Sa1Nt Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 Jedino vam to preostaje da kazete nakon svakog :)) NE NE, SAD JE DJUKIC TU!!!111~`! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 chekamo plej of nase super-meridija-agro-matijevic lige.. ili kako vec? tada nece biti izgovora da se ne prati jadranska liga, da su sudije slovenci namestili mec... i ostalo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 jos Radman sada protiv Cavaliersa izblokira LeBrona prilicno dobro... naterao je komentatore da pricaju o tome citavih 3 minuta igre i 2 timeouta. sports ilustrated je radmanovica uvrstio u najgoru defanzivnu petorku sastavljenu od startera u NBA Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 @Sa1Nt jel sam ja rekao nesto na sta si se samo ti nasmejao,i zato si mi rekao da sam "lol"?! Zaista ne vidim cime sam zasluzio epitet "lolera"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 hoce saint da ti kaze da si car, nisi ti to lepo razumeo... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 dabre :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 Aha...pa dobro...right back at ya :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 sports ilustrated je radmanovica uvrstio u najgoru defanzivnu petorku sastavljenu od startera u NBA pa ne vide prave vrednosti. :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 Realno, nema on vishe nishta vredno :\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 niko ne pominje da dolazite na derbi. zna li neko gde kupujete karte? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 jel neko cuo intervju smiljanica na konferenciji za novinare? Decko je skroz prso s' mozgom.sta on hoce da dokaze da je veliki grobar?no comment.jadnicak,kurci se na konferenciji a tamo mu zavrcu nos na terenu,pa ga milovanovic malo pridavi i pederko se odma baci na travu.....tt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 smiljanic je odlichno odigrao derbi, ali mi nije jasno shta mu je ono trebalo na konferenciji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 klasichna srpska stvar, da je zvezda dobila, kurchio bi se Koroman ili tako neko, zato smo i kurac u fudbalu. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 jebem li ga brate... ja navijam za partizan, al' me bilo sramota kad sam chitao shta je ovaj lupetao :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 Ma brate, svi su oni nabedjene zvezde, i kao neki igrachi, partizan je sad razbio zvezdu, pa su nasli momci da se kurce, dok su zvezdini usli u mech "to je partizan, zaostaju nam 12 bodova, umuvacemo im jedan gol, pa idemo na splavove". Nije ni cudo zasto imamo po jednog u ligi eufa koji ne prodje dalje, a ligu sampiona mozemo samo da sanjamo. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 Ovaj Hajli uvek objasni. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 cestitam navijacima partizana, strucnom stabu, i vecini igraca... p.s. nije valjda bolid rekao ono sto pise u kuriru??? naprosto nisam poverovao... prva reakcija mi je bila: zasto mrtvi kurir lazira cak i sportske izjave??? :))))) mi smo dobijali derbije i na minus 18... verovatno je tada bilo sramota da partizan osvoji titulu... :) djukic ih je ocigledno dopingovao... nevidjeni napad samopouzdanja... gz djukicu... ali nije tesko biti fin... naravno decko verovatno nije nikad cuo za onu staru: u dobru se ne ponesi u zlu se ne ponizi... (mada ako cemo ruku na srce ne verujem ni da je koroman cuo za navedenu krilaticu :) )... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 klasichna srpska stvar, da je zvezda dobila, kurchio bi se Koroman ili tako neko, zato smo i kurac u fudbalu. koroman se vec dovoljno pokazao svojim ponashanjem posle tekme proshlog kola, a i na terenu na derbiju... no dobro, i on je valjda nechim zaduzio ovu zemlju, pa mu se moze... a smiljanic je zvuchao kao pantelinho u najboljim danima :D Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 klasichna srpska stvar, da je zvezda dobila, kurchio bi se Koroman ili tako neko, zato smo i kurac u fudbalu. upravo!!! cim sam dosao kuci posle derbija palim kanal kad ono sos i smiljanic u gro planu. slusam i ne verujem. u tom trenutku mi je doslo da pojedem tv. ali samo u tom trenutku, posle sam dosao u normalu posle svega sto se deilo tog dana i skontao sam da je to fudbaler. sve je jasno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 izbegosmo 0-6 u top16, dosta ;) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 Šta je to Final 4? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 a jebo te, samo prichate smiljanic ljakse, smiljanic ovoono a niko ne govori shta je lik rekao. objasnite malo nama shto nisu gledali :)) Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 (edited) Na konferenciji za novinare posle 128. "večitog derbija" mladi fudbaler Partizana Milan Smiljanić veoma oštro je napao Crvenu zvezdu, a potom i ušao u konflikt sa predstavnicima medija. Mladi reprezentativac izjavio je da Zvezda slobodno može da osvoji šampionsku titulu ukoliko je nije sramota, a na novinarsko pitanje zašto bi to bilo tako, prilično nekulturno je odgovorio: "Nemojte da me prekidate dok govorim." - Meni je pobeda nad Zvezdom nešto što je sasvim normalno jer sam mislio da ćemo dobiti sa 5:0! Partizan je bio mnogo bolji, ali je Crvena zvezda imala dosta sreće - rekao je Smiljanić i dodao: - Mi smo pokazali ko smo i šta smo, kao i da imamo karakter, a igrači Crvene zvezde slobodno mogu da osvoje titulu ako ih nije sramota. Ponizili smo ih, a rezultat je trebalo da bude 9:0. Ubeđen sam da nikada, dok budem igrao za Partizan, neću izgubiti od Zvezde. Milan Smiljanić je polomio korner zastavicu, mahao upaljenom bakljom posle drugog gola i učestvovao u nekoliko koškanja, ali je iz svega izašao samo sa žutim kartonom Edited March 5, 2007 by Tauruss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 kako su vas pokrali, strashno.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 unistili su ih... mislim sudjenjem... blah... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts