Lucien. Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Thx zabo za rep pack :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLoOkO Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 zba nice reppack.kolko sam se smejao kad su ona 2 humana kenjala sto ides odma mass aow.smorili se likovi sto nisu mogli da koriste svoju jedinu imbu TD ^^ GG btw uzo sam ti taktiku vs orcova onaj ludi push sa mass spawns Quote "Rock thinks Paper is overpowered but Scissors are fine" Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 zba nice reppack.kolko sam se smejao kad su ona 2 humana kenjala sto ides odma mass aow.smorili se likovi sto nisu mogli da koriste svoju jedinu imbu TD ^^ GG btw uzo sam ti taktiku vs orcova onaj ludi push sa mass spawns mislis uzeli ste miletovu taktiku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLoOkO Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 ne znam ti ja tog Mila zba Uber pro http://www.wcreplays.com/pub_replays.php?get=46764 http://www.wcreplays.com/pub_replays.php?get=46763 http://www.wcreplays.com/pub_replays.php?get=46762 Few nice reps Quote "Rock thinks Paper is overpowered but Scissors are fine" Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 ^ To je zato shto nema taverna ;) Ima na GW tavern pa... fontana je problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLoOkO Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 (edited) Ajao idem ja u skolu pre neki dan pesacim uz senjak kad ono eto ti moja profesorka iz biologije pogledam ispred nje kad ono litar vaginalnog sekreta i ja kazem LAWL.Budim se posle toga a noga mi u dzepu P.S. idem sa ortacima da perem leseve za raspust oce jos neko ? Dobro se placa Edited June 16, 2007 by MLoOkO Quote "Rock thinks Paper is overpowered but Scissors are fine" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 ^Imam 2 pitanja: 1. Na chemu si? 2. Jel ima i za nas? I sad ozbiljno, to shto hocete da radite je jako, jako zajeban posao. Taj smrad ti nece izaci iz glave ko zna koliko. Meni je tjale objashnjavao neke stvari, kada sam se ja lozio da radim. Super ti je kada peresh nekoga ko je umro prirodnom smrcu, ali kaze, ne dao ti bog da ti donesu nekoga ko je izvadjen iz reke posle mesec dana, ili neshto slichnno. Ne placa se to dzabe toliko... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted June 16, 2007 Author Report Share Posted June 16, 2007 (edited) Alo bre Highly ae banuj ovog lika sto ne zna da linkuje na jedno 12 godina. A i ti zeleni sto se lozis... si nekrofil mozda? OMG OMG KAKVA PARTIJA MUST SEE!!!!! http://www.wcreplays.com/pub_replays.php?get=46868 ...evo sta se desi kad potcenis lika ( sto ja radim veoma cesto ) na 7-0 mi upade. E znaci stvarno ako ste gledali ikada uzbudljiviju partiju recite koja je u pitanju plx. MUST SEE!!!!!!!!! [:D] Edited June 16, 2007 by Grinder Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
epicAlpha Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 amagad grinder partija je bi-i-ej-jutiful :) btw mr.zba juve fan & mr. diesel juve fan to je ql, nisam znao :) Quote Našikam se i pravim haos Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 kao i uvek prca resio partiju ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucien. Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Gledao sam zabin reppack,na skoro svaku mu neko vikao :D no skill,noob !! :D hahaha a merak mi sto ih sve odlomio :D zato su mu sve partije vrh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 realno je noskill i nub zaba, da se ne lazemo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted June 17, 2007 Author Report Share Posted June 17, 2007 kao i uvek prca resio partiju ;D MK? Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Da svaku sam odgledao sto si okachio na rur i svaku je tesno i na kraju (vs Uda)on odradi bude 5-ica i zdravo kod nas je MK-prca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 e dobar replay svaka cast, 3 man army ) e dobar replay svaka cast, 3 man army ) Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted June 18, 2007 Author Report Share Posted June 18, 2007 Da svaku sam odgledao sto si okachio na rur i svaku je tesno i na kraju (vs Uda)on odradi bude 5-ica i zdravo kod nas je MK-prca pa svaka koja je i tesna i kacim, nije zanimljivo da kacim one u kojima ih odvalim e dobar replay svaka cast, 3 man army ) e dobar replay svaka cast, 3 man army ) fala fala Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Ovaj grinder je bas vickast, neki saljivdzija Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 grinova shkola shtosa Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 jel zna neko kako da stavim ime foldera sa NGL mapama da mogu gledati reps?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 ^Vladichina shkola :))) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
epicAlpha Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Pa samo napravish 'Ngl' folder u Maps folderu i tamo kopirash mape koje si skinuo s njihovog sajta Quote Našikam se i pravim haos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 cule retard . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 cule retard . pwned :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted June 20, 2007 Author Report Share Posted June 20, 2007 Ovaj grinder je bas vickast, neki saljivdzija A jel stvarno to mislis? Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 A jel stvarno to mislis? Jok, tovarim te Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts