Hyperian Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 (edited) Pocepo me undead...... Znam da bi trebalo hum>ud ali ja se pogubim jednostavno jbm mu misha, ne mogu da ga dobijem. Sta ne valja, ne znam dal da idem na riflmane pojesce me golovi, a sa hopterima ne mogu destroyere da mu poskidam : / http://wcreplays.com/pub_replays.php?get=47905 Edited July 5, 2007 by Hyperian Quote indeed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 ne znam druze ko ti je rekao da je hu>ud, mozda jedino kad tod igra.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperian Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 mozda jedino kad tod igra.. Nije Tod, gledo sky-lucifer nesto staro, pa mi se tako ucinilo :D Quote indeed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 pa Tod vishe ubija ud-ove nego sky, pogledaj npr blizz WWI Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Ti si osecam jedan retardirani klinac koji gram realnog zivota nema pa dolazi ovde da prosipa mudrost...Meni se za war jebe totalno, uvek sam ga igram for fun, i ne kazem da znam da ga igram, naprotiv ne znam...Ali ti si nasao nekoga da prozivas nisi u zivotu dosao ni na 1 LAN niti bio preko 15 lvl-a...Sad me hejtuj boli me kurac G_G :) Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 gl Highl1 sa forumom xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 (edited) click evo jedan rep :) nije los ima gresaka ali je neizvjestan do samog kraja... PS. Tinker in action :D Edited July 7, 2007 by Kyoshi Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wombat Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Ovu sam odigrao ko' retard http://www.wcreplays.com/pub_replays.php?get=48013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted July 7, 2007 Author Report Share Posted July 7, 2007 (edited) Pocepo me undead...... Znam da bi trebalo hum>ud ali ja se pogubim jednostavno jbm mu misha, ne mogu da ga dobijem. Sta ne valja, ne znam dal da idem na riflmane pojesce me golovi, a sa hopterima ne mogu destroyere da mu poskidam : / Jesi probao da odes na masu breakera?...tako ti ne moze nista sa destroyerima... http://www.wcreplays.com/pub_replays.php?get=48044 vs elfa 37lvl 93-53 EEEEXTRA PARTIJA! ...imba elf... http://www.wcreplays.com/pub_replays.php?get=48045 vs hu 24lvl 41-8 ...bruka kako ja mogu da izgubim dobijeni mirror, posto sam se izvuko iz govana na pocetku http://www.wcreplays.com/pub_replays.php?get=48046 vs hu 15lvl 20-5, cisto da se pohvalim preskillom kad odigramo maltene identicno Edited July 7, 2007 by Grinder Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 Imba elf na svim topicima, muka mi je od vas svih, imba elf pa sve replayi kako derete elfove... Sace neki moron da mi kaze '2 elfa u finalu eswc-a'... RETE STE! Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 Realno ja sam bio orc i kako sam stalno gubio od elfa presao sam na elfa odigrao 300+ partija sa elfom i skontao da uopste nije imba za sve postoji kontra strat i oko te imbe , its all in your head ^^ Ako ti sebe ubedis da ne mozes da dobijes elfa,humana itd neces ni moci i onda ces plakati na imbu hoho kako sam samo pametan [|)] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted July 7, 2007 Author Report Share Posted July 7, 2007 (edited) Imba elf na svim topicima, muka mi je od vas svih, imba elf pa sve replayi kako derete elfove... Sace neki moron da mi kaze '2 elfa u finalu eswc-a'... RETE STE! ti to ozbiljno?....mislim izvini ako si ozbiljan nece se vise ponoviti...jel mozes da mi oprostis? @hyperian: ako oces ozbiljan i iskren komentar eo ti... :P bezveze si potrosio onaj tp ( i am naravno :D ) na pocetku, kad sam vid'o da si tome of exp pokupio sa am..... :( zatim, lik je mogao da te dovrsi onda kad je digo destroyere prvi put sjebo bi ti sve one kule na expu, i na kraju nisi trebao da uzlazis u fajt sa njim dok ne namasujes vojsku, ( a btw kad ulazis u fajt u late game-u vs uda prvo sto treba da ti je u glavi da ce da gadja am pa odma drzi heal sa paladinom spreman ).... eto :) Edited July 7, 2007 by Grinder Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 grinder aka draga saveta na forumu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 Realno ja sam bio orc i kako sam stalno gubio od elfa presao sam na elfa odigrao 300+ partija sa elfom i skontao da uopste nije imba za sve postoji kontra strat i oko te imbe , its all in your head ^^ Ako ti sebe ubedis da ne mozes da dobijes elfa,humana itd neces ni moci i onda ces plakati na imbu hoho kako sam samo pametan [|)] Ovo je jebeno tacno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 vidim ja govedo oce novu suspenziju Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted July 15, 2007 Author Report Share Posted July 15, 2007 http://www.wcreplays.com/pub_replays.php?get=48482 vs ud EXTRA PARTIJA! http://www.wcreplays.com/pub_replays.php?get=48483 vs orc EXTRA PARTIJA na kub! http://www.wcreplays.com/pub_replays.php?get=48484 vs hu ok partija! :P Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChuleJunior Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 VS hume je extra i vs orca ali da je orc ishao fire lorda malo bi bilo zajebani ali su jako dobre... gg wp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Eno 3 ghostova replaya na wcreplays, a niko nishta ne spominje :) Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChuleJunior Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Taj lik sto je ghost igrao sa njim infy]bloodlust 2-1 za ghosta dobio ga pura Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shejh Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Pa Pura je imba! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 LOL ... kachio sam rep sa infy]bloodlust-om Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Lol pa shta chekash,shalji na wcreps :))) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 (edited) Nemam obichaj da kachim svoje repse,pogotvo zato shto sam sad manje vsieh nubchina klasichna postao. Ali ova partija je prosto must see.Jebiga ako samo mozda negde greshio,ali s obzirom da nisam igrao vishe od godinu dana,mislim da je sasvim ok. Lik je imao par jako glupih greshaka ali je sasvim ok igrao,(pogtovo na kraju kad sam ga zbunio chatom :))) : Replay Na pola partije ostajem samo na jednoj farmici,zato shto nisam imao tp, a feget nije hteo da se bije... Edited July 17, 2007 by Savkeeeeeee...e! Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted July 17, 2007 Author Report Share Posted July 17, 2007 OMG! jos jedan govedo ^^ ... http://www.wcreplays.com/pub_replays.php?get=48619 e ovako, ovo je partija koju je igrao neki moj do jaja ortak(sexy - ko ga zna zna), partija je extra. Znaci verujte mi ne bi ni kacio da nije dobra, ni da je losh igrac u pitanju! ... vs trenutno prvog lika na bnet-u Zlodey-a... Sharky ae konstruktivan komentar o5 plx Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts