novi spell da pokupi sve toteme i vrati mu se pola mane ... itd itd . Tako da mislim da izmedju cooldowna 2 SR mocicesh da popujesh jedan potin i da nastavish da spamujesh bez problema evo gledaj screan i gledaj combat log ... ako ja kao paladin mogu a uradim ovo na svakih par sekundi ( da bukvalno par sekundi ) sta mislish sta cesh ti da radish sa wind furijem i dual wieldom + flurrry :PPP http://smg.photobucket.com/albums/v240/Sto...2706_231347.jpg DO NOT UNDERESTEMATE LIGHT SIDE OF THE FORCE :ppp Elem pazi foru bre ... sobzirom na manje instance paladina necesh moci da imash mnogo u raidu ... iz tog razloga warriori nece moci da dobiju jebeni bos ... druga stvar ne znam da li si primetio ali SPIRIT WEAPONS reduce threat za 15 % od tvog oruzja ... iz tog razloga bice opustenicija ... dakle fury warriori ( ako ih i bude lichno ih smatra big waste u raidu ) nece imati BOS i nemaju takav talent ( samo defautl smanje agro u bereserker stanceu ) imace problema sa agroom mnogo vishe nego ti . Elem da ... slazem se i u pravu si za elemental shamana ... mada opet trebalo bi tu da prodje malo bolje gledaj film http://manage.hosted.filefront.com/live.ph...;/fileinfo.html Ovo je film snimlje sa PLAVO opremljenim shamanom ... dakle shaman u plavoj opremi ... ne vidim da ima problema sa manom A to je ipak KARAZAHAN ... i on dpsuje i to uopste nije problem sobzirom da ima pola plavih itema lvl 60 ... dakle veruj mi morash da imash vere u shamana i paladina jer su u izuzetnoj simbiozi i neverovatno se dobro dopunjuju . + provali ko je tank :PPPP paladin :PPPP elem u instancama za 25 ljudi ti jednostavno ne mozesh da ponvedesh 4 maga ... hibridne klase ti dobijaju na znachaju .. lepo povedesh elementa shamana oom kina i 2 maga i locka i gg no re :P da li znash da ti dajes toj grupi 3 % crit 3 % hit oom kin daje 5 % crit i paladin daje 3 % crit ... to je flat 11 % crit bez bilo cega drugog ... totalna imba bre :P Razumem da nece moci da pravi neki imba dmg ... ali mislim da ce da pravi pristojan dmg i daje dobre buffove . Uostalom sa ovim healom ti mozesh opusteno i da bacish heal itd . btw earth shock i josh rockbitter ... sklonili su im ono da prave velik agro . Sto se tiche enchanta ... ja sam noob ali za pve bi stavio crusader main hand i 15 strenght off hand ... zbog vishe mane ... samo cekash crusader da procuje i onda bacish shamanistic rage i gg no re :P btw josh jedna stvar .. upravo ono sto je rekao salac ... ti imash ench shamana koji ima blood lust koji je totalna imba itd ... ne treba ti 4-5 rogueova ... tako ti ne treba ni 4-5 magova bolji je josh jedan shaman da povezesh blood lust itd ... To nadoknadi za njegov lack of dps . Veruj mi, koliko god da je tank dobar enh saman neverovatno lako dobija agro :) Probao sam na live serveru DW sa 2xHWL kandzama, ono sto je lock i agro to je i DW saman i agro. Moja enh oprema i nije nesto specijalno dobra - imam nekih 600 AP i 20% crit sanse. Tacno je da nisam mogao da bacam tranq totem niti sam imao BoS, ali ako uzmem agro svaki put posle 7-8 sec full DPS-a to znaci da ce morati jako da se pazi i da se cesto pritiska ESC. DW spec jeste interesantan - manje-vise stalno je ukljucen flurry i UR, vrlo vrlo retko se missuje i na svakih 5-6 sec procuje WF, nadjes se u sredistu mini-uragana i pojave se velike brojke (>1k dmg-a). Ako JoW procuje od samanskih enchanta na wpnu (sto mi je iskreno malo cudno, izuzimam WF i SS) onda je bolje da se baci flametounge koji dodaje zuti dmg kod svakog swinga a samim ti i sansu da JoW procuje 2 puta. U tom slucaju postoji realna sansa da se shockovi zaista spamuju do beskonacnosti. Glede JoW-a rockbitter je totalno inferioran, on vise ne donosi bonus AP vec dodaje beli dmg svakom hitu pa cisto sumnjam da ce od njega JoW procovati, a WF ipak ima samo 20% za proc. Sasvim sigurno je da ce paladinski blesinzi i judgementi mnogo da znace, zivi bili pa videli. Da, spiritual weapons smanjuje agro za 15%, steta sto ta brojka nije izjednacena sa recimo 20% kod fury warriora :/ BTW fury warriori imaju problema sa agrom a kod samana je taj problem samo veci. Okie, recimo da je 4 maga isuvise - imacemo grupu sa 3 maga, lockom/shadow priestom i oomkinom, opet je elemental saman suvisan. Shadow priest i mana regen zbog njegovog DPS-a je bas ono sto treba elemental samanu, to bi nadoknadilo nepostojanje mana tide-a i dalo bi konkretan razlog da saman spamuje boltove. Licno mislim da su i shadow priest i oomkin bolji u casterskoj grupi od ToW-a. Cak sam video matematiku gde je lik precizno proracunao da searing totem kod elemental samana sa +500 spell dmga daje veci dodatak u DPS-u nego ToW celoj casterskoj grupi. Jedini nacin da elemental saman dps-uje su boss fajtovi koji relativno kratko traju (recimo 5-6 min), sto ce mozda biti slucaj u top TBC instancama a mozda i nece. U suprotnom ne gine healovanje :) Ili treba biti strpljiv dok se ToW i LO ne promene u nesto pametnije (napr neki talenat koji ce kad saman crituje spellom da bafuje grupu vecim spell dmg-om - ekvivalent shamanistic rage-a ali za spellove, a LO bi mogao da vraca manu grupi ukoliko bolt pogodi metu ili nesto slicno). Posto sam na poslu smor mi je da skinem film od 300 mega, ako je to filmce sa female draenei samanom onda sam ga vec odgledao. Ja sam na HWL claws stavio 2 crusadera i vrlo sam zadovoljan. Posto DW saman nikad ne promasuje (+9 hit u TBC, +6 hit sada) crusader procuje jako jako cesto a uopste nije retkost da oba procuju u isto vreme. Po meni je crusader najbolji enchant za DW samana jer se ovaj spec zasniva na budzenju AP-a i koriscenju shamanistic rage-a. Sad bi se trebalo baviti matematikom i proracunati da li se vise mane dobija sa +15 str ili sa crusaderom u toku tog minuta dok je SR aktivan, po mojoj slobodnoj proceni crusader je aktivan barem 50% vremena u combatu (btw SS i WF takodje procuju crusader, SS cak moze da upali oba crusadera kod DW-a). @L'Italiano - sto se tice self-enchanta sve zavisi kakvi su mobovi. Kroz casterske mobove se prolazi kao kroz sir sa 2xWF, a za mobove za velikim armorom barem na offhand FT mozda cak i dugo zaboravljeni FB (frostbrand). @posmatraci - tvoj build je tipican primer suicidal build-a koji je interesantan ali ne i dobar. U duelima ovako specovan gubis od svih (ako nisu totalni nubovi). U BG-ovima ces najcesce biti prvi ne po killing blows nego po deaths (osim ako nemas personalnog hilera iza sebe). Znaci rogovi/warrovi/hantovi te jedu, locku standardno ne mozes nista, pametan druid moze da te outlast-uje kad god pozeli (kombo medved-bash-root-heal-medved-frenzy reg-bash-root-heal), paladini isto, ostaju ti samo clotheri. A clotheri danas imaju toliko nacina da te drze van melee range-a da je to tragikomicno. Da desice se tu i tamo neki lucky WF niz gde ces da ownujes nekoga, verovatno 2-3 puta u toku BG vikenda. Po meni, isuvise mrsavo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salac Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 gl ... sa tim buildom ces da zivish u pvp 0.3333 sec ... earth shield ftw za pvp elem salac ... flame shock 500 mane trazi rank 7 na lvl 70 ... ima najbolji dps ... ako vec imash problema sa manom samo ga castujesh svakih 12 sec i to je vishe nego dovoljan dps + dobija bonuse od coe ... a po meni imba combo bi bio flam shock pa frost shock ( dok traje dot ) pa cim sem se zavrshi dot onda frost shock itd itd ... vrlo lep kombo Nisam ranije video tvoj post, steta, mogao sam da postavil licni rekord u duzini odgovora...:) Flame i Frost shockovi potpadaju pod CoE debaf, ali na frostshock ces verovatno morati da zaboravis zato sto se threat seli is earthshocka u frostshock. Sto rece neko - sad ce i mobovi da mrze frostshock koliko i alijansa. Ovo je dobro - SS debaf daje 20% na nature spellove pa enh saman stalno koristi SS+ES combo, a ES gubi threat koji je enh samanu ionako problematican. U principu enh saman bi i trebao trebao da krene sa dpsom na nacin koji si opisao - flameshock i autoattack, posle 5-6 sec kada prodje CD a tank nakupi malo aggroa udari se SS+ES itd (ne frostshock) itd itd. Frosthshock otpada zbog threata i zbog toga sto ES pruzrokuje vise dmga (SS>CoE). Prica o CoE se prvenstveno odnosi na elemental samana koji stoji na 35-40 jardi i spamuje lightning boltove, a kako su ovo nature spellovi nema nista od 10% dodatnog dmga. Nazalost simbioza SS melee samana i boltovi elemental samana nije moguca (vec receno ranije - rogovski poisoni i hanterski stingovi jedu SS) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 27, 2006 Author Report Share Posted December 27, 2006 (edited) upravo sam video lika u avu koji se zove majadojaja :D female tauren Edited December 27, 2006 by killYg0r Link to comment Share on other sites More sharing options...
posmatraci Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 (edited) gl ... sa tim buildom ces da zivish u pvp 0.3333 sec ... earth shield ftw za pvp Nije bas tako. U AB i WSG sam obicno drugi ili prvi na listi, mada to i ne mora da bude neko merilo. Aj probacu frapsom da snimim jedan AB, WSG fajt pa komentarisite. Edited December 27, 2006 by posmatraci Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 Elem pazi foru bre ... sobzirom na manje instance paladina necesh moci da imash mnogo u raidu ... iz tog razloga warriori nece moci da dobiju jebeni bos ... druga stvar ne znam da li si primetio ali SPIRIT WEAPONS reduce threat za 15 % od tvog oruzja ... iz tog razloga bice opustenicija ... dakle fury warriori ( ako ih i bude lichno ih smatra big waste u raidu ) nece imati BOS i nemaju takav talent ( samo defautl smanje agro u bereserker stanceu ) imace problema sa agroom mnogo vishe nego ti . Da, spiritual weapons smanjuje agro za 15%, steta sto ta brojka nije izjednacena sa recimo 20% kod fury warriora :/ BTW fury warriori imaju problema sa agrom a kod samana je taj problem samo veci. obzirom da je osnovni aggro po kome se svi ostali mere aggro warriora u defensive stanceu sa +15% defiancea, to znaci da u odnosu na tanka svi imaju +15% osnovnog aggro reductiona, a fury warrior ima dodatnih 30% aggro reductiona pored tih 15%. dakle, fury warr nema toliko problema sa aggroom. anyway, pre neki dan sam video guide nekog lika za tankovanje u kome su date vrednosti aggroa svakog warrior skilla.. receno je da se "high ammount of threat" heroic strikea drasticno razlikuje od overpowera, sundera i shield slama. dakle, posto tank napravi neki osnovni aggro(pre nego sto raid leader kaze FULL DPS ), warrior moze da koristi samo auto-attack(razlika izmedju warriora i shamana kod auto-attacka je to sto shaman auto-attackom zaista bije, a warrior samo pravi rage), pre nego sto krene da koristi heroice. generalno, mnogo puta sam dpsovao sa warrom u instanci(fury) i mogu da kazem da je KTM mocan prijatelj fury warriora u raidu. @dzogaz - there is no such thing as waste kada je u pitanju fury warr. fury = PvE specc. svaki PvE specc je koristan u raidu. cak je i shadow priest postao PvE sa full shadow buildom Link to comment Share on other sites More sharing options...
salac Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 Zar nije 20% modifier za berserker stance? U poredjenju sa drugim klasama koje prave physical dmg (izuzev samana) fury warrior ima problem sa agrom. Rog brise agro vanishom, hanter fd-om, paladin bablom...a ti kao fury warrior moras da pritiskas ESC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 rezervisano za kasnije .... naravno primevil se israo na sva usta i njegov standardni pogleda iz kutije je morao da ispamuje ... rezervisano za edit kasnije cisto da mu pojansim neke stvari . Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 Defensive Stance = +10% aggro Battle/Berserker Stance = -20% aggro u pravu si kada kazes da zerker stance ima 20% aggro reduction, ali u odnosu na tanka(koji je referenca) ostali warriori dobijaju jos 10%, a koliko sam citao tih 10% se ne odnosi na ostale klase. nije iskljuceno da gresim, ali opet, i da je samo 20% to nije za bacanje i samim tim ne moze da se kaze da warr nema aggro reduction nisam ja rekao da fury warr nema problema sa aggroom, ali kazem da nije nemoguce paziti, posebno sa aggro monitor addonima(ktm, npr, mada ne znam da li ga ima za 2.0) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 28, 2006 Author Report Share Posted December 28, 2006 mnogo se nerviram sto izlazi bc ovako brzo necu imati dovoljno vremena da uzmem ceo pvp set sa hunterom danas sam igrao 14h pvp-a samo av i pobedili smo 90% parija i imam 9k za ceo dan ... ne mogu ni jedan item da kupim ffs a do bc-a ima jos nekih 17-18 dana znaci sad moram da igram svaki dan 20h pvp do bc-a da bi skupio sve i onda moram da lvlujem ponovo na 70. lvl i onda tek da pocnem da igram /sigh previse ali cak i za mene previse ... ne znam sto sad u opste koji kurac izbacuju expanziju kada bi, garantujem 100% ljudi igrali jos nekoliko meseci naxx i farmovali rankove i instance ali ne mora blizzard da sjebe sve sa ovim patchom jebenim gde su svi prestali da igraju pve i naxx da bi jurili rank iteme znaci unistena je igrica i sve samo da bi navukli jos malo ljudi da igraju koji su prestali do bc-a da bi se i oni obukli malo i slicno jebela ih pare i picku ko da nemaju dovoljno miliona ffs /bite Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 jbt, mi smo svi blagosloveni time sto nemamo killyjev mozak.. jbt, cime se ti covece opterecujes... ROFL! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 meni odgovara ovaj patch..taman cu da opremim huntera,a nabova u bg-ovima nikad vishe..ja ne pamtim kada sam izgubio ab/wsg premade=) btw killy sa kojim serverima se burning steppes "ukrshta" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 28, 2006 Author Report Share Posted December 28, 2006 http://www.wow-europe.com/en/info/basics/b...ttlegroups.html nightfall nemas vremena da se opremis .. o tome whajnujem izbacili kao patch i sad svi imaju fazon 2 nedelje da uzmu sta se moze uzeti Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 (edited) Defensive Stance = +10% aggro Battle/Berserker Stance = -20% aggro u pravu si kada kazes da zerker stance ima 20% aggro reduction, ali u odnosu na tanka(koji je referenca) ostali warriori dobijaju jos 10%, a koliko sam citao tih 10% se ne odnosi na ostale klase. nije iskljuceno da gresim, ali opet, i da je samo 20% to nije za bacanje i samim tim ne moze da se kaze da warr nema aggro reduction nisam ja rekao da fury warr nema problema sa aggroom, ali kazem da nije nemoguce paziti, posebno sa aggro monitor addonima(ktm, npr, mada ne znam da li ga ima za 2.0) Ovako ...imas srece ... naspavao sam se ko covek dobio 9 na kolokvijumu pa necu biti previshe surov jer dan je isuvishe dobro poceo ... Dakle . Svaka klasa ima defaut fixirane threat na beli dmg ... npr paladin ima threat na beli dmg 1.1 threata po dmg tj 10 % threata . Drugo je da dakle fury warrior ima tih 20 % threat reductiona ... dok shaman ima 15 % threat reductiona ... medjutim shaman ima white dmg modifier 0.9 sa kojim pocinje na beli dmg ... tj on ukupno ima 25 % threat reduction dok fury warrior to nema ( proveri wikipediju ) Sledeca stvar je ... ne gledash ti agro generaciju u odnosu na tanka vec u odnosu sta druge klase imaju da ponude kao reduction of threat ... samo pogeldaj u expanziji sta rogue ima a sta ima fury warrior ... Dakle razgovarao sam sa guild masterom iz guilde ciji burazer igra kel thuzada ( i on je odgovoran sto me je nalozio na jebene shamane , i kaze da dpsuje top 10 na kel thuzadu , nema problema sa agro generacijom itd ) Dakle kada povedesh fury warriora u raid : FURY WAR = DMG + battle shout , + no najvishe problema sa threatom , ranjiv kao kurac i uvek prvi umre . Za razliku od tebe radio sam naxx 10 bossova i znam sta pricam . Dakle kada stvari krenu loshe prvo umire fury warrior ... jedina pozitivna stvar fury warriora je burst dmg , na 20 % hp bosa recklesness + death wish gg . Medjutim i tu je nerfovan time sto je Mage arcane postao super stablo pa i on moze to isto da uradi a dobio je fire 20 % vishe dmga kada je boss na 20 % . Iz tog razloga smo smanjili broj fury warriora sa 3 komada na 2 komada . Ench shaman = 80-90 % fury warr dmg , TOTEMI , windfury , agility stone skin spell dmg totem , pomaze svima , potencijalno healovanje cela grupa 10 % vishe attack power I JEBENI BLOODLUST / HEROISM 1 MINUT TOTALNOG UNISHTENJA koji >>>> bilo kakvo sranje tipa recklesness itd . Objasnio sam gore ima veci agro reduction nego fury warr medjutim fury warr na startu fajta ne radi nista dok se shaman zaleti i udari windfury i onda sjebe stvar ... jer shaman auto attack = 60 % i vishe njegovog dmg , tako da napocetku se treba samo malo strpeti pre nego sto pocenesh . Tako da ono ... Salac sto se toga tiche ... mi smo vec regrutovali 4 shamana za raidove koji ce da pocnu da leveluju drenaie ... od ta 4 shamana 1 ce da bude enchantment sigurno , takodje to rade i sve guilde koje farmaju kel thuzada su uradile isto i rade isto . Buducnost je svetla sto se toga tiche , tako da nemas sta da brines . Fajtova kao sto je patchwerk u TBC josh uvek nema i gotovo sam 100 % siguran da ih nece biti ... aka gg fury wars . Rogue + fury war + feral druid + encha shaman + Hunter >>>> Fury war + 4x rogue ( do sada standardne dps grupe moje guilde i guildova na kel thuzadu eventualno se tu ubaci hunter ) 3 stvari 1. Dps ce od self buffova da bude bolji , critical aura i 10 % ap , battle shout itd ... sve ide lepo jedno sa drugim , da ne pominjem bloodlust koji traje 1 minut ... lol WIND FURY LOLOLOL strenght totem ( koji dobija bonus od kingsa ) kao i agility itd itd itd. 2. Manje vishe self sufficient group . Druidova aura ih lechi ( lechi bolesno ) shaman ih leci totemima . Dakle zahtevaju manje lecenja 3. Izdrzljivija grupa , mogu da imaju resistance toteme toteme za odbranu itd ... + cujem da je earth elemental totem dojaja sto se toga tiche ( protekcije saveznika ) . elem primevile ne zelim da se raspravljam sa tobom i da te uchim da igrash igru koju cak i ne igrash ... dakle izgubio si tu privilegiju dok ne sredish wow . Cekam nekog pametnog da odgovori ko ustvari zna :P kao npr salac . Edited December 28, 2006 by Ayreon Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 hmm.. let's see... ti i ja se raspravljamo oko toga i obojica smo rekli da treba po jedan fury warr u raidu, da warr ima 30% aggro reduction u odnosu na tanka(tih 1.1x sto ima paladin se, dakle, ipak odnosi na sve klase). ti u svakom fightu imas klase koje su visak u tom trenutku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 ne Ja samo kazem da ne uporedjujesh fury warrioriove agro reducing osobine prema tanku nego prema agro reducing osobinama drugih klasa u raidu ... Jer je tank fixni pokazatelj dok se tvoje agro reducing osobine najvishe odnose i zavise od drugih klasa . Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 Aj ako moze neko da mi kaze kako ce da se grupise u bg-ovima ......valjda av-a nece biti 60lvl + ? i hoce li 60 lvl nastaviti da igra bg sa ovima od 50 ili samo sa ovima preko 60.levela..ako ste me razumeli :D -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) Â Â â–² â–² â–² Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavereN Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 Ja iskreno sem arena nistha ne bi igro do 70. ako i to .... gubljenje vremena :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 pre lvl 70 u arenama ne dobijas nista ... cak ni honor ... tako da je debilno uopste ih igradi pre lvl 70 . Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 28, 2006 Author Report Share Posted December 28, 2006 ja ne znam da li ce biti 10 ljudi koji ce da ostanu na 61-69 i igraju pvp Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 Npr. ja necu da nabudzim 60. lvl do TBC ( istice mi za par dana ) pa kada uzmem 60. da uzmem neku bolju opremu , zanima me sa kim cu igrati ..da li sa ovima od 50-60 ili sta... Upravo mi je istekao ... oO omfg PES6 here i come -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) Â Â â–² â–² â–² Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts