Jump to content

SD Partizan 2006/07

Lex

Recommended Posts

• Replies 596
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

mislim da niko od grobara nije ni prokomentarisao ovu tekmu, chemu zadnja 2 posta? : )

pa kad cutite ko mishevi, ko i obichno [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Grujane nemoj mi reci da se ovo vec nije dogadjalo u nashoj ligi? Ja navijam za partizan ili zvezdu samo kad igraju u evropi, ovo sve ostalo je cista nameshtaljka (ukljucujuci i onaj derbi verovatno).

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

sad vas odjednom sve zabole

gde vam je kapiten sad?

boli jel da?

dok je zvezda dominirala derbijima (i sada dominira - ali to vise nije glavni argument), i vama je bilo " za sve nas zabole dok ne potvrdite titulu na derbiju "

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

ne ne Milan Smiljanic je za reprezentaciju definitivno

kapiten Partizana

pa toliko o ozbiljnosti,secam se kad je Nadj kenjao nesto pred veciti derbi,Lotar majstor ga odmah ostavi na klupi,a Djuka mu dao traku nakon derbija,pa jebem mu mater sto je promasio penal za mladu repku a i nakon toga sto je polozio onaj zicer u gol aut...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Jadno je shto posle derbija svi prichaju kako je Smiljanic ''najveci tard'' zato shto je isprozivao gancije(OMG)...niko ne komentarishe udaranje Koromana, (koromana CHOBANCHINU koji je napustio reprezentaciju za vreme svetskog prvenstva, da bi OTISHAO NA CECIN KONCERT! OMG) i vasheg kapitena koji davi saigracha iz mlade reprezentacije itd...

Ne smeta vam shto nam reprezentaciju pod vodjstvom Terze i Pixija guzi ko stigne, shto u njoj nema mesta za Saleta Ilica i Kezmana nego za TRISHOVICA-mama-mi-se-jebe-sa-mafijasima-da-bi-igro-fudbal-u-reprezentaciji, Tosica, Kormorana-aka-vip-seoski-koncerat-ultimate-mastera...

Jadno je shto posle derbija svi prichaju kako je Smiljanic ''najveci tard'' zato shto je isprozivao gancije(OMG)...niko ne komentarishe udaranje Koromana, (koromana CHOBANCHINU koji je napustio reprezentaciju za vreme svetskog prvenstva, da bi OTISHAO NA CECIN KONCERT! OMG) i vasheg kapitena koji davi saigracha iz mlade reprezentacije itd...

Ne smeta vam shto nam reprezentaciju pod vodjstvom Terze i Pixija guzi ko stigne, shto u njoj nema mesta za Saleta Ilica i Kezmana nego za TRISHOVICA-mama-mi-se-jebe-sa-mafijasima-da-bi-igro-fudbal-u-reprezentaciji, Tosica, Kormorana-aka-vip-seoski-koncerat-ultimate-mastera...

ti decko prosto odises humorom...zna se zasto nema mesta za Kezmana u reprezentaciji

1)decko je dobio crveni da se ne bruka vise

2)napustio je kamp(isto kao i Koroman chobanchina)

3)dao je 2 i po gola igrajuci za repku,a od toga je 2 dao San Marinu a pod ovim pola mislim kad je pogodio stativu protiv Spanije,ili nek bude kad je uklizao na gol liniji i potvrdio Zigin gol protiv BiH...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.