Jump to content

SD Partizan 2006/07

Lex

Recommended Posts

bash se mislim neshto... da li bi vepar sa petorkom kidd, kobe, marion, garnett, shaq dobio cibonu u zagrebu? :D

povukao bi ekipu sa parketa zbog sudjenja. :)

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

• Replies 596
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ti decko prosto odises humorom...zna se zasto nema mesta za Kezmana u reprezentaciji

1)decko je dobio crveni da se ne bruka vise

2)napustio je kamp(isto kao i Koroman chobanchina)

3)dao je 2 i po gola igrajuci za repku,a od toga je 2 dao San Marinu a pod ovim pola mislim kad je pogodio stativu protiv Spanije,ili nek bude kad je uklizao na gol liniji i potvrdio Zigin gol protiv BiH...

Ke

dao je 2 gola

Spanija i BiH

protiv San Marina i anonimusa ostalih ne priznajem

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

bash te su i vazne, sa njim i saletom kapitenom, kao igrachima koji su zajedno dobro odigrali na tri velike tekme, bi mozda neshto i bilo protiv kazakhstana... :D

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

brate,ne vidim sto spominjes Koromana kad ga niko od nas ne spominje niti ga brani,a ti Bartuce,nemoj molim te da se pravis i ovde pametan,drzi se nhla i mlba...Kezman definitivno nije vise igrac koji moze da doprinese neki kvalitet reprezentaciji,a i jebem mu mater za ono sto je uradio na SP-u...Sale bi nesto i mogao da doprinese ali on tek nista nije uradio pametno u repki,kad god je i dobio priliku,bio je jednostavno nevidljiv,sto naravno ne znaci da ovi koji sad dobijaju priliku stalno igraju dobro...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

za koromana sam se zajebavao...poenta svega je da imamo nekoliko igraca koji ne igraju, a koji su bolji od vecine onih koji sada igraju. Ovo je josh bitnije sada kada se povredio Vidic, koji je nas najbolji igrac i extra lik. Jednostavno nemam volje da gledam repezentaciju ako je u njoj bar jedna vezara. Jednostavno, kvari atmosferu u ekipi. Setimo se Shestovicevog sina i tog cirkusa pre samog pocetka SP [V] ...

Edited by leisure

ne nikako! ajde sad o tome kako ste bili prvaci evrope i sveta molim te ;) da nastavimo tradiciju ;)

sto sad to? definitivno imate kompleks nize vrednosti, posto ne verujem da je iko spomenuo osvajanje tih trofeja prethodnih par meseci u prepucavanju navijaca na forumu. ne znam sto ti je to trebalo.

ti decko prosto odises humorom...zna se zasto nema mesta za Kezmana u reprezentaciji

1)decko je dobio crveni da se ne bruka vise

2)napustio je kamp(isto kao i Koroman chobanchina)

3)dao je 2 i po gola igrajuci za repku,a od toga je 2 dao San Marinu a pod ovim pola mislim kad je pogodio stativu protiv Spanije,ili nek bude kad je uklizao na gol liniji i potvrdio Zigin gol protiv BiH...

ako ti je to razlog, onda ni zigic ne bi trebalo da bude pozivan vise...

ne opravdavam ga, samo iznosim cinjenice.

ja nemam nikakav kompleks majstore, sobzirom da nisam "vatreni" navijach, vec koliko ja vidim, vi imate potrebu da kenjate na topiku koji nije rezervisan za vash klub, stoga vam dajem priliku da kao i uvek, zavrshite te smeshne tirade nechim shto ste postigli pre 16 godina :)

U 23. kolu Meridijan Superlige, fudbaleri Partizana su se 'osvetili' za poraz Hajduku iz Kule od pre dva kola i pobedili sa 2:0. Golove za Partizan su postigli Nađ u 55.minutu i Lazić tri minuta kasnije.

Partizan je zaslu

• 2 weeks later...