Mapko(Cp6uja) Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 ne kapiram shta ovo znachi, al ajde To znaci da sam okacio moj replay vs. elfa i da sam pozdravio tebe i Zabu i ostale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 pametan neki momak a ? svetla buducnost je pred tobom Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapko(Cp6uja) Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 pametan neki momak a ? svetla buducnost je pred tobom Pa da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Au bre, svi me spominju, jos ce svi da me biju. Ae pozdrav i za tebe Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Zabo nabavi pusku,ovo postaje ozbiljno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapko(Cp6uja) Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Au bre, svi me spominju, jos ce svi da me biju. Ae pozdrav i za tebe Eh... Sad i ti preterujes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Zabo, najebo si kad te vidim za ono na mIRCu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 hahaha brate Zabo dodo sam te na msn al necu da te bijem veruj mi :) Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Hahah, za sta na mircu idiote? Do jaja kjoshi, sad smo drugari Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 A kad cu ja da osvojim neki turnir pa da budem kul :-( Mene interesuje,dal iko skida ove ripleje? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted January 9, 2008 Author Report Share Posted January 9, 2008 Pa ako te zanima da li iko skida najbolje da kachis na wcreplays ko ja, tu vidish koliko puta je dl-ovan rep ... npr vise hu miror necu nikad da okacim posto se najmanje dl-uje (sem ako je vs nekog baje ) Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Zabo, zajebavam se :) to sam napisao da bih bio jos kuliji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 (edited) Kulis mi kobas [/edit] 666ti post!111one [/edit] Edited January 9, 2008 by Zba Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 4gl.Voodoo (UD) vs kcabhctiws (Orc) on EI - dobra partija Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 ti podrazumevash pod dobrom partijom to shto ti on focusuje heroja i ti mu ubijash gruntove i ostale jedinice ?? a i mnogo mi zhao orca kad pokusha da ubije nekog pauka (frost armor) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 shta da radim kad su svi orci takvi :)) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 pa ja ne znam kako drugachije da te dobije???? nebitno, da ne pochinjemo diskusiju... hajli ce nas bije :Q Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Check-Mate Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Manite me idiotizma... ja sam bio jako bolestan i bez neta, nemam pojma kada je to odigrano samo me je Vranke zamolio da okachim zato shto on ne zna... Druga stvar ako si pogledao rep video bi da ono ja nisam 1000% (a to se vidi vec iz chata ) Vranketu sam igrao samo kada me je mrzelo da uplacujem kredit i to uvek kazhem da sam to ja. Izvini sto sam pitao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p1nke Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 realno , ud vs orka cisti imbelens ;)))))))))))))))))))))))). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Ne lozi se. Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoR_GlorY Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Hajli navedi jedan jebeni razlog zasto si me ban 4 dana sa RUR-a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 3 dana, zbog vredjanja drugih chlanova, standardna procedura Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 kad bi ovaj hajli znao da igra pes kao sto banuje ljude mozda i ne bi bio za staro gvozdje! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Dal je moguce da ti postavljas pitanje na topicu 'Domaci repayi' kako orc moze da dobije medvede, daaaaaaaaaaaaaj bre. Napravi novi topic za to, pa da te banuje hajli ko coveka, a govedov odgovor je jos debilniji, pa potom svi sto slede za njim. Mentoli. hvala hajli na banovanju dotichnog g-dina... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Sta sam ja to lose rekao... Ne kapiram, evo sam se prijavljujem za ban da smirim masu. Ja sam ti kao William Wallas Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts