Jump to content

-WoW- Pricajte

killYg0r

Recommended Posts

opa ciro, ne hvalish se da si u gildu sa bokijem...kao ni da vishe nisi u dzajentsima (koji su sinotj oura ubili po prvi put)

elem hauma ima 24h maintenanace - znachi danas cete mlogo oovde da postujete =o))

a ja...

skinuo sam sve patcheve..

obnovio kreditnu i uplatio kesh na istu...

sad samo da dovoljno poludim i odradim tih par klikova...

pet ipo meseci drugarice i drugovi...i da nije BC bete bojim se da ne bih obnavljao ni sada...

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Realno gledano , svi mi zivimo za TBC ... nova vrsta droge , jacha i udari te kada se najmanje nadash :)

Ahn quiraj se dize oko 14.15 , pomereno sa 13.00 . GeGe

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

a ja...

skinuo sam sve patcheve..

obnovio kreditnu i uplatio kesh na istu...

sad samo da dovoljno poludim i odradim tih par klikova...

pet ipo meseci drugarice i drugovi...i da nije BC bete bojim se da ne bih obnavljao ni sada...

hahahahahahah

bolje nishta da ne kazhem ne napushava mi se sa tobom na sledece 4 strane =)

znash sve sam :*

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

opa ciro, ne hvalish se da si u gildu sa bokijem...kao ni da vishe nisi u dzajentsima (koji su sinotj oura ubili po prvi put)

Ma pao mi raid attendancy dok sam bio u Jotunu a otprilike u to vreme su postali imba hardcore aka arogant bastards =) pa sam popio par warninga zbog toga a onda mi se desilo neshto u realnom zivotu zbog chega sam morao da budem afk otprilike 3-4 nedelje. Imao sam izbor da se pozdravim sa ljudima i uradim /gquit ili da dobijem /gkick. =)

Kada sam se vratio, Revelationu su trebali aktivni Priestovi sa BWL/AQ40 ready opremom, Boki postao officir =) + sam ja znao Priest Class Leadera josh od lv20 sa onim Warlockom kog sam obrisao i eto.. primili me. =)

Super je guilda, ono ovo.. vazan im je raid progress ali nisu "hardcore to the bones", znachi moze sa njima lepo da se pricha i ne prete ti stalno oko gluposti.. bar ja nisam imao takvih problema jer nam je Priest Officer totalno opushten lik i tako kao i Guild Master.. super nam ide atm, Officirski kadar je uspeo da skupi aktivne, dedicated membere ali ujedno i retard-free ( mada ne znam shta ja radim onda u toj celoj prichi [:D] ).

Za sada sam uzeo T2 Gloves i Amulet of the Fallen God + mi je ostalo 700dkp-a pa sam ultra hepi a i sledetji BWL raid dobijam konachno T2 bonus ako ispadne josh neki deo ( mada s'obzirom da Trans ispada jednom u tri meseca ako te usere.. imam minimalne shanse [:p] )! =)

Kada nam se ti vratjash Kolence? Nedostajesh nam, pogotovo meni i Bokiju! :/ [:D][:D]

<-= Pala class leader . Udario sam sada teshe takse ... mrzi me da grindujem pa teream ove moje jadne paladine pod pretnjom gkicka da farmaju potion / herbove i za njih same a i za mene ... ima da nauche magarci sta je pravi hardcore , nista vi valjda mislili da ja grindujem flask of destiled wisdom svake noci !!!111 :)

btw mi smo ubili 6 bosova u naxxu ukljucujuci patcha grobulusa i meaxanu pre nego sto smo ubili cthuna . A pre njega smo downovali i oura etc :) Tako da ono , aktiviraj guildu da sabijate Naxx > Aq40 sto se tiche loota a i ti pocetni delovi nisu toliko teski , cak su i lakshi od aq40 encountera , a imaju bolesni itemi . Npr meaxana i patch bacaju bolesne iteme , aka wraith blade i onaj 1 hand dagger ( meaxanas fang or smthing like that ) a boss je prilichno luck based i ne tako tezak ... ako imate thunderfury bossovi tipa patch i taj sugavi pauk nece bam biti problem , a ako nemate onda spremite brdo flaskova kao sto mi radimo :) veruj mi isplati se :) tier 3 = sex , a kao sto rekoh naxx je pre 4horseman u nivou aq40 :)

hf gl have a nice epixfull dreams :)

btw pozdravite kha i recite mu da ako my zafali para disenchantovacu onog mog locka , tako da nema frke sto se toga tiche ;)

i ostalu bandu naravno :)

Edited by StormScion

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

pozdravite kha i recite mu da ako my zafali para disenchantovacu onog mog locka , tako da nema frke sto se toga tiche ;)

Brate daj meni pare.. ja i pored mog china farming skilla stalno kuburim sa keshom.. nedeljno puknem 100g na potione! :(

A shto se tiche progressa, mene tu niko nishta ne pita =) ja sam sretjan i sa MC/ZG raidom.. nisam imba hardcore pro kao Killy.. ishao bih i UBRS sa guildom ako treba! =)

taj neki fazon

sad bi reko svoju poslovicu ali moderatori tvrde da vredja sve ljude koji ne igraju wow [:(]

anyway http://forums.wow-europe.com/thread.html?t...22&pageNo=1

^opis tbc pvp sistema ukratko

uglavnom u bcu ce da bude " skill does mather " nema vise ranka 14 za kineze koji igraju 24h dnevno i sve sto znaju je da priisnu jedno dugde i trce okolo i sqpljaju hkove

jedva cekam ...

to ce biti pravo iskushenje i testiranje skilla

a ne ovo govno mogu da gledam tv i pritiskam jump u bg-ovima i dobijem 14. rank

sad vise nece biti play time -> skill , ako gubis gubis rank i poene za kupovinu itema ako dobijes dobijas iteme i rank itd

konacno nam od wow-a prave malo normalniju igricu :>

Edited by killYg0r

Necesh zavisti od drugoga to je tachno . Sto se tiche skila ne verujem . Mada shushka se da ce postojati arena tournaments 2x2 3x3 5x5 ... tu ce se pretty much wideti ko je skilovan .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...