Jump to content

nikolajovanovic

The X
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About nikolajovanovic

Recent Profile Visitors

2,051 profile views
  1. eeee.... sta je sa tobom? jel si ziv? kako idu ispiti??

  2. Bravo Dejo majstore. Kao da sam vec video ovo negde...jedno 500x negde! XD
  3. Sad nesto sumnjam da je to TH000...ima nekih stvarcica koje sam upravo odgledao u ripleju ovog becauseofyou, a pre 2 dana sam pogledao 30 riplejeva od TH000 i igra se skroz poklapa. Moze biti on.
  4. Jel zna neko ko je ovaj car? Pogledajte kakav skor ima lik. Znao sam za njega od pre nekih 2,3 meseca kad je imao skor 90-20, ali ovo je bas strasno. Malo ljudi je moglo da napravi ovakav skor, pogotovo sa humanom, samo ToD je to radio tako majstorski. Sta mislite da li je ovaj lik neki igrac koji nam je poznat sa w3 scene? http://classic.battle.net/war3/ladder/w3xp...me=becauseofyou
  5. Nisam elf igrac, ali moram da kazem da su ipak klasa za sebe. :) http://www.speedyshare.com/137461891.html @Spork Bravo kako si se izvukao vs. onog hakera.Svaka cast.
  6. Jel postoji i teoretska mogucnost da se ti riplejevi malo bolje rasporede? Bar da se napise sta je sta, grupe, 1/4, 1/2, loseri, vineri, izgubio sam se. Aj sutra obavezno dan 2 wc3!
  7. Zar nisu igrali 1/2 finale Padash vs. ghost i Aca vs. Dzoni?
  8. http://www.wcg-adria.com/wc3replay.rar !!!!!!!!!!! Samo je toliko jebeno pretrpano da nista ne znam! Ovo je dan 2 na WCG-u izgleda.
  9. Heheh, ma bre opusteno.Zaba moj prezimenjak nije nista lose mislio, samo daje savete covek, a zbori i pravo! :-P GL mu zelim danas u 1/4 finalu!
  10. E brate, kad bi nam nabavio samo sutra ove 1/4 finalne partije i naravno sve do finala.SAMO TO, nista vise ne treba. ^^ I ako je bio neki zanimljiviji duel u klvalifikacijama, tipa ghost vs. Dzoni, Padash vs. Grinder (moze i nesto BoRino).Aj ziveo i vidimo se sutra.
  11. U jebote, sad mi rece Krtizza da ce kraj tek oko 22h Oo . Pa ja onda od 15-17h necu videti nijedan game.Lol.
×
×
  • Create New...