Jump to content

Recommended Posts

ne znam druze ko ti je rekao da je hu>ud, mozda jedino kad tod igra..

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

pa Tod vishe ubija ud-ove nego sky, pogledaj npr blizz WWI

Ti si osecam jedan retardirani klinac koji gram realnog zivota nema pa dolazi ovde da prosipa mudrost...Meni se za war jebe totalno, uvek sam ga igram for fun, i ne kazem da znam da ga igram, naprotiv ne znam...Ali ti si nasao nekoga da prozivas nisi u zivotu dosao ni na 1 LAN niti bio preko 15 lvl-a...Sad me hejtuj boli me kurac

G_G :)

diablo303kl4.jpg

grinder says:

eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu

grinder says:

:)

grinder says:

i uspeo sam ....

grinder says:

NE!

` Nemanja Recoba ` says:

:D

grinder says:

realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba?

Pocepo me undead...... Znam da bi trebalo hum>ud ali ja se pogubim jednostavno jbm mu misha, ne mogu da ga dobijem. Sta ne valja, ne znam dal da idem na riflmane pojesce me golovi, a sa hopterima ne mogu destroyere da mu poskidam : /

Jesi probao da odes na masu breakera?...tako ti ne moze nista sa destroyerima... [:D]

http://www.wcreplays.com/pub_replays.php?get=48044

vs elfa 37lvl 93-53 EEEEXTRA PARTIJA! ...imba elf... [:D]

http://www.wcreplays.com/pub_replays.php?get=48045

vs hu 24lvl 41-8 ...bruka kako ja mogu da izgubim dobijeni mirror, posto sam se izvuko iz govana na pocetku [:(]

http://www.wcreplays.com/pub_replays.php?get=48046

vs hu 15lvl 20-5, cisto da se pohvalim preskillom kad odigramo maltene identicno [8D]

Edited by Grinder

Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita

Imba elf na svim topicima, muka mi je od vas svih, imba elf pa sve replayi kako derete elfove...

Sace neki moron da mi kaze '2 elfa u finalu eswc-a'...

RETE STE!

diablo303kl4.jpg

grinder says:

eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu

grinder says:

:)

grinder says:

i uspeo sam ....

grinder says:

NE!

` Nemanja Recoba ` says:

:D

grinder says:

realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba?

Realno ja sam bio orc i kako sam stalno gubio od elfa presao sam na elfa odigrao 300+ partija sa elfom i skontao da uopste nije imba za sve postoji kontra strat i oko te imbe , its all in your head ^^ Ako ti sebe ubedis da ne mozes da dobijes elfa,humana itd neces ni moci i onda ces plakati na imbu hoho kako sam samo pametan [|)] [|)] [|)]

Imba elf na svim topicima, muka mi je od vas svih, imba elf pa sve replayi kako derete elfove...

Sace neki moron da mi kaze '2 elfa u finalu eswc-a'...

RETE STE!

ti to ozbiljno?....mislim izvini ako si ozbiljan nece se vise ponoviti...jel mozes da mi oprostis?

@hyperian: ako oces ozbiljan i iskren komentar eo ti... :P

bezveze si potrosio onaj tp ( i am naravno :D ) na pocetku, kad sam vid'o da si tome of exp pokupio sa am..... :(

zatim, lik je mogao da te dovrsi onda kad je digo destroyere prvi put sjebo bi ti sve one kule na expu, i na kraju nisi trebao da uzlazis u fajt sa njim dok ne namasujes vojsku, ( a btw kad ulazis u fajt u late game-u vs uda prvo sto treba da ti je u glavi da ce da gadja am pa odma drzi heal sa paladinom spreman )....

eto :)

Edited by Grinder

grinder aka draga saveta na forumu [:D]

Realno ja sam bio orc i kako sam stalno gubio od elfa presao sam na elfa odigrao 300+ partija sa elfom i skontao da uopste nije imba za sve postoji kontra strat i oko te imbe , its all in your head ^^ Ako ti sebe ubedis da ne mozes da dobijes elfa,humana itd neces ni moci i onda ces plakati na imbu hoho kako sam samo pametan [|)] [|)] [|)]

Ovo je jebeno tacno

2il0hza.jpg

vidim ja govedo oce novu suspenziju [:D]

Eno 3 ghostova replaya na wcreplays, a niko nishta ne spominje :)

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

Lol pa shta chekash,shalji na wcreps :)))

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Nemam obichaj da kachim svoje repse,pogotvo zato shto sam sad manje vsieh nubchina klasichna postao.

Ali ova partija je prosto must see.Jebiga ako samo mozda negde greshio,ali s obzirom da nisam igrao vishe od godinu dana,mislim da je sasvim ok.

Lik je imao par jako glupih greshaka ali je sasvim ok igrao,(pogtovo na kraju kad sam ga zbunio chatom :))) :

Replay

Na pola partije ostajem samo na jednoj farmici,zato shto nisam imao tp, a feget nije hteo da se bije...

Edited by Savkeeeeeee...e!

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

OMG! jos jedan govedo ^^

...

http://www.wcreplays.com/pub_replays.php?get=48619

e ovako, ovo je partija koju je igrao neki moj do jaja ortak(sexy - ko ga zna zna), partija je extra. Znaci verujte mi ne bi ni kacio da nije dobra, ni da je losh igrac u pitanju! ... vs trenutno prvog lika na bnet-u Zlodey-a... Sharky ae konstruktivan komentar o5 plx [xx(]