manager Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 dobismo vosu, jedva. gubili smo i 0-1 (sto ja volim da kazem NULTA minuta, negde 57-58sec) i 1-2 ali smo uspeli da se vratimo.. steta, izgleda da ce partizan ipak biti 2. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 Lepa atmosfera,mnogo veci kop nego inace,dobro navijanje,i lep rezultat... Sta ces vise...:) BRAVO ZVEZDO ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 gledao sam tekmu na tv-u, koja je ono tuga igra, strashno, jad i chemer. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Cestitam drugarima iz Zvezde na tituli, ali i dalje suckujete ass :D Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 isuckusuckmore Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 ...grobari ce gorke suze liti, a orice se pesmom beli grad... jebote, josh dva kola do kraja, postoje li shanse da bodovna prednost nad grobarima bude 20+? Imaju tekmu sa Voshom, ako izgube, a mi pritom pobedimo bice +19. Sa kim igraju poslednje kolo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Ma zar je bitno koliko ce bodova da bude...ko ih bre jebe...raspalo groblje... Sad cekam da pocne da se peva "nananana Liga sampiona" :D:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 nachekacesh se. Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 upravo. Daj boze da se ne ponovi onaj Psv,a veoma je moguce sa ovakvom |Zvezdinom ekipom :/ Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Bravo komshije. :) Potpuno zasluzhena dupla kruna. Ipak se nadam da tjete sledetje sezone imati neku konkurenciju. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 hvala, hvala! mi se isto tako nadamo, ovako je nezanimljivo! kako je agilno krenula nova uprava (mrdja na listi najvecih pojacanja) postoji izvesna sansa da se to i desi ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 chestitke! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted May 17, 2007 Author Report Share Posted May 17, 2007 chitam danas u novinama kako piksi kao bombu prelasnog roka sprema ljuboju. pa aj da vidimo i to chudo :) takodje planira se dovodjenje josh par ekvadoraca shto je i za ochekivati, jer oni ionako igraju za kikiriki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Hahahah TRUE ! Mada,mislim da nam je dosta Ekvadoraca... I ne trebaju nam "bombe",nego par DOBRIH,standardnih igraca... Sta god da bude,ja sam rekao...Zvezda ulazi u LS !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 da, Ljuboja je odlichan igrach, skoro ko Koroman Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 meni je Ljuboja ok,ne bi skodilo imati ga umesto fantasticnog Milanka Raskovica ili Dusana Djokica Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 jedva cekam da vidim tvora u crveno belom dresu \o/ Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 ^ nesto ne verujem da ce se realizovati taj transfer, znate i sami da se prvi macici u vodu bacaju, tj pre pretpostavke oko pojacanja.. setite se samo koga su najavljivali prosle sezone u maju... sta fali milanku?? covek kada igra spica da gol... sta je radio kod zenge.. joooj, pravi ole gunar! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 meni je krivo sto smo mi olako tada kod Zenge pustili Purketa(Stojanovica),eno covek jebe mame u Belgiji...a o kvalitetima Raskovica necu komentarisati,skoro pa ko Sanibal Orahovac lol :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted May 19, 2007 Author Report Share Posted May 19, 2007 danas u novinama kako ce zvezda imati budzet od 10-15 miliona eura + prihodi od prodaje. djokic, rashkovic, pantic, joksimovic, tadeu i georgiev idu na dobosh, miladinovic, kastiljo, basta i gaj ostaju. osim ljuboje, par ekvadoraca i brazilca oce da dovedu par igracha iz voshe, fejsu, djurovskog itd. spisak vec ima oko 20 igracha. zhivi bili pa videli :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 ziveli ! Imace zvezda extra tim bogami :) Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 to svake godine kazemo, ae da sachekamo jul-avgust, i da se ne lozimo unapred Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 (edited) tako je... na kraju sve spadne na fudbalere koji su pred sam kraj karijere ili one na koje su svi zaboravili... nadam se da tako nece biti i ove godine, tj ovo leto! inace, dobili smo danas apatince 0-1, u 90. minutu omladinac reljic dao jedini gol! tesko se povredio perovic, po svemu sudeci je polomio nogu! predstoji mu duuuga pauza.. Edited May 19, 2007 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Ocekujem da pocnu da se pominju imena kao sto su: Branko Boskovic, Goran Drulic, Darko Kovacevic, Sarac... :P Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Ne znam samo sta fali Boskovicu? Ma bre ljudi opusteno...lagano pocinje da se peva "NANANANANA LIGA SAMPIONA !!!"... Iskreno verujem u to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts