Jump to content

-WoW- Pricajte

killYg0r

Recommended Posts

Inache ovo je PrimEvil ( l italiano ) i najzad pokazuje svoju pravu gej stranu .... jebeni gej italijan :( , cuvak guzu kiligore .

Elem ... mount je najs bonus bez obzira na sve ... brze putuje = manje vremena gubi = brze se lvluje .

U manastir idesh sa dobrom grupom , imash dobar mail helm sa 1 crit na njemu + dobar xp . I krsh random opreme .

EDIT ...

ROOOOOOOOOOOFL

Novi tbc film sa GNOMOVIMA ...

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

rbh je totalno non-hunt item

imash dobar mail helm sa 1 crit na njemu

tako je, reci mu... jos da si ikada igrao hunta pa super... crit ne bije, ap bije. ragging berserker helm jeste warrior/paladin/shaman helm iz prostog razloga sto daje samo strength, koji hunteru ne treba ni pod tackom razno. ja bih i pored tog crita pre drzao nightslayer headband, koji sada, kada je hunter mehanika promenjena, daje ~0.50% crit shanse. kao sto sam rekao, jedini BoP(pada samo na jednom mestu) item za huntera jeste gauntlets of divinity, koji je jako tesko uzeti zato sto 90% ljudi koji igraju wow sebicna rulja...

anyway, killy, ne boj se za svoju guzu, stormova je ostala citava ceo vikend [;)][;)]

Edited by L'Italiano

my point exactly. ako ti je vec cim za opremu, budi lw za odelo ili eng za pucu i ladovina.. ali jbg, ipak je vaznije gankovati alijansu po stv nego levelovati profesiju koja moze i pare da donese :P

AAAA KAKO JE TROO FILM!! :D :D :D to je osveta blizzardu zato sto je ubacio murloke u intro a nije gnome :( :(

Edited by L'Italiano

tako je, reci mu... jos da si ikada igrao hunta pa super... crit ne bije, ap bije. ragging berserker helm jeste warrior/paladin/shaman helm iz prostog razloga sto daje samo strength, koji hunteru ne treba ni pod tackom razno. ja bih i pored tog crita pre drzao nightslayer headband, koji sada, kada je hunter mehanika promenjena, daje ~0.50% crit shanse. kao sto sam rekao, jedini BoP(pada samo na jednom mestu) item za huntera jeste gauntlets of divinity, koji je jako tesko uzeti zato sto 90% ljudi koji igraju wow sebicna rulja...

anyway, killy, ne boj se za svoju guzu, stormova je ostala citava ceo vikend [;)][;)]

super ... aje da poredimo taj slem sa zelenim itemom koji on ima na tom lvlu .. ajde ne seri to je super shlem za taj lvl .

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Ne kaze se pop nego priest ... pff kako to mrzim ... a znash da govorish warrior ... reci onda ratnik , carobnjak , veshtac , lovac itd ... jebo vas pop .

nacheo je storm.

shaman, paladin i druid se ne prevodi. paladin jedino moze da se kaze sveti ratnik, ali nije obavezno

Warrior - ratnik

Warlock - vestac

Rogue - odmetnik

Priest - POP :D(svestenik)

Mage - mag/charobnjak

Hunter - lovac

@storm - brate, priest je pop i uvek ce biti :)

Nervira me to ... dodjes i kazesh e da vidish kako sam zaginuo sa warriorom a nije me lechio pop ... govori kako treba ... ili govori srpski ili nemoj govoriti uopste .

Paladin bi se krace mogao prevesti kao krstash ili mozda cak i templar . Mada je sveti ratnik tachnije , ali je ... nepraktichno .

Druid je druid i shaman je shaman i tu nema sta da se prevodi .

Jel ti ovo prevod pises zbog mene?jer ako je tako nema potrebe da se mucis,taj naziv je totalno neprikladan za paladina jer je paladin sveti ratnik a kstashi je taj naziv sluzio kao maska i zastita koju im je natukla crkva u cije ime su pljackali.klali i silovali...mislim cim se bolje zamislis nema veze sa vezom...

...

paladin se na srpski prevodi sa "dijabola" ;oP

vazno da mi to kaze krava ...

sve vas treba u kobasice i prshutice masne

Jel ti ovo prevod pises zbog mene?jer ako je tako nema potrebe da se mucis,taj naziv je totalno neprikladan za paladina jer je paladin sveti ratnik a kstashi je taj naziv sluzio kao maska i zastita koju im je natukla crkva u cije ime su pljackali.klali i silovali...mislim cim se bolje zamislis nema veze sa vezom...

ulazak u svaku klasu sa istorijskog aspekta te udaljuje od funkcije te klase u fikciji.

popovi u stvarnosti ne lece nego oplakuju :)

ratnici su klali koga su stigli(osim svojih), lovci nikakve veze sa borbom nisu imali, odmetnike si samo silom mogao naterati da rade nesto za opste dobro, etc :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...