StormScion Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 slazem se sa kiligorom . Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 perune vuces me za jezik :) ukratko ako igrate zbog ljudi i srba na haomi onda je ok i potpuno je nebitno da li je to haoma ili ne ako igrate zbog uspeha u igri , nekog progresa u pve-u ili high rank pvp onda je haomarush trenutno tesko govno sto znaci da ako je vama koji tu igrate ok onda sto se potresas kad neko spomene haomu ti si srecan cuti i igraj i ne obracaj paznju sta pricaju ljudi zar ne :) btw , po drugi put , jel neko ima problema da se uloguje na wow forume oficijalne posto 100% dobro pisem sve i ne radi to sam imao trip i ranije pre ovog updatea pa mi je proradilo posle nekog vremena ni iz chega 1. Srecan sam i cutim i igram, ali mi smeta sto se odvracaju ljudi sa servera koji je skroz OK, i usmeravaju negde gde ce 3X teze uci u neki dobar guild. 2. Igram zbog ljudi naravno, ali i PvE progresa. Lepse mi je da ostanem u jednom guildu i napredujem sa njima, nego da krecem sa pet likova i pokusavam da uletim u guild koji ce mi servirati sve gotovo. btw, BWL cistimo za 3 sata i deset min, Huhuran pada ove nedelje, poceli smo Naxx lagano, imamo nekoliko full t2 likova u guildu...svaka cast onima koji su dogurali dalje, ali nema ih bas previse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted September 15, 2006 Report Share Posted September 15, 2006 Posle 42 sata ne spavanja, pochinje da me boli glava... Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted September 15, 2006 Report Share Posted September 15, 2006 ma nije to zbog toga Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted September 15, 2006 Report Share Posted September 15, 2006 Crni Perune, mnogo ti dosadno, vidi se... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted September 15, 2006 Report Share Posted September 15, 2006 jel zna neko da li ima razlike izmedju Game Card-a kupljenog kod nas i u Nemackoj ! Poshto imam ortaka u GER i treba da mi poshalje Game Card, pa me interesuje da li je isto ili mora ovde da se uzme ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 15, 2006 Author Report Share Posted September 15, 2006 wtf svaki dan sve vise ljudi kenja kako burning crusade izlazi na foru za mesec dana ili tako nesto jel negde nesto pise ili se proseravaju ljudi uopste ne zelim da sutra izadje bc 2 guild na svetu ubila zadnjeg bossa u naxxu pored 100k ostalih guildova koji su tek npr poceli naxx a tu se nesto najavljuje exapnzija wtf nema sanse da blizz sebe zajebe i izbaci bc za mesec /dva dok se ljudi ne izigraju sa naxxom i aq om o_O i jos jedna stvar kakva su to sranja u novom patchu za kupovinu mounta da ce biti da ces na foru placati 700g za riding skill a epic mount kosta 100g o_O @painintheass njihova je verovatno na nemachkom , kao sto sve proizvode prevode na svoj jezik zato sto im narod ne sposoban da slusa engleski i cita prevod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 15, 2006 Report Share Posted September 15, 2006 kili brate iskuliraj igru 45 minuta u toku dana i prosurfuj malo netom... znachi BC closed beta treba da pocne krajem septembra/pochetkom oktobra, a sama igra treba da dodje u prodavnice krajem novembra/pocetkom decembra (imperativ je na 10om decembru, 14 dana pre bozhitja mora da bude out zbog kupovine koja luduje u tom periodu) e sad koliko je to vremena za balans ostaje da se vidi...ali i za to ih zabple imaju pecheve takodje, danas 2 gilda u svetu kolju kela, za mesec dana to ce biti biti 10-20 gildova, za 3 ipo meseca (kad BC izlazi) klace ga desetine iljada ljudi, al bukvalno... ono sto je mnogo, mnogo bitnije - BC nije tu zbog tebe, onoga sto sam ja bio i ostalih par stotina hiljada HC igracha u svetu, BC je tu da onih drugi 6.5 miliona ima sta da radi za sluchaj da se smore vajpovanja na proizvoljnom bosu u mc-u/bwl-u itd itd...ne svidja ti se? ko te shisha, blizz gleda svoj kesh, ti si nebitan =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 Da blizzard je rekao krajem godine ... a svi znamo blizzard je redovan sa izbacivanjem EXPANZIJA isto koliko zna da kasni sa izabacivanje cele igre ... tako da ono ja ocekujem krajem godine , naj kasnije u Januaru , mada lichno ne verujem da ce izbaciti posle bozicnih praznika jer se tada najbolje kupuje itd . Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 Nisam shvatio dal ja mogu da doplatim tih 2 meseca na moj account ili ne, mene boli uvo na kom je jeziku vazno mi je samo da li mogu da doplatim vreme na acc . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 naravno da mozhesh da doplatish, vreme na kartici nema nikakvu shifru ili sta ja vetj znam sta pa gde god kupio ima da radi...jednia razlika je sto ce verovatno game card u nemackoj biti jeftijiji jer kod nas deru za sve tradicionalno =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 xtra :) thx Kole ---------------- Evo mape Outland ostrva koje dolazi sa izlaskom expanzije Burning Crusade : Outland Map Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 2 days 14 mins 32 sec old Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 jel moguce da imam problema sa logovanjem na wow-europe.com sajtu ?!? kad ukucam username i password izbacuje kao da nisam tachno upisao username ili pass, dali je to moguce ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 16, 2006 Author Report Share Posted September 16, 2006 ja to pitam prethodnih 10 postova ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 znaci prvo sam se usro da mi nije neko hakovao acc, i promenio pass i mail. i setim se reko daj da pitam na ruru valjda znaju, dobro je nisam jedini kome se desava :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 3 shoted kolko ja vidim ... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan2307 Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 Poceo sam sa UD rogue-m, koji talenti su najkorisniji na pocetku...kojim redom da idem? pozzzzzzzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 16, 2006 Author Report Share Posted September 16, 2006 rollaj novog lika u bc-u nemoj sad bzv je :) @neo ROFL za pew pew gg tenk :))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 Unbalanced strikes cine cuda cak i u hladnoj vodi ... l2heal :) Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 Poceo sam sa UD rogue-m, koji talenti su najkorisniji na pocetku...kojim redom da idem? Furaj combat talente dok ne dobijes AR(Adrenalin rush) posle opleti po assination stablu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 samo ti prvo uzmi remorseless .. najveca imba za grindovanje na ranijim levelima Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 ovako bi izgledalo to kod mene :) Rogue talenti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted September 17, 2006 Report Share Posted September 17, 2006 (edited) Ma nije ni bitno... Edited September 17, 2006 by Bob!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 17, 2006 Author Report Share Posted September 17, 2006 (edited) usao sam prvi put na test server :) odigrao jedan duel i gg down server :< odushevljen sam :> igrao sam druida :S ni sa rank 14 opremom i svi epixima ostalim nije ni za kurac LOL uzeo sam pored toga orc warriora da vidim i ja kako je to cudo sa lepim machem :> btw jel ima neko neka zanimljiva iskustva sa test realmom jel se igraju neki raidovi nesto jel se desava :O?jel rade bg-ovi? nisam upucen zaista prvi put sam sad video ovo hm i jedno deblino pitanje da bi usao na test realm jel svaki put treba da skinem ovaj shit neki od 2mb-a ili ima neki shortcut :>? Edited September 17, 2006 by killYg0r Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts