Paradoks2005 Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 Ako vec moze sa bilo koje strane heroji onda tini, tossssssssss and all wards dead Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 Kojot je vec odgovorio da je to ispravljeno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pishkavac Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 Posto vidim da Sasuketov mozak prevazilazi ljudska shvatanja mislim da bi trebali da poslusamo njegov savet.... I kobre nisu imune na magije ja redovno bacam cekic sa kosturom na njih btw ... ja neznam koju ti verziju igras ja(5.84c) Quote don`t eat yellow snow !!!!! play hard go tard if noob would airplane bnet will be airport Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 znije su odlichna stvar za push, a za rasturanje istih, jedino tenk na njih i jednu po jednu, uglavnom moras da gutas dmg :P a za, ko-je-vec-reko lvl 1 ward - 38-43 dmga -oko ~20 dmga na heroju koji ima 5 armora, znachi agi heroj, a sa obzirom da ih ima 8, to je 160 dmga po grupnom napadu = run nuuub ! jbga isto kao i Furion koj pushuje sa drvecem, jes da je on qrac go bez boostera, ali drvece tenkuje kulu, a svako drvo po 550 hpa, ako nema nekoga AoE baje na lejnu ode kula za 3-4 creep wave-a :P inache - gotta love kombo - techie i rasta -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts