Buda_ Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 znaš,gulove čovek igrao chitav život :D a madfrog je jednom ako se dobro secam rekao "ako kopiras druge,nikad neces biti najbolji" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolajovanovic Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 (edited) '''' Edited April 18, 2009 by Nikola_19 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLoOkO Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 vs. WiLdOBseSSioN , ovaj lik je lud, ima skor 332-86 na turnirima na ovom aka i ima 16-0 na akauntu skillisback. , necu puno da se hvalim, razbio sam ga za 5 min.Lol. http://www.speedyshare.com/698936513.html lol...stats ne znaci nista,svaki mentol moze da ima imba tour stats..mozda je i abuser lik,postuj repove kad se malo bolje izdefinise ladder pa kad odvalis nekog 40+ lvl Quote "Rock thinks Paper is overpowered but Scissors are fine" Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolajovanovic Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 (edited) """" Edited April 18, 2009 by Nikola_19 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 dečko ljudi prave 200-5 stats na touru a ne znaju jedinicu da pomere sto se lozhis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artiljerac Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 (edited) ovo je malo offtopic ali da ne otvaram novu temu . neki klinci iz smedereva otvorili novi HDx i poceli da skupljaju ljude :D lik sto je kupio od krta acc napravio akaunt i sad kao fora mu da laze ljude da se oformio novi HDx ^_^ . a sto se tice repova okacicu neke od cg-ova sto igramo preko veceri , igraci su sa domace w3 scene. ko oce moze da se javi pa da se ukljuci @nikola_19 a sto se tice WiLdOBseSSioN to je abuser valjda mu vidis solo stats 280 : 290 i 13 lvl ..... a tour mu je najlakse da abusuje sa nekoliko ljude na WiLdOBseSSioN#2 WiLdOBseSSioN#3 i nabudzi tour stats za oko mesec dana Ouchh ti je abuser isto koliko i ti isli ste po 0 :10 ili 0:15 pa onda wins . Nije mi bilo tesko da pogledam replay i profil na BNetu 33:18 9 lvl solo abuse cist :) ne verujem da ce tebi upasti neko 40 lvl ili slicno Edited April 18, 2009 by artiljerac Quote In God we trust ~ONE~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLoOkO Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 taj fazon ;) Quote "Rock thinks Paper is overpowered but Scissors are fine" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 Wild i ovaj drugi su indijanci ... kad vidis da neko ima vise tourwinova nego odigranih gameova a da ima dobar % taj je dobar kao na primer profile juvethegreatest (zaba) on je igrao svaki tour finals... nigde abuse nigde nista :). Uskoro stize moj reppack kiss! :) Quote Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 izgleda tako kad gledas replay na +5, ali realno niko od nas ne moze da isprati sve njihove poteze tokom igre.Svaka partija je drugacija, to sto su taktike iste ne znaci da ponavljaju sve kao botovi, ima primera ali to su uglavnom humani :) Zato sam ja gotivio Froga, sto nikad ne znas sta ce da odigra... ovo je u pravu covek svi isto igraju kopiraju grubija i sve ostale prodavanje cipela i teleporta kao botovi i ono vrckanje sa herojima ccc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolajovanovic Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 (edited) ''' Edited April 18, 2009 by Nikola_19 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 pa igra 1-2 wina po turniru ili neki tour njih vise igra na 1 acc ->> na 0 0 ti igra 4 lika i svi dobiju prvu, ti i dalje imas stats 1:0 tur a +4 wina. idi ti samo harkor tur do kraja i probaj da osvojis na skajl \0/ Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 (edited) EDIT: Ne zabo kada vise likova igra na accauntu onda to funkcionise ovako -> sada igramo ja i ti na jednom accauntu u isto vreme i winnujemo i ja i ti i pise score 1(win)-1(lose)-0(tie). tesko je osvojiti tour , igrao sam pre neki dan orc 1on1 i stigao u round2 vs Cashie i dobio sam disc kad sam pritisnuo ready... :)) sve u svemu dao sam tvoj accaunt kao primer zato sto si ti isavijao tourscore :)) Edited April 18, 2009 by Banzai Quote Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted April 19, 2009 Author Report Share Posted April 19, 2009 ovaj Nikola gotivi tri tackice ( nekad ih je i vishe ) Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolajovanovic Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 Ma bili neki moji riplejevi, ali sam pobrisao, a posto ne moze da se edituje post kao prazan, onda nesto napisao bezveze. :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 samo cepaj bre, sta ima veze iako su likovi abjuzeri i ako nisu.. niko nije odjednom naucio da igra, a uostalom svaki 'dobar' replay se nece svideti bas svakome niti svaki match up.. tako da samo rokaj snimaj i kaci ovde i dobices pozitivne kritike vremenom kako napredujes :D Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolajovanovic Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 (edited) Jaoj ljudi, nemojte tako, pricate kao da sam najveca noobcina... :) Poucen dosadasnjim iskustvom, da nije bitno igrati samo za ikonu, resih da napravim novi akaunt i igram samo na njemu, kad nabijem neko skor, poslacu vam i neki riplej...a do tada evo vam riplej sa starog aka, lik i nije bas "noob". http://www.speedyshare.com/832449305.html Edited April 20, 2009 by Nikola_19 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 nisam ja ni rekao da je noob taj lik niti taj noob, ne znam ni ko si iskreno.. nsiam misl'o nista lose :D evo vama jedna partija vs hu 72 31 na TM http://rapidshare.com/files/223553758/vs_heap.w3g.html Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 to zhabo daj i ti neke ripeje konachno ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanO Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 gg, pwnovo si ga ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted April 20, 2009 Author Report Share Posted April 20, 2009 @Zba: neka bolji elf pobedi! :) e ovo znam da je vecini smor human miror, pogle samo chat na kraju :DDDD http://www.demonreps.com/hdx/details-9129/ Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolajovanovic Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 (edited) Zaba, aj molim te uploaduj na neki drugi share, tipa speedyshare ili slicno, mene zeza rapidshare zbog IP adrese.Aj molim te ako te ne mrzi! E, a taj Profminas je jadan lik, hahahhahha :D Edited April 20, 2009 by Nikola_19 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakis87 Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 nisam ja ni rekao da je noob taj lik niti taj noob, ne znam ni ko si iskreno.. nsiam misl'o nista lose :D evo vama jedna partija vs hu 72 31 na TM http://rapidshare.com/files/223553758/vs_heap.w3g.html gg, ona 2 vispa na pocetku su mama i kada am ne iskripuje na pocetku ono sto je za hum normalno mnogo je lakse...moracu to da probam . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 http://www.sendspace.com/file/779e17 replay pack sa onog fit4gaming.de turnira, sadrzi i replay protiv knoff-a :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 mrzi me da opet uploadujem, i nije neka partija... al evo ova vs cashie VRH partija non stop akcija lvl 6 bm itd itd da ne kvarim : )http://www.speedyshare.com/509811597.html Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 slobodno pokvari, teško da će to neko da gleda Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts