manager Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 jos da dodje koroman i full tim!!! mislim trenutno koliko moze da bude... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 objasnite mi samo gde su nasi navijaci bili na danasnjem derbiju?Otisli po pivo? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Pa bojkotujemo NLB ligu, shta ti nije jasno? Chekaj sad Kragujevac, zavrshnica kupa, pa cesh da vidish gde smo ;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Inace...ko nije znao,Gruja je "tr00" navijac... OMG : - /// Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Pa bojkotujemo NLB ligu, shta ti nije jasno? Chekaj sad Kragujevac, zavrshnica kupa, pa cesh da vidish gde smo ;)) Jebote nisam imao pojma,vise sam pratio Partizan ove godine u basketu nego Zvezdu,a u uleb kupu koji sam pratio naravno nije bio bojkotovan,pa nisam imao pojma... mada mislio sam da nismo toliki mentoli ko grobari,ali jbg,svi su izgleda isti... Inace...ko nije znao,Gruja je "tr00" navijac... OMG : - /// :(((( Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 odavno je poznato da ne pratimo guma ligu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 Koroman potpisao Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 http://www.fc-redstar.net/newscontent.aspx...03&News=803 http://www.fc-redstar.net/newscontent.aspx...04&News=804 A ladno sam video na nekom forumu, kao potpisuje Tristan nocas ovo ono ;))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 kako nije bacen c/p sa b92 vesti?? ;p velika konkurencija u sredini dolaskom koromana, samo me zanima kako ce georgijev podneti klupu!!! joj sta bi da o da ga proteraju iz zvezde!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Loool...Georgijev je sjajan igrac. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 kako nije bacen c/p sa b92 vesti?? ;p velika konkurencija u sredini dolaskom koromana, samo me zanima kako ce georgijev podneti klupu!!! joj sta bi da o da ga proteraju iz zvezde!! Mozhda nisi primetio, ali Zvezdine vesti dajem sao sa oficijalnog sajta ;) @Hell Ti se shalish zar ne? Po chemu je sjajan? Nek se dokazhe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 Pozvan je da igra za Bugarsku reprezentaciju npr.Onda dalje...ne moze da se dokaze kad igra sa shabanima tipa Djokic ili Basta cija jedina funkcija je trcanje uz aut liniju. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 au, ako je pozvan u reprezentaciju Bugarske, mora da je dobar, jeste kurac. Gledao sam ga minimum 5 puta uzivo, blagoje nije nikakav spec igrach..a chesto je znao i da zasere. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 debeljko potpisao za Grashopers...voleo bih da od tih para kupimo jednog veznjaka ko Djurovski...dzabe nama Milijas i Milovanovic kad obojica imaju samo prvu brzinu...takodje voleo bih da se proda Purovic i da se dovede bolji napadach za te pare...recimo Drulic :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 nije prodat, samo pozajmljen a za prodaju purketa cemo se nacekati. da mu dovoljno poraste cena da se mafija nakupi love..a i do leta nema kupovine. a i tad nesto sumnjam da ce da se vrate drulicu..koji je stvarno bio ful.za zvezdu idealan Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 Samo je na pozajmici. Ali mozhe da ode po isteku pozajmice, tako da, daj Bozhe ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 gledao sam blagu u apatinu spor je ko kurac, a igra veznog. jedino sto zna da opizdi loptu Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 Pozvan je da igra za Bugarsku reprezentaciju npr.Onda dalje...ne moze da se dokaze kad igra sa shabanima tipa Djokic ili Basta cija jedina funkcija je trcanje uz aut liniju. blago je doveden samo zato sto u alavesu nije grejao ni klupu u B timu. jos jedan u nizu koji je doveden samo da bi se prodao (sama igra u zvezdi mu dize cenu). reci da je djokic los igrac je kao da si rekao da se sunce okrece oko zemlje. decko zna da postigne gol, e sada mozda je problem sto nema fensi frizuricu i ne juri kurve po spplavovima, da je tako da li bi bio onda dobar? mislim po tebi? basta je imao svoje momente svojevremeno, ali nije to igrac za koga se moze reci da je nekvalitetan. posle povrede nikako da udje u formu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 Ne bih se slozio sa tobom za Djokica...Decko je,kao i onaj Pantic,proguran od strane "mafije",pocevsi od Vozdovca....Ako bih morao da ocenjujem njegovo umece od 1-5,to bi bilo ovako: prijem lopte - 1.5 Sut - 2 dribling - 0.5 Zaista mislim da nije dostojan Zvezdinog dresa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 Djokic moze da daje hiljadu golova u domacem prvenstvu kad u Evropi nisam video nijednom da se okrenuo sa loptom ka golu...to ko Pjana(s tim sto je Pjana naravno velemajstor za ove danasnje napadache)da milion golova u ligi,5 na derbiju,a onda dodje Drulic i da 10golova u Evropi... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 ne mozes da poredis igre u domacem prvenstvu i u evropi. kada si gledao djokica da igra evropu? protiv milana? ne mozes na osnovu par utakmica da sudis o njegovom umecu. pjana je imao dosta utakmica u evropi, igrao je duze u zvezdi. a i djokic nije mogao da dodje do izrazaja zbog zigica, na kog su, realno, sve lopte isle. lesinar, to sto kazes mozda je i istina, ali ne mozes da kazes da decko ne zna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 pa i protiv milana ga je dao ;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 mislim da je taj gol protiv Milana bio jedini put u toku utakmice da se on okrenuo ka Didi Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 realno neki ni to nisu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 Manager ne seri leba ti,djokic je los igrac a to za frizure i splavove mi je skroz nejasno sta ti je znacilo.Gol protiv milana je bilo dodavanje matorog kostakurte koliko se secam,tako da to bas i nije za neko komentarisanje.Ja priznajem da sam malo preterao sto se tice Georgijeva ali iako nema brzinu mislim da bolje barata sa loptom od ostalih.E sad,imao on potencijala ili ne,to u nasoj ligi nece pokazati. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts