Vladica Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 da ga jebes slazem se sa mishom donekle zna se ko su starz.... ali kako vi odlucite ja sam in svakako :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 dobro misho, kad dodje vreme turnira, ti cimaj djuka svakih 5 min na mob da igra :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted August 2, 2006 Author Report Share Posted August 2, 2006 kad misha i vladica budu organizovali tur nek zovu koga oce :) , Po meni su ovo trenutno top 8 igraci i zato sam ih pozvao , da sam hteo da mi igraju najbolji drugari onda bi zvao i srleta i mishu i duka ... al sta bi to bilo ? Izvuceni su parovi. 1. Sweet vs VooDoo 2. Ghost vs Noni 3. Zhaba vs Yurice 4. Howwedo vs Vladica Kasnije ide 1 vs 3 , 2 vs 4 tako isto i looseri. Mape: 1 Terenas , 2 Turtle 3 Twisted 4 echo u looserima krece od nazad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 bice dobrih mecheva hf svim-a :)) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 (edited) da ga jebes slazem se sa mishom donekle zna se ko su starz.... ali kako vi odlucite ja sam in svakako :) Znash ti dobro koga je Noni zabo tako da nemoj da pricash kojesta :)) Nista lose za nonija naravno,post je upucen vladici :),a sto se tice igraca koji igraju,ne znam sta da kazem ali mislim da ovo uopste nisu allstars,mozda trenutno po nekom zadnjem turniru,mada kada se uzme u obzir da pola dobrih igraca opet nije bilo...ne znam po meni ovo ipak nije allstar,ali dobro to nije na meni da odlucim,svako ima svoje misljenje ipak to Highl1 i Mile organizuju. Edited August 2, 2006 by Chobo_Freeman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 tacno tako,daleko je ovo od all-star toura. ovo je obican turnir sa par "zvezdi" i to je to. Duke,Evil,freeman bi trebali da igraju da je stvarno all-star,ali ipak to mile organizuje ^^ Zoves npr Ristu, a Duke-a ne zoves. ma u ostalom sta objasnjavam ja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 kakav bre evil, si ti lud ?:) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 tjoravi :) treba da igra :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 da njega sam totalno zaboravio! evil je sigurno vise uradio nego sto je noni. Nista vs noni-a ali jednostavno je tako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 ko da je vazno na kraju, mile je odabrao ljude, turnir se igra i to je to. Ja planiram da u skoroj buducnosti odradim jedan sajt za domace repove i neke sitne turnire ko shto je ovo, pa ce biti turnira. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted August 2, 2006 Author Report Share Posted August 2, 2006 Totalno me ne zanima misljenje drugih ovi igraci igraju , i svaki sledeci kad budem pravio , bice sitne izmene ( tipa po 1 igrac , eventualno 2 ) Rista nije mogao da igra , i dvoumio sam se izmedju vidoqa , porky-a i nonija , i eto noni je dobio priliku da se pokaze : ) Zaista ne znam sto ste se okomili na decka ,stvarno lepo igra i mislim da se nece obrukati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 moram da se umesam iako nemam veze sa turnirom. Pele je najbolji fudbaler svih vremena na svetu pa ne igra sada za brazil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 ^ si sam smislio to? Hajli napravicu i ja tur mislim da bude one tamo nedelje. (aka 12 avgust) i da bude " Ol skul tour" znaci da pokusam da okupim roc ili early tft . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 ...napravicu i ja tur mislim da bude one tamo nedelje. (aka 12 avgust) i da bude " Ol skul tour"...... Extra Miso :) Ja sam old school ali u botjanju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiN_MaFiJe Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 (edited) evo realno, Noni je jaci i od Dukea i od Vidoka i od Porkyja, nije sto mi je klan mejt ali tako je.I to ce dokazati na turniru edit : http://www.battle.net/war3/ladder/w3xp-gam...GameID=28926785 :D Edited August 2, 2006 by ZeRoX- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 otkad mile pobedjuje dosadno postalo :D , kao kad je sumaher pobedjivao formulu svaku sezonu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 evo realno, Noni je jaci i od Dukea i od Vidoka i od Porkyja, nije sto mi je klan mejt ali tako je.I to ce dokazati na turniru edit : http://www.battle.net/war3/ladder/w3xp-gam...GameID=28926785 :D Pricash jebene gluposti,za ovu dvojicu ne znam ko su ljudi i ne zelim da ih komentarisem ali za Duka,stvarno ono lupetate...Warcraft se ne zaboravlja,kao ni voznja biciklom,ni plivanje,nije to nauceno gradivo u skoli,koje te neko pita posle 1 god,pa da kazesh NE ZNAM ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 da ali ako ne igrash 2 dana nisi vishe u formi u kakvoj si bio... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 ne kapiram samo zashto se josh uvek bunite, kad posle 3 strane i 4 dana postojanja topica se djuk nije ni javio? da ne govorimo shto forum sigurno nije overio ko zna od kad.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Pricash jebene gluposti,za ovu dvojicu ne znam ko su ljudi i ne zelim da ih komentarisem ali za Duka,stvarno ono lupetate...Warcraft se ne zaboravlja,kao ni voznja biciklom,ni plivanje,nije to nauceno gradivo u skoli,koje te neko pita posle 1 god,pa da kazesh NE ZNAM ... ako se war ne zaboravlja zasto imas 13 10 solo stats? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 ljudi zar je bitno eto mile nije trebo da nazove turnir all stars posto neigraju zvezde srbije nego invite turnir trenutno top8 najboljih u zemlji po njegovoj proceni zar je bitno da je all stars kako je mile reko treba mile a ne noni nonija cak stavise znam i bolje od duka uzivo ali ako se gleda po uspesima zna se ko treba da igra ali to je sve totalno nebitno sad :) jel je tako kako jeste i kraj zeroxe ne zaboravlja se war ako ja sa 20 partija u proteklih 2 godine mogu da uzmem elfa i da te polomim znaci polomim koji zadnje 2 godine igras aktivno i imas preko 2000 partija sta onda reci.... :)) naravno skill opada ali imba micro ostaje :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Vladice jel imash ti tachku ffs? Inache slazhem se sa Vladicom donekle :) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Da se Duke javio verovatno bi on i igrao , posto je realno bolji od Nonija a to sto je ovaj dobio yuricu na ladderu neznaci nista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 ako se war ne zaboravlja zasto imas 13 10 solo stats? Kao prvo pricash gluposti,kao drugo moj score na laderu je 44-20,mada to nije ni bitno zar ne?Kao drugo taj score sto si ti video,to sam izlazio iz partija na samom pocetku,a i igrao sam sa elfom,mada to nije ni bitno.Uvek mozemo odigrati customa,pa cu da ti pokazem dali se zaboravlja,sto vladica kaze imash 2000 partija za 1god. i opet te je vladica izgazio i to sa elfom :),eto ti dokaz...Ako se zaboravlja zasto ti onda nisi pregazio vladicu juce?:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts