lastman Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 (edited) evo ga -->> incup... Edited May 14, 2007 by Chule-LacaraK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 e jebiga, mada isti kur, nema poente gledati Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted May 14, 2007 Author Report Share Posted May 14, 2007 e jebiga, mada isti kur, nema poente gledati Hahaha koji si unmannered noob! @miza: gj za one partije ...a nuclearman se zajebo...nije ni trebao da odustaje od tr-a, ja samo u toj situaciji odem po blizzard :P; aj sta bi ti u toj situaciji vs blizzarda? :) http://www.wcreplays.com/pub_replays.php?get=45067 vs elfa 11-0 jbg o5 prvi loss http://www.wcreplays.com/pub_replays.php?get=45068 nikad gore nisam odigrao mirror i usere me (priznajem) da se lik loshe tp-uje :D http://www.wcreplays.com/pub_replays.php?get=45069 ovo isto mirror ...samo da panda nije ginuo toliko :( Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Grinderu ... kakvi su ovo pokemoni jbt ..... ovaj elf je prava pokemonchina .. glupava ....... gg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 e jebiga, mada isti kur, nema poente gledati pwnd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Ma sta ce lucifer .. . umro od zivota .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Evo za GRINDERA jedna majstorska vs elfa ..... ^^ Pura vs Bloodlust lik je 37 lvl na laderu .... lepo gazenje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 bloodlust je orc :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 (edited) Vs mene je bio elf :D Da je bio orc gore bi proso .. a ti zeroxe da prekines ^^ Pura vs Zerox Opis partije : Brutalan ODUV NABIL vs zerox ... Pura vs Zerox 2 Opis partije : Duvanje iz gaca ... Edited May 15, 2007 by Pura Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 hahahaha :))) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Oduv nabil LOL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Duvanje iz gaca ... Jel si mu ga lepo,a? Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 ^to su te fore. Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Alo chita, idi vidi sta tarzan radi. Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted May 16, 2007 Author Report Share Posted May 16, 2007 Dechache iz dzungle dobra je fora ne seri! Duvanje iz gaca OMG [:D] [:D] Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Ae vas 2je tisina, opet ce hajli da zatvori topic Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slash_4a Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 poz svim fanaticima Warcrafta. ovo su moji prvi komentari ovde pa mi mnogo toga nije jasno. za pocetak : igram wc vec 4 god ali stvarno se trudim zadnjih 2-3 meseca, ledder, netplay, hamachi, gg-c non stop profi replays...ceo fazon. Problemi: u mom gadu je Lan play vrlo siromasan , skoro da ne postoji i ta vrsta vezbe mi je uskracena zato sto svi nobovi ovde igraju dotu i cs jer igra kod nas umire ili sta je u pitanju??... Moja pitanja su sta se desava s igraom u srbiji, mnogo je lose krenulo u zadnje vreme pricam o tft, !!!!!Dajte neki server za hamachi da bude za nase igrace i da je tft da bacim neku normalnu partiju!!!!!!... Znam da ovaj topic nije namenjem ovakvim pitanjima ali svi ostali se posecuju na po mesec dana (a i ovaj se pa "mnogo " posecuje). A da i kad su kvalifikacije za nas sledeci WCG i gde se odrzavaju? Hvala u napred This is 10% luck,20% Skill,15% Concentrated power of will,5% pleasure,50% pain and 100% Reason to remember my name!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZuXuL Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 poz svim fanaticima Warcrafta. ovo su moji prvi komentari ovde pa mi mnogo toga nije jasno. za pocetak : igram wc vec 4 god ali stvarno se trudim zadnjih 2-3 meseca, ledder, netplay, hamachi, gg-c non stop profi replays...ceo fazon. Problemi: u mom gadu je Lan play vrlo siromasan , skoro da ne postoji i ta vrsta vezbe mi je uskracena zato sto svi nobovi ovde igraju dotu i cs jer igra kod nas umire ili sta je u pitanju??... Moja pitanja su sta se desava s igraom u srbiji, mnogo je lose krenulo u zadnje vreme pricam o tft, !!!!!Dajte neki server za hamachi da bude za nase igrace i da je tft da bacim neku normalnu partiju!!!!!!... Znam da ovaj topic nije namenjem ovakvim pitanjima ali svi ostali se posecuju na po mesec dana (a i ovaj se pa "mnogo " posecuje). A da i kad su kvalifikacije za nas sledeci WCG i gde se odrzavaju? Hvala u napred This is 10% luck,20% Skill,15% Concentrated power of will,5% pleasure,50% pain and 100% Reason to remember my name!! ali LOL... ako oces malo da se igras,evo sad ce ti ESWC, 2-og i 3-eg juna u beogradu,u klub ''Forum''.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 igraj lader jednostavno kad dodjes do 43 pitaj mizu kako je ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Wtf je hamachi , a i iz kog si ti to grada, u bg-u je lan siromasan (nema ga), eswc 2-3 jun, imas na vrhu stranice link, bode u oci Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slash_4a Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 ok hvala u svakom slucaju, ... mislio sam da ima neke kvalifikacije po gradovi pre to 2-3 jun, les sto je odma u bg sve... <>zop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Pa nije ovo wcg!!1 ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Far seerova osveta vs elf 34 extra preskill imbaculeVSkow3.feral orc mirror opet seerova osveta vs 34 orc sa humanima - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 (edited) Rep nije nista posebno jednostavno moj smeli pokusaj da se ozivi ovaj topic :) http://www.wcreplays.com/pub_replays.php?get=45400(primer partije kada stvari krenu lose ) http://www.wcreplays.com/pub_replays.php?get=45401(primer partije kada stvari krenu lepo :)) Edited May 20, 2007 by j2c.nGen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts